|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kwiecień illamasqua
Mam na wymianę
podkład w pudrze Illamasqua Powder Foundation,użyty dwa razy,do kompletu pudełko i gąbka,zdjęcia dodam niedługo Odcień 140 jasny beż Najchętniej wymianka na inny puder,podkład ewentualnie perfumy odlewka bazy nawilżającej make up atelier z rozbiórki ok 9-10ml [/URL] Pozdrawiam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mój blog: puderniczkama.blogspot.co m.Zapraszam serdecznie ![]() Edytowane przez marcys255 Czas edycji: 2013-05-02 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień illamasqua
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień illamasqua
cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Kwiecień illamasqua
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Kwiecień illamasqua
Hej,
ja go używałam po tygodniu wakacji w Grecji. Naturalnie jestem bardzo blada, latem jestem taka hmm jasno-beżowa/beżowa. Zatem dla takiej cery bym go rekomendowała. Typowo jasnym bym go (subiektywnie mówiąc) nie nazwała. Polecam go ewentualnie przejrzeć w necie na blogach etc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.