|  2012-10-07, 23:35 | #1 | 
| Zakorzenienie | kosmetyki <3 baza pod podkład, balsamy wyszczuplające, filtry

nieaktualne WITAM na wymianę mam kilka kosmetyków, które są mi zbędne i z różnych powodów ich nie używam, także chętnie oddam je za coś, co mi się przyda WAŻNE Ze względu na niemałe koszty wysyłki wolę większe wymiany, także nie proponujcie proszę wymian typu 'próbka kremu za inną próbkę' Możliwa wymiana osobista we Wrocławiu CZEGO SZUKAM? Nie mam konkretnych wymagań, ale kosmetyki, które mogłyby mi się przydać, to np: - wszystko firmy Neutrogena - fajne kremy do rąk - apteczne kosmetyki, balsamy do ciała - kosmetyki do bezsilikonowej pielęgnacji włosów -maski do włosów, np stapiz sleek line, bingo, gloria... - pędzle do makijażu I pewnie sporo innych, także wszystkie propozycję rozważę  *od góry od lewej - garnier antycellulitowy, ujedrniający - połowa - eveline rozgrzewający, wyszczuplający - jak nowy, raz użyty targowianka - żel z kasztanowca do zmęczonych nóg - jak nowy, raz użytytargowianka - żel do twarzy AA, cera atopowa - 2/5 opakowania targowianka - garnier czysta skóra 3w1 -połowatargowianka - ziaja żel chłodzący do nóg - koncówka, tak na 10 dni używaniatargowianka - schauma spray do włosów farbowanych - nowatargowianka - soraya, krem do twarzy z filtrem 30 - zostało 4/5 - yesTOcarrot, marchewkowy żel pod prysznic - nowy moose - krem bambino - połowa *od lewej - krem matujący AA +18 - końcówka, na spróbowanie kilka razy - baza pod podkład AVON magix, praktycznie cała, użyta 2 razy - flos lek, żel pod oczy ze świetlikiem - połowa - 3 plastry do depilacji twarzy ISANA + chusteczki - róż Astor, ubytek jak widać, odcień raczej dla osób o średniej i jasnej karnacji, na ciemniejszej cerze może go nie być widać -krem avene cicalfate, połowa 
				__________________ WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2014-01-13 o 03:32 | 
|     |   | 
|  2012-10-08, 08:00 | #3 | 
| BAN stały | 

Dot.: kosmetyki <3 baza pod podkład, balsamy wyszczuplające, filtry

Znajdziesz coś w moich wątkach za: -suszarka do włosów philips salon classic, użyta kilka razy, za coś fajnego - yesTOcarrot, marchewkowy żel pod prysznic - nowy ? | 
|     |   | 
|  2012-10-08, 08:42 | #4 | 
| Wtajemniczenie | 

coś u mnie za cicalfate ,rozgrzewacz z eveline i ew.róż astor?

__________________ wymiana:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261433 | 
|     |   | 
|  2012-10-08, 10:45 | #5 | 
| Zadomowienie | 

Hej! Coś u mnie za: - garnier antycellulitowy, ujedrniający - połowa - mgiełka avon, fiołek i liczi, połowa - i ewentualnie coś z podróżnych próbek szamponów, odzywek, balsamów do ciała... 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-10-08, 19:01 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie ?

| 
|     |   | 
|  2012-10-08, 23:43 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie za  - garnier antycellulitowy, ujedrniający - połowa - eveline rozgrzewający, wyszczuplający - jak nowy, raz użyty - floslek - jakieś próbki (do dogadania)?  ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- A jakie masz mydełka? Filmy pochodzą z gazet, więc są oryginalne  Mogę oddać wszystkie bez marudzenia. Chętnie wzięłabym oprócz tego co wymieniłaś mydełka (zależy jakie masz) i kredkę (miałam ją sobie dzisiaj kupić, ale nie mogłam jej dostać  ) . Mogę na luzie oddać z tego co wymieniłaś: Ives Rocher, couleurs nature, czarna kredka 3 w 1, kilka razy użyta, niestrugana Yves Rocher, Sebo Specific, Zero Default Glinka ghassoul Szampon ajurwedyjski Ayucare Neem, 150 ml - 2 użycia - z wymianki I Carotę (tylko nie wiem ile jej dokładnie jest bo jest w dużym słoju, ale na 200 ml chyba się zbierze). Yes to tomatoes i Clarinsa wolałabym oddać za swoje ścisłe wishe   
				__________________ CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-10-09, 11:46 | #12 | 
| BAN stały | 

Z tego co patrzyłam ta suszarka to już taki trochę oldschoolowy model,  więc mogłabym oddać za nią wszystkie trzy powyższe produkty kosmetyczne,  ale nie koszulę.

| 
|     |   | 
|  2012-10-09, 16:06 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

Tak,aktualne.   Podoba mi się jeszcze ta bokserka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1348770036 może masz jakiś pomysł ?    
				__________________ wymiana | 
|     |   | 
|  2012-10-10, 13:23 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

No i jak tam, czarna kiecko?    
				__________________ CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-10-14, 23:47 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

w sumie to wpadło mi w oko serum termoaktywne eveline i róż

| 
|     |   | 
|  2012-10-15, 21:08 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

jaka jest data ważności tych kosmetyków?

| 
|     |   | 
|  2012-10-17, 17:44 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

hej. przypominam się   | 
|     |   | 
|  2012-10-17, 21:34 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

niestety juz nic wiecej nie widze za szampon ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- nie wiem co za firma. Kupiłam to dawno temu i za cały jeden zestaw(płytka, stempelek i zdrapka) zapłaciłam tyle samo co za samą oryginalną płytkę. więc Pewnie jak zwykle coś chińskiego | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-10-17, 22:00 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

Coś za suszarkę?

| 
|     |   | 
|  2012-11-12, 14:50 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

A co by Cię u mnie interesowało?   Bo szczerze mówiąc to ja u Ciebie widzę tylko suszarkę, ewentualnie aparat, ale zdaję sobie sprawę, że to wartościowe rzeczy   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-11-18, 13:58 | #24 | 
| Raczkowanie | 

garnier antycellulitowy, ujedrniający - połowa - eveline rozgrzewający, wyszczuplający - jak nowy, raz użyty znajdziesz cos u mnie ? | 
|     |   | 
|  2013-01-01, 16:31 | #25 | 
| Zakorzenienie | 

Hej   Coś u mnie za: baza pod podkład AVON magix, praktycznie cała, użyta 2 razy ? | 
|     |   | 
|  2013-01-01, 16:58 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie za - garnier antycellulitowy, ujedrniający - połowa - eveline rozgrzewający, wyszczuplający - jak nowy, raz użyty - żel z kasztanowca do zmęczonych nóg - jak nowy, raz użyty? 
				__________________ wymieniam kosmetyki | 
|     |   | 
|  2013-01-01, 21:50 | #28 | |
| Raczkowanie | 

coś u mnie za coś z tego Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-01-02, 00:18 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

Podoba mi się jeszcze: krem avene cicalfate, połowa, do kiedy on jest ważny? mgiełka avon, fiołek i liczi, połowa A i jakie próbki masz tych szamponów i odżywek? | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.