![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Luty 2014 wymienię kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne
Proszę o odpowiedź w moim wątku.
Chętnie oddam: Balsamy Bath and Body Works, Midnight pomegranate, balsam 236 ml, nowy - nie ma Bath and Body Works, Midnight pomegranate, masło do ciała 200 g, nowe - nie ma Sephora Head to toe hydrator, 75 ml, nowy Deborah Boietyc, Corpo Nuovo, ReModel, Shock action body cream, 75 ml, nowy Deborah Boietyc, Corpo Nuovo, Wellness, Energising hydrating lotion, 75 ml, nowy Makijaż Babor, Mineralny cień do powiek, 04 blue pastel, 1 g, nowy Benefit, błyszczyk Life on the A list (z paletki She's so jetset), 5,2 ml, nowy -wycofuję na razie Milk of Magnesia, odlewka ok. 30 ml (amerykański lek na zaparcia świetnie sprawdzający się jako baza matująca ![]() Cień NYX, kolor Iced Mocha, tylko testy, okazało się, że mam taki sam kolor innej marki (odpowiednik Urban Decay Tease z paletki Naked 2) Lily Lolo, Flawless matte, puder transparentny (biały), niewielkie zużycie - nie ma Paznokcie Lakier Beautybird, Yes I do, nowy, 10 ml Lakier Catrice, From dusk to dawn, 10 ml, użyty 1 raz na wszystkie paznokcie, oddaję bo mam drugi taki sam kolor (odpowiednik Essie Merino cool) OPI matte top coat, 15 ml, użyty 1 raz na 1 paznokieć Zapachy Mgiełka Victoria's Secret, zużycie jak na zdjęciu, lekkie pęknięcie korka widoczne na zdjęciu - nie ma Mgiełka Bath and Body Works, Midnight pomegranate, 236 ml, nowa Pielęgnacja twarzy Anne Marie Borlind, Orangenbluten Energiespender, dwufazowy olejek pomarańczowy, zostało 2/3 Biotherm, Purefect skin, żel-krem nawilżający 20 ml, nowy -nie ma Bingo Spa, Peeling błotny z kwasami owocowymi, zostało ponad pół opakowania Szampon Nioxin typ 1, odlewka 50 ml Świeczki Yankee Candle, Pure radiance, Emberlightm wysokość słoja 10 cm, nowa - nie ma Yankee Candle, Wedding day, nowa, taka - nie ma W Warszawie mogę wymienić się osobiście. Szukam: Spirulina Trudno dostępne szampony i odżywki do włosów Kosmetyki Nars i Urban Decay Lakiery Essie, Where's my chaffeur, Good as gold, Penny talk Inne lakiery Essie lub OPI Ciemnofioletowe cienie do powiek Żele pod prysznic Victoria's Secret, Bath and Body Works, ewentualnie Body Shop Dezodoranty zapachów górno- i średniopółkowych (czyli raczej Chanel albo CK, a nie Playboy) Dorzucam: Mały balsam Bath and Body Works Moonlight Path, nowy - nie ma Krem Idealia Vichy do skróry suchej, nowy
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez AnnBlus Czas edycji: 2014-02-13 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Luty 2014 wymienię kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne
Znajdziesz cos u mnie za:
Bath and Body Works, Midnight pomegranate, masło do ciała 200 g, nowe Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=742068 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Bath and Body Works, Midnight pomegranate, balsam 236 ml, nowy
Bath and Body Works, Midnight pomegranate, masło do ciała 200 g, nowe Mgiełka Bath and Body Works, Midnight pomegranate, 236 ml, nowa Yankee Candle, Pure radiance, Emberlightm wysokość słoja 10 cm, nowa cos u mnie za cos z tegi?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bath and Body Works, Midnight pomegranate, balsam 236 ml, nowy
Bath and Body Works, Midnight pomegranate, masło do ciała 200 g, nowe coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za Lily Lolo, Flawless matte?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Bath and Body Works, Midnight pomegranate, masło do ciała 200 g, nowe Mgiełka Bath and Body Works, Midnight pomegranate, 236 ml, nowa ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za mgiełke BBW?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie kosmetyki BBW i obie świeczki - znajdziesz coś za te rzeczy u mnie w wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Bath and Body Works, Midnight pomegranate, balsam 236 ml, nowy lub Bath and Body Works, Midnight pomegranate, masło Lily Lolo, Flawless matte, puder transparentny (biały), niewielkie zużycie Mgiełka Bath and Body Works, Midnight pomegranate, 236 ml, nowa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Mgiełka Victoria's Secret, zużycie jak na zdjęciu, lekkie pęknięcie korka widoczne na zdjęciu Mgiełka Bath and Body Works, Midnight pomegranate, 236 ml, nowa |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za puder lily lolo?
i co to za swieca yc?
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za YC/B&BW?
mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nudna będę
Mgiełka Bath and Body Works, Midnight pomegranate, 236 ml, nowa i masło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735860&page=3
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Anne Marie Borlind, Orangenbluten Energiespender, dwufazowy olejek pomarańczowy?
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Lily Lolo, Flawless matte, puder transparentny (biały), niewielkie zużycie
cos u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za koncentrat Anne Marie Börlind?
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za
Lily Lolo, Flawless matte, puder transparentny (biały), niewielkie zużycie i Yankee Candle ? Gdybyś coś znalazła, to możliwa wymiana osobista w Warszawie. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post44240509 Edytowane przez germanistka7 Czas edycji: 2014-02-04 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za:
Bath and Body Works, Midnight pomegranate, balsam 236 ml, nowy Bath and Body Works, Midnight pomegranate, masło do ciała 200 g, nowe Mały balsam Bath and Body Works Moonlight Path, nowy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
Bath and Body Works, Midnight pomegranate, balsam 236 ml, nowy Mgiełka Victoria's Secret, zużycie jak na zdjęciu, lekkie pęknięcie korka widoczne na zdjęciu Yankee Candle, Wedding day, nowa, taka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
krem do rąk mogę wymienić za olejek ,
Vichy jest ważny do sierpnia i niechętnie oddam. Pewnie ,że wymiana byłaby na miejscu w Warszawie , podoba mi się jeszcze mgiełka z Victoria's Secret
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
no njwyrażniej coś w tym jest
![]() ![]() mogłabyś mi podesłać dokładnie jakie masz te świeczki YC bo ja nie widzę 10cm... tylko8,5cm...ale może slepa jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
koci świat
|
hej
![]() Yankee Candle, Pure radiance, Emberlightm wysokość słoja 10 cm, nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.