|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Grudzień - Paese, L'Oreal, Astor
Witam.
W miesiącu grudniu chciałabym pozbyć się następujących rzeczy: KOLORÓWKA: CIENIE - Miss Sporty Studio Colour Duo Eye Shadow 220 VIP Pass. TWARZ - Paese - Rozświetlający róż do policzków, odcień 34. TUSZE - Essence - Get BIG! lashes volume boost mascara. Użyty parę razy. - Essence - Get BIG! lashes volume boost waterproof mascara. Użyty 2 razy. - Oriflame - Maxi lash mascara. Trudno mi określić zużycie, ale tusz dalej jest mokry i świeży. LAKIERY - Lovely - Mirror Nails, nr 3. Użyty raz. DOKŁADKA: - Miyo - OMG! Eyeshadows nr 39 Royal - Manhattan - Professional Smokey Eyes Kit, wersja Misty Mauve - Essence - Lipliner 10 Femme Fatale - Yves Rocher - Couleurs Nature Glitter Eye Pencil 10 Rose paillete
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez vigg Czas edycji: 2013-12-13 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudzień - Paese, L'Oreal, Astor
405 Pearl
Temptress Betty Blues coś za ten cień i lakiery? ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- rose truffle nawet mi sie podoba ale bardziej te 2 z wątku ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za szminki ?
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Jutro zrobię zdjęcie i wstawię Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za wkłady Inglota?
mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się tylko matowy inglot, może masz cos jeszcze poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wszystkie cienie Inglot?? mam też Inglota w wątku zajrzyj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co, przejrzałam jeszcze raz Twój wątek i w sumie oprócz wkładów Inglota podoba mi się:
Astor - Color Last VIP Heidi 003 Cheeky Rimmel - Color Show Off Lipstick 140 Kiss Me. i masło tutti frutti. może teraz Ty sobie coś u mnie dobierzesz do IsaDory ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ok, oddam za nie sporo! szczególnie zależy mi na trzech (poza 405)
czekam na odpowiedź ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- podoba mi się też cień Inglot integra w odcieniach złota, można by zrobić większą wymianę ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- na Integrze mi mniej zależy ale mogę oddac Bourjois za trzy wkłady pozostałe (oprócz tego 405) mój cień jest nowy, kosztował ponad 3 dyszki więc byłoby ok ![]() może udałoby Ci się tak dogadać ztą drugą dziewczyną żeby te trzy dla mnie zostały a ona weźmie coś innego? wtedy będziesz mieć dwie wymiany ![]() ps. albo mogę dorzucić paletkę Essence ![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2013-12-09 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś za
350 Matte 111 AMC Shine Essence - Lipliner 10 Femme Fatale Manhattan - Professional Smokey Eyes Kit? ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie mogę wziąć dwa cienie i Integrę za Bourjois tak jak pisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
hej,spokojnie, dogadamy się wszystkie 3
![]() ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 och nie..widzę że wizażanka Magdalenka2 była szybsza o Integre, a sama chciałam o nią zapytać! ![]() a może ja odpuszczę wkłady,wszystkie 3 pójdą do Magdalenki2 a ja za to chętnie przygarnę Integrę, jak myślisz? W ZASADZIE podoba mi się tak: Integra Inglota te 2 szminki Manhatan cream matt pomadka i to tutti frutti coś byś sobie dobrała np do tej IsaDory? ![]() Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-12-09 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej dodałam zdjęcie lakierów.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
loczku88 i autorko wątku, mi pasuje wymianka zaproponowana przez loczka88, ja mogę wziąć trzy wkłady a odpuszczę Integrę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej, słuchaj, ja nie patrzę na opłacalność, bo się pozbywam, a nie są to Diory po 300zł że będę się rozliczać do złotówki. U Ciebie podoba mi się parę produktów i Tobie też chcę kilka oddać. I tę Isadorę i Essence i coś jeszcze, może np róż Avonu, czy cuś bo już nie chcę na te kosmetyki moje patrzeć..
![]() Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-12-09 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
I cień essens tak? mi pasuje. Jeżeli tobie również to zapraszam na pw
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hmm..no tak..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A nie przewidujesz żadnych dokładek? Bo póki co taka mała wymiana jest mało opłacalna
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej , ja chętnie
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
tonik i bb krem?
piszę adres na priv ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.