![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Świąteczne porządki - perfumy, kolorówka, trochę pielęgnacji :)GRUDZIEŃ
NIEAKTUALNY
Witam w moim drugim wątku wymiankowym ![]() Małe zasady: 1. Preferuję najtańszą możliwą wysyłkę, ale zawsze można się co do niej dogadać ![]() 2. Proszę, odpisuj u mnie - ja zawsze odpisuję u kogoś ![]() 3. Jeśli się nie odzywam chwilę - ponaglij, mogłam nie zauważyć czy zapomnieć ![]() 4. Nie wymieniam się na siłę, ale warto kusić - najwyżej zrobię sobie zapas... :P 5. Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek (tak, wiem, ja mam najmniej chyba na całym wizażu ![]() ![]() To chyba tyle, zapraszam do przeglądania i zachęcam do wymiany ![]() Wish: - szampony do włosów suchych i zniszczonych - odżywka/szampon kokosowy Oriflame - plastry do depilacji twarzy (Joanna mogą być ![]() - żeli pod prysznic w zapachach owocowych/słodkich - peelingi do ciała - CIELISTY CIEŃ do powiek - ogólnie wszystkim o zapachu kokosa, czekolady, słodyczy i owoców można kusić ![]() - top coat Silcare, Golden Rose - krem bb Holika Holika (ten niebieski) - przydałaby mi się też torebka mieszcząca A4 - czarna, granatowa, ciemne kolory ![]() wymienione dokładka Na wymianę mam: Poza wątkiem mam żel pod prysznic biały jeleń (uniwersalny do mycia ciała, włosów i twarzy), 2 lakiery do włosów Wellaflex (1 nowy), Yves Rocher dwufazowy płyn do demakijażu z niewielkim ubytkiem, miniaturkę tuszu Clinique (NOWY), matujący krem-żel do twarzy z Oriflame, cień do oczu Pierre Rene nr 113 (różowy)... Coś by jeszcze z pewnością znalazł ![]() 2. Krem do rąk Oriflame SIlk beauty 100ml NOWY rezerwacja 6. Garnier Hydra Adapt rozświetlający 1-2 użyty 7. Maseczka do twarzy oczyszczająca Oriflame - niewiele używana, kilka razy 10. Soraya bb krem ok. połowy (z wymianki, niby używam go, ale jest ciut za ciemny dla mnie, mimo wszystko jest świetny, z bólem serca bym oddała :P) 12. Puder Synergen kolor 04 natur - raz użyty Pomadki są wysunięte do końca, żeby było widać ile jej jest jeszcze ![]() ![]() 13. Pomadka Oriflame Pure Colour - Warm Fuchsia - NOWA 14. Pomadka do ust Cien - nr 13 Pink Explosion - kilka razy użyta 15. Pomadka W7 Raspberry Riddle - kilka razy użyta - niewiele 16. Sally Hansen Lip Inflation - błyszczyk powiększający usta - bomba! kilka razy użyty, ale niestety nie lubię błyszczyków z pacynką ![]() 17-19. Kredki do oczu Oriflame Sparkle in Paris - dwie czarne z brokatem i jedna srebrna, są miękkie jak SS od Avon - sama mam po jednej z tych kolorów ![]() 20. Kredka do oczu bourjois Waterproof nr 46 bleu neon - też miękka jak SS od Avon zastrugana raz 24. Lakier brokatowy Wibo nr 471 - użyty raz 25. Lakier LeMAX brokatowy fioletowa baza z połyskującymi niebieskimi drobinkami - raz użyty 27. Lakier LeMAX niebiesko-zielony, shimmer - NOWY 29. Flormar pretty P16 landrynkowy różowy NOWY 30. Wibo efekt sztucznych paznokci - kilka razy użyty 31. Eveline 3w1 wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz - kilka razy użyty, świeży rezerwacja 32. Lakier matujący My Secret - użyty raz 33. Miss Sporty Clubbing nr 453 - użyty 2 razy 34. Pędzel do nakładania maseczek Oriflame (nada się i do podkładu) NOWY 35. Cienie do powiek Ingrid nr 23 - brudne złoto/oliwka i zielony ![]() 36. Kolczyki delfinki, dorzucę do wymianki ![]() 37. Kolczyki drewniane - ciemny fiolet ze złotymi elementami 38. Tester bazy rozświetlająco-wygładzającej Dax Cosmetics 15ml - kilka razy użyta 39. Pasek wybielający Crest - na próbę, został mi jeden - dorzucę do wymianki ![]() 40. 12 saszetek Figura no-appetite 41. 3 ozdoby do paznokci - złote perełki, morskie futerko i chyba seledynowe futerko, albo to jest cień (?!) NOWE 42. Kwiatek do włosów, na wsuwce - raz użyty, idealny na studniówkę albo karnawał ![]() MAM TEŻ 3 CIENIE INGLOTA, KTÓRE CHĘTNIE WYMIENIĘ: - 393 - jasna perłowa brzoskwinka - 463 - matowy beż z brokatem - TEN TYLKO ZA MATOWY CIELISTY! - 457 - matowy brąz z brokatem (są to wkłady kwadratowe, z niewielkim ubytkiem, zdjęcia na życzenie - nie wymienię na siłę, bo ich w sumie ciągle używam, ale wolałabym inne kolory) Wymienione: sweetieSS: 1. EDT Naomi Campbell 15ml 2. Mleczko do demakijażu Kruidvat dzastinaaaaa: 3. EDT Naomi Campbell 15ml NOWE 4. bruno banani magic woman 30 ml, niewielki ubytek 5. Metaliczny eyeliner - Metaliner very me od Oriflame 6. Krem do twarzy Vichy Aqualia Thermal 15ml - raz użyty 7. Krem uniwersalny Tender Care Oriflame migdałowy NOWY package: 8. EDT Naomi Campbell ok. 1/2 z 15ml Sybil_: 9. Żel pod prysznic Oriflame Amazonia 200ml NOWY 10. Farmona Sweet Secret - krem do rąk wanilia i indyjskie daktyle 11. Lakier Venita Glamour piaskowy nr G17 - użyty raz 12. Lakier do paznokci Paese 332 (szary? beżowy? z delikatnym brokatem) - raz użyty 13. Lakier LeMAX grafitowy z shimmerem - raz użyty plus que parfaite: 14. Balsam do ciała Venita kokosowy 15. Płyn micelarny L'ambre 120ml 16. Żel pod oczy Oriflame Essentials 15ml NOWY 17. Żel antybakteryjny bioderma sebium 100ml jest go 1/2 18. Gąbeczki do podkładu 19. Krem bb Oriflame kolor light 30ml NOWY 20. Kredka do brwi Catrice 010 blond but brow'd 21. Lakier magnetyczny (z magnesem do robienia poziomych pasków) Lovely nr 04
Edytowane przez rzen Czas edycji: 2014-01-08 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczne porządki - perfumy, kolorówka, trochę pielęgnacji :)
Hej, coś za 1. Perfumy EDP Giordani Gold 50ml NOWE
2. EDT Naomi Campbell 15ml NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
. EDT Naomi Campbell 15ml NOWE
3. Krem do rąk Green Pharmacy jaskółcze ziele 100ml NOWY 4. Krem do rąk Oriflame SIlk beauty 100ml NOWY 5. Żel pod prysznic Oriflame Amazonia 200ml NOWY 6. Żel pod oczy Oriflame Essentials 15ml NOWY coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
5. Żel pod prysznic Oriflame Amazonia 200ml NOWY 9. Krem do twarzy Vichy Aqualia Thermal 15ml - raz użyty ew. 10. Krem uniwersalny Tender Care Oriflame migdałowy NOWY 8. Tester bazy rozświetlająco-wygładzającej Dax Cosmetics 15ml - kilka razy użyta ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc, cos za:
1. Perfumy EDP Giordani Gold 50ml NOWE 4. Krem do rąk Oriflame SIlk beauty 100ml NOWY 10. Krem uniwersalny Tender Care Oriflame migdałowy NOWY 23. Metaliczny eyeliner - Metaliner very me od Oriflame - użyty 1-2 razy - kolor czarny z brokatem
![]() |
#6 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() znajdziesz coś u mnie za : Naomi i pędzel ? ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za wszystko, lub cos z tego?:
krem do rąk Green Pharmacy jaskółcze ziele 100ml NOWY Krem do rąk Oriflame SIlk beauty 100ml NOWY Krem uniwersalny Tender Care Oriflame migdałowy Kredka do oczu Oriflame Sparkle in Paris - srebrna Pomadka Oriflame Pure Colour - Warm Fuchsia - NOWA
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Lux Mundi
|
Musisz czytać opisy
![]() Celebre wymienione, odżywki już nie ma ![]() Planet Spa, to maska do twarzy - nowa. A nie widzisz czegoś jeszcze ? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej, może cośu mnie za 3 i 22?
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
nic ;c
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
EDT Naomi Campbell 15ml NOWE Oriflame Sparkle in Paris czarna Kredka do oczu bourjois Waterproof nr 46 bleu neon Pędzel do nakładania maseczek Oriflame (nada się i do podkładu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się Naomi Campbell
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Świąteczne porządki - perfumy, kolorówka, trochę pielęgnacji :)GRUDZIEŃ
Hej coś u mnie za Naomi?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() Znajdziesz coś u mnie za wszystkie lub część z poniższych? 1. Perfumy EDP Giordani Gold 50ml NOWE 2. EDT Naomi Campbell 15ml NOWE 3. Krem do rąk Green Pharmacy jaskółcze ziele 100ml NOWY 4. Krem do rąk Oriflame SIlk beauty 100ml NOWY 5. Żel pod prysznic Oriflame Amazonia 200ml NOWY 6. Żel pod oczy Oriflame Essentials 15ml NOWY 7. Krem bb Oriflame kolor light 30ml NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Żel pod prysznic Oriflame Amazonia 200ml NOWY
ale preferuje wieksze wymianki. Z Avon mam np szampon do włosów 2 w 1 brzoskwinia i masło shea - nowe 250 ml
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() sól nie była używana, mam ją z wymiany, sprawdzę jeszcze datę ważnosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Na opakowaniu napisane jest,że do farbowanych
![]() Hm, z Twojej wish mam poza wątkiem tylko i wyłącznie żel pod prysznic o zapachu pomarańczy, Yves Rocher, nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
mam tylko odlewke tego szamponu CeCe + jakies 2 probki szamponów chitsai
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Peeling cytrusowy Ziaja, do ciała i twarzy, taki raczej drobnoziarnisty. Użyty z 5 razy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hey podoba mi sie naomi, origlame maselko do ust migdałowe i vichy ;]
---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- plus jeszcze ewentualnie eyeliner oriflame ;]
![]() |
#26 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
No hej hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Oj, szampon zawsze się przyda a pomadka jest nowa, więc moze być jako zapas
![]() To jest peeling cytrusowo-limonkowy, coś w ten deseń. jeśli chcesz to cyknę potem zdjęcie i Ci prześlę ![]() P.s jeśli chodzi o peelingi to mogłabym dorzucić truskawkę Joanny,ale wiesz to ta mała buteleczka i mam z połowę,więc to taki drobiazg jako dodatek do ewentualnej wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
hej, podoba mi się kremik Oriflame, ale to zdecydowanie za mało na wymiankę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hej, podoba mi się tylko
2. EDT Naomi Campbell 15ml NOWE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.