![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
W kwietniu średnia i górna półka za wish!
W kwietniu szukam raczej wyłącznie rzeczy z wish czyli:
- gier planszowych - przewodnika po Indiach/Radżastanie - chętnie Lonely Planet (dużo oddam!) - saszetki na pas, tzw. nerki - końcówek do szczoteczek Philips Sonicare - żelu do golenia - peelingów do twarzy - dobrych maszynek (najchętniej Gillette Venus) - herbatek zielonych, czerwonych itp. - podpasek i wkładek higienicznych - srebrnej biżuterii (najchętniej nowej) - głównie kolczyki i naszyjniki - nowego małego ręcznika z mikrofibry - kart upominkowych do sklepów - płynów micelarnych - nowego tuszu L'Oreal So Couture lub MF Clump Defy - błyszczyków NYX i ogólnie fajnych nowych błyszczyków - zmywacza do paznokci - żeli do twarzy (chętnie Avene Cleanance) - antyperspirantów (jeśli w kulce lub sztyfcie to tylko nowe) - EL DW w odcieniu Ecru! Oddam dużo! - szamponów i odżywek, im mniej chemii tym lepiej - kredek Avon Glimmerstick (najchętniej szara i fioletowa) - nowych balsamów do ust - jasnego podkładu Clinique Superbalanced, Clarins Everlasting albo RBR Poza tym dość łatwo kuszę się na perfumy i kolorówkę z górnej półki ![]() Z ciuszków szukam TYLKO I WYŁĄCZNIE: - nowych piżamek w rozmiarze M lub większe S - parki w rozmiarze S (najchętniej granatowa) - nowej bielizny (góra 75C/70D, dół M) - melisek (oryginalnych, nie chińskich podróbek) w rozmiarze 37 - bluzy w kwiaty rozmiar S Jeśli masz coś z tej listy to zapraszam ![]() A na wymianę mam (nie wszystko jest na zdjęciach): DO OCZU: - paletka Sephora Love Paris - zawiera 9 cieni, 4 odcienie szminek i róż (nowa, nieużywana, w kartoniku - idealna na prezent) tylko za coś fajnego, bo sama rozważam oddanie komuś jako część prezentu ![]() - paletka Sleek Oh So Special - niestety spadła mi i 2 cienie się pokruszyły (Pamper i Wrapped Up) a jeden został przeze mnie intensywnie wyeksplowatowany (Gateau - została końcówka na wypróbowanie), zatrzask też prawdopodobnie się wyłamał, ale poza tym wszystko z nią ok - potrójne cienie Smashbox w odcieniu Head Shot (niewiele używane, z wymianki) - potrójne cienie Mary Kay at Play (nowe, w kartoniku) - cień The Body Shop w odcieniu 45 (szary), kilka razy użyty (foto w poprzednim wątku) - cień Becca w odcieniu grafitowym Velvet (nowy, z folią i kartonikiem - foto w poprzednim wątku) - tester cienia Max Factor w odcieniu turkusowym - czarny cień Manhattan - brązowy cień Rimmel (napisy starte od noszenia w kosmetyczce) - sztuczne rzęsy Sephora z limitowanej edycji Crazy Horse (nowe, z klejem do zamocowania) - kredka do oczu NYX Jumbo Eye Pencil w odcieniu Yoghurt (popękana skuwka, z samą kredką wszystko ok) - kredka do oczu Clinique Chubby Stick w odcieniu Curvaceous Coal (niewielkie zużycie) - baza pod cienie do powiek UD Original (z wymianki, ja nie używałam) TWARZ: - róż The Body Shop w odcieniu 03 (kilka razy maźnięty) - mgła pudrowa Paese w odcieniu 11 (kilkanaście razy użyta) - bronzer Catrice Sun Glow w odcieniu 010 Light Bronze (starte napisy na wieczku) - korektor Laura Mercier w odcieniu SC-2 (zużycie jak na zdjęciu, ale uwaga: spadł mi otwarty na sweter, więc mogą znaleźć się w nim kłaczki. Uszkodzony zatrzask) - rozświetlacz Smashbox (zostało ok. 30%) - bronzer Nars w kultowym odcieniu Laguna (zostało ok. 20%, ale jest mega wydajny) - nowy krem brązujący Dermo Pharma (15 ml) - podkład EL DW Light w odcieniu 2.0 (z wymianki, ja nie używałam) - podkład Rimmel Wake Me Up w odcieniu 100 (najjaśniejszy) - zużycie max. 20% - próbki podkładów: Clinique Even Better w odcieniu 05 Neutral, Vichy w odcieniu 25 i LRP Toleriane w odcieniu 03 USTA: - Revlon Lip Butter w odcieniu 075 Lollipop (niewiele używany) - Bell Lip Tint w odcieniu 06 (nowy, nieotwierany) - pomadka The Body Shop w odcieniu 02 (kilka razy użyta) PIELĘGNACJA: - nowy krem Guerlain Creme Camphrea - nowy balsam do ciała Yves Rocher So Elixir - nowy preparat L'Oreal Professionnel Thermo Cell Repair do używania przed suszeniem czy prostowaniem włosów - tonik Ducray Squanorm przeciwłupieżowy, zużycie testowe - CK One - miniatura 10 ml, użyta raz testowo PAZNOKCIE: - lakier Barry M Nail Paint w odcieniu 262 Bright Red (raz użyty) - lakier Sally Hansen Diamond Strenght w odcieniu Rose Petals (nowy) AKCESORIA: - duży pędzel do pudru Barbara Hoffmann - pędzel do pudru/różu noname - nowa kosmetyczka Avon Niestety mam dość czasochłonną pracę a poza nią rzadko bywam na wizażu (zwłaszcza w weekendy). Jeśli jednak nie odzywam się przez dłuższy czas, to po prostu się przypomnij, bo zdarza mi się zapomnieć odpisać ![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków Edytowane przez plus que parfaite Czas edycji: 2015-04-28 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W kwietniu średnia i górna półka za wish!
Cos za
- próbki podkładów: Clinique Even Better w odcieniu 05 Neutral, Vichy w odcieniu 25 i LRP Toleriane w odcieniu 03 -sztuczne rzęsy I ck one 10ml ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- w saszetkach.chanelka juz w trakcie wymiany.a wiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Felicita
|
No więc mi się podoba:
DW Bone już dla Ciebie zarezerwowałam, poszukaj proszę czegoś za: - paletka Sephora Love Paris - zawiera 9 cieni, 4 odcienie szminek i róż (nowa, nieużywana, w kartoniku - idealna na prezent) tylko za coś fajnego, bo sama rozważam oddanie komuś jako część prezentu ![]() - bza pod cienie do powiek UD Original (z wymianki, ja nie używałam) - róż The Body Shop w odcieniu 03 (kilka razy maźnięty) - mgła pudrowa Paese w odcieniu 11 (kilkanaście razy użyta) - bronzer Nars w kultowym odcieniu Laguna (zostało ok. 20%, ale jest mega wydajny) - nowy krem Guerlain Creme Camphrea |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie mam nic sama szukam podobnych rzeczy,czyli nie wypatrzysz nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
nowy krem Guerlain Creme Camphrea CK One - miniatura 10 ml, użyta raz testowo
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Felicita
|
Hej, z kremu muszę zrezygnować, bo kupiłam go za bony w Douglasie, a powiedz co bys wybrała u mnie za :
- bza pod cienie do powiek UD Original (z wymianki, ja nie używałam) - róż The Body Shop w odcieniu 03 (kilka razy maźnięty) - mgła pudrowa Paese w odcieniu 11 (kilkanaście razy użyta) - bronzer Nars w kultowym odcieniu Laguna (zostało ok. 20%, ale jest mega wydajny) Czy DW dalej chcesz, aktualne? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
z twojej wishlisty mam:
stanik fioletowy 75C zmywacz do paznokci odzywki (m.in. garnier awocado i joanna z miodem i cytryną bez silikonów czy innych filmformerów, parabenów, parafiny, itd.) piżamka nowa chętnie np. oddam pizamkę, plus zmywacz i odzywki za EL
![]() |
#9 |
Felicita
|
To może od Ciebie bronzer NARS 20%, róż i baza UD za moje DW i kredkę do Smokey i jeszcze byś sobie coś dobrała?
Ale róż RBR i perfumy M. to z kolei za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za nowy krem Guerlain Creme Camphrea?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
- nowy preparat L'Oreal Professionnel Thermo Cell Repair do używania przed suszeniem czy prostowaniem włosów - podkład Rimmel Wake Me Up w odcieniu 100 (najjaśniejszy) - zużycie max. 20% ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tak, rzeczy na czerwono są dalej do wymiany
![]() Teraz patrzę, że ten Twój krem jest taki mały... Ale nie będę bardzo wybredna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Przemysle i dam Ci znac, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Miałam na myśli takie większe próbasy
![]() Niestety, w wątku już nic więcej nie widzę. Chyba że coś jeszcze chowasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic dla siebie nie widzę
![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic mi się nie przyda
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Z Diorskin byłoby super
![]() Jutro nie będę miała dostępu do internetu, ale myślę, że w niedzielę możemy się wymienić adresami na privie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Z chęcią wymieniłabym wszystko za jednym zamachem
![]()
![]() |
#24 |
BAN stały
|
OK, a Ty gdybys widziala coś u mnie za sam:
- nowy preparat L'Oreal Professionnel Thermo Cell Repair do używania przed suszeniem czy prostowaniem włosów Daj proszę znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Poszukam jakiegoś pojemniczka na Diorskin, może uda mi się coś znaleźć.
Mogłabyś mi napisać kod tego kremu? I jakie to byłyby próbki perfum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, żaden z zapachów nie jest moim ulubieńcem :/ I do nich to ja też nie będę miała atomizera.
A może podoba Ci się u mnie coś jeszcze? Wtedy byłabym mniej wybredna i nie trzeba by było kombinować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
No pewnie :/ Myślałam, że coś więcej, bo pytałaś o te rzeczy zaznaczone na czerwono i pisałaś, że sporo Ci się u mnie podoba.
Poza wątkiem mam jeszcze trochę firmowych próbek Tołpy, także męskich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety, mam własne meteory
![]() Rozumiem, że mimo wszystko nie skuszą Cię takie rzeczy jak maszynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem. Niestety, z wymienionych przez Ciebie podkładów interesowałby mnie tylko Diorskin (jaki to odcień w ogóle? bo zapomniałam spytać...). Wątek przeglądałam już kilka razy, ale nic nie wybiorę
![]() Z Twojego wisha mam maszynki, płyny micelarne (w wątku) i 3 nowe, nieużywane błyszczyki, na których nie ma firmy - dostałam od siostry, były we wspólnym opakowaniu, które wyrzuciłam - mogłabym wkleić zdjęcie. No i tę czarną kredkę Lancome. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.