|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń - wymienię krem BB L'Occitane en Provence
Nieaktualne
![]() Cześć, Jak w temacie, do wymiany mam Upiększający BB krem L'Occitane en Provence - odcień jasny, użyty 3 razy, kupiony w grudniu. Niestety, jestem ekstremalnie bladolica i odcień nie jest dla mnie :< http://pl.loccitane.com/upi%C4%99ksz...578,397292.htm Za coś fajnego mogę dorzucić 3/4 opakowania (ok. 22 ml) serum do cery naczynkowej z kwasem hialuronowym Beauty Concept (nie byłam pewna, czy chcę się z nim rozstać, ale teraz już wiem, że to ten kwas hialuronowy na pewno mi nie służy :P) http://www.shopmania.pl/kosmetyki-da...kowej-21088628 Mam też: INNISFREE Jejubija Anti Trouble BB Cream SPF35 PA++ 30ml, użyty ok. 3 razy, również prawie nowy, kupiony w listopadzie Wymienię na podobnej klasy kosmetyk do pielęgnacji twarzy (cera wrażliwa, naczynkowa), lub makijażu (kolory typowe dla jasnej, chłodnej blondynki) Dodatkowo - próbki zapachów: The Different Company - Rose Poivree, 1 ml Comme des Garcons - Daphne, 1 ml Neotantric Fragrances - Manic Love (1 ml), I Am a Sex Goddess (0,8 ml) Kenzo - Flower 1,2 ml Carolina Herrera 212 VIP - 1 ml Prada - Prada (Amber) - 1 ml Trussardi - Inside - 1 ml Gucci - Gucci 1,5 ml Liz Claiborne - Curve Kicks, 1 ml UWAGA - Oddam wszystko, co powyżej za: Pełnowymiarowy podkład Bare Minerals rozświetlający odcień fairest light (najlepiej prawie nowy lub nowy, zużywam na bieżąco :P), może z jakimś różem mineralnym... ALBO Dobry krem do cery suchej lub mieszanej, z naczynkami np. Dr Hauschka Rosencreme, też najlepiej nie najstarszy ALBO Odlewki (pojemność do uzgodnienia, ale proszę o w miarę ekonomiczną proporcjonalność, chętnie negocjuję ![]() Robert Piguet - Visa, Dior - Escale a Pondichery Comme Des Garcons - Daphne Zimowe pozdrowienia! ![]()
Perfumy na wymianę: Philly & Phil - Eve Goes Eden https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1290872 Edytowane przez Kucokuc Czas edycji: 2014-01-25 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - wymienię krem BB L'Occitane en Provence
Coś u mnie za kremy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj też tutaj http://www.fragrantica.com/member/143879
mam trochę poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś ze wszystkich trzech wątków za serum do cery naczynkowej z kwasem hialuronowym Beauty Concept
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wszystkie moje probki sa w miniaturach, w opakowaniach takich samych jak pelnowymiarowe perfumy , bez atomizera oczywiscie
![]() JPG Classique EDT i EDP, X Collection EDT, EDP 3, 5ml , DKNY 7 ml delicious night, Kenzo amour EDP 5ml, Kenzo Parfumd'tet 3/3, 5 ml, Kenzo l'eaupar 3/5ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
L'Artisan Dzing! mogę dać 5ml.
Guerlain Shalimar porządną próbkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
perfumove love
|
Vichy jest świeży, z bardzo niedużym ubytkiem. Kupiony przeze mnie w aptece, prawidłowo przechowywany, więc nie miał kontaktu np. z niewłaściwą temperaturą.
DDML niestety w ciągu kilku miesięcy powinien zostać zużyty, zgodnie z kodem na butelce. Jeśli nie wymienię do tego czasu, zużyję pewnie do pielęgnacji ciała, a nie twarzy. W razie wymiany mogę dorzucić do wyrównania wartości/pojemności. Jeśli byłabyś zainteresowana, daj znać. Sprawdzę dokładnie daty i kody i Ci podam ![]() Mogę wymienić na któryś z BB, przy czym skłaniałabym się do takiego, który ma bardziej żółty odcień. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- No to super, jestem jak najbardziej zainteresowana ![]() ![]() Sprawdziłam daty - Vichy ważne do lipca 2015, DDML kod P61, więc kalkulator dat mówi, że krem ważny jeszcze przez 5 miesięcy. Mam jeszcze róż mineralny Everyday Minerals Tea Time (taki mały pojemniczek, nie wiem jaka to pojemność, nie znam się na minerałach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.