|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowa wymiana - Armitage
Hej
![]() coś za - Veet, krem do depilacji - 50 ml, została połowa - Joanna Sensual, zestaw plastrów z woskiem do depilacji twarzy, ciała oraz bikini - Cetaphil, łagodna emulsja do mycia - 29ml
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, miałam się odezwać i mi wypadło z
Z nowych żeli mam jeszcze żel hipoalergiczny Biały Jeleń Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-07-31 o 15:19 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś za - Avene TriAcneal, krem na niedoskonałości skóry i zmiany potrądzikowe - ubytek niewielki, z 30ml zostało jakieś 27ml.
- Seboradin, maska z naftą kosmetyczną, nieużywana - 50 ml - Alterra, olejek do ciała brzoza i pomarańcza - 100 ml, zostało 3/4 Edytowane przez sowaa5 Czas edycji: 2014-07-31 o 15:30 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za olejek z alterry, sylveco i jakieś próbeczki?
|
|
#8 |
|
Chimay
|
coś za
- GARNIER, żel oczyszczający, pozostało go do górnej granicy napisu CERA TŁUSTA ZE SKŁONNOŚCIĄ DO NIEDOKONAŁOŚCI https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1406810082 ?
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
- hipoalergiczny żel do twarzy PHYSIOGEL - 6ml /x2 09/2014 -Pharmaceris A, nawilżający fizjologiczny żel do mycia twarzy i oczu 5 ml /x3 12/2014 -Seboradin, maska z naftą kosmetyczną, nieużywana - 50 ml - Alterra, olejek do ciała brzoza i pomarańcza - 100 ml, zostało 3/4 - Cetaphil, łagodna emulsja do mycia - 29ml ? |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
- GARNIER, żel oczyszczający, pozostało go do górnej granicy napisu CERA TŁUSTA ZE SKŁONNOŚCIĄ DO NIEDOKONAŁOŚCI - GARNIER, żel oczyszczający-rewitalizujący, pozostała połowa - Seboradin, maska z naftą kosmetyczną, nieużywana - 50 ml - Seboradin, maska przeciw wypadaniu włosów - 150ml, została połowa - Alterra, olejek do ciała brzoza i pomarańcza - 100 ml, zostało 3/4 - Veet, krem do depilacji - 50 ml, została połowa - PILOMAX, maska regeneracyjna do włosów farbowanych jasnych - 70 ml, użyta raz
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Alterra, olejek do ciała brzoza i pomarańcza - 100 ml, zostało 3/4 ? |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Avene TriAcneal, krem na niedoskonałości skóry i zmiany potrądzikowe - ubytek niewielki, z 30ml zostało jakieś 27ml.
- Seboradin, maska przeciw wypadaniu włosów - 150ml, została połowa - Alterra, olejek do ciała brzoza i pomarańcza - 100 ml, zostało 3/4 INGLOT - profesjonalna zalotka do rzęs + druga końcówka coś u mnie?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
Avene TriAcneal, krem na niedoskonałości skóry i zmiany potrądzikowe - ubytek niewielki, z 30ml zostało jakieś 27ml. - Seboradin, maska przeciw wypadaniu włosów - 150ml, została połowa?
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Z próbek chciałabym maskę kawiorową, 1x physiogel, nawilżający i regenerujący żel-krem AQUALIA THERMAL SPA na noc - 2ml
- fluid rozświetlający TEINT IDEAL- odcień 25 - rozświetlający krem wygładzający IDEALIA - 1,5ml Dałoby radę? Jakie są terminy ważności próbek i kosmetyków? ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- OK, dzieki. A olejek i krem Sylveco?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
VN jest już w negocjacjach i raczej pójdzie do kogoś innego...
Ale dziekuję za odpowiedź pozdrawiam!
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Biere.
![]() Dobrałabym jeszcze 1x próbkę Physiogelu i 1x serum antycellulitowego Ziai - będzie dobrze?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
- Veet, krem do depilacji - 50 ml, została połowa
- Veet, łagodzący krem po depilacji - 50 ml, została ponad połowa - Joanna Sensual, zestaw plastrów z woskiem do depilacji twarzy, ciała oraz bikini - został praktycznie cały zestaw, tylko z jednego plastra uciełam mały skrawek - na spróbowanie - to jednak nie dla mnie ;-) - PILOMAX, maska regeneracyjna do włosów farbowanych jasnych - 70 ml, użyta raz - Cetaphil, łagodna emulsja do mycia - 29ml cos u mnie? |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się zapachy, seboradiny i tonymoly
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- i jeszcze cetaphil
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się maski Seboradin, ale to trochę za mało na wymianę
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
nic
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za triacneal i zalotkę?
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Za Revlona bym wzięła trochę próbek i tych malutkich produktów, a mianowicie:
- 2x Vichy, te które zostały - 3x Pharmaceris - 3x Anthelios - Cetaphil i Avene TriAcneal, czy to by Ci pasowało? Jakbyś chciała to możesz sobie coś dobrać z wątku
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka jest data produkcji kremu? Kiedy był otwierany???
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Przepraszam Cięale rezygnuję, właśnie sobie przypomniałam że wczoraj załapałam się na rozdanie kremu i żelu z avene w Superpharm;( zapomniałam na śmierć
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Cos za - PUREDERM kolagenowa maseczka pod oczy - z 30 płatków wykorzystałam max. 3 - Avene TriAcneal, krem na niedoskonałości skóry i zmiany potrądzikowe - ubytek niewielki, z 30ml zostało jakieś 27ml. -wiibo eyeliner |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
podobaja mi sie:
SkinFood, korektor pod oczy, zostało mniej niż połowa TONYMOLY, Tomatox, maska rozjaśniająca, PUREDERM kolagenowa maseczka pod oczy - z 30 płatków wykorzystałam max. 3 moze bys cos dobrała u mnie? / poza watkiem moge odlac 20-30 ml lotionu hada labo wersja z kw.hialuronowym lub senka lotion wybielający
Edytowane przez Kimiko666 Czas edycji: 2014-08-09 o 21:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.