![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty... czółenka Dunnes r. 39
nieaktualne
Witajcie. Wish lista : 1) Buty: -35 lub 36- sandały, baleriny, koturny, buty do biegania -36 lub 37 - sportowe, kozaki, botki, sztyblety 2) Odzież S lub M (lubię rzeczy z dzianiny dresowej mięsistej, swetrowej i z jeansu....): -Swetry (grube rozpinane lub cieniutkie klasyczne kardigany) -spodnie (różne, dresowe lub kolorowe z cienkiego jeansu) -spódnice (maxi z lejących się materiałów) -marynarki, parki, płaszczyki -sukienki (maxi, wygodne na dzień) - bokserki, topy (najchętniej American Eagle) -nowa bielizna Victoria's Secret PINK -Dodatki (kominy, rękawiczki, torebki, czapki) 3) INNE: -wełna w motkach -lokówka braun 1800 (błękitna) - to dla mnie, napisz jeśli posiadasz a ja będę szukała rzeczy z twojej akcesoria -rzeczy do domu, gadżety kuchenne, chemia gospodarcza, elementy wystroju -suplementy (kwas foliowy i inne.) 4) wish kosmetyczne w wątku kosmetycznym - link w podpisie 5) jeśli komuś niepotrzebne to chętnie przyjmę: Kartonik po Glossybox, pudełeczko po meteorytach, niektóre opakowania po kosmetykach do twarzy (najchętniej te z pepitką, pompeczką, ale nie tylko), opakowania po organique, puszki po herbacie - mogą być w średnim stanie, ważny jest kształt dla mnie. Na wymianę oferuję: 1) branosoleta - tworzywo świetnej jakości, biała lekko złamana kremem, widać to głównie na tle śnieżnobiałego koloru, stąd takie zdjęcie. 2) Koszula w kratkę H&M, rękaw za łokieć -miałam ją tylko na chwilę na sobie. 3) Sukienka H&M 4) Koszulka H&M będzie dobra na XS/S ( metki 152) - dwa razy może miałam na sobie. 5) Nowy jedwabny krawat 6)Oryginalne sportowe baleriny DC - bardzo wygodne. Na stopę 36 są za luźne, źle dobrałam rozmiar. Myślę, że to 37. Chodziłam w nich po domu kilka razy, są w świetnym stanie. Wymienione: -Jagodowy szalik, nowy. -Sweterek American Eagle z kapturem. Indygo. pasuje na S/M - w świetnym stanie, miałam kilka razy, rękawy nie są długie, są za łokieć ok. 7/8...a ja lubię długie. Ma świetny kaptur i jest mięsisty. Nieaktualne: -Blzueczka melanżowa American Eagle Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-03-10 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty... czółenka Dunnes r. 39
gry:
- mały zestaw do pokera, talia i żetony - mikrofon do Xboxa Historia jest taka, że to prezent, nietrafiony wielce, jest nowy, ale już trochę czasu go mam. Nie nadaje się na dalszy prezent bo podczas przeprowadzki opakowanie poniszczyłam. Jest to dobra firma, nie jakiś zamiennik tylko oryginalny mikrofon pod Xbox. Nigdy nie sprawdziłam działania i nie mam jak go sprawdzić, bo miałam PS. Dlatego przy wymianie wolałabym wysłać jako pierwsza, żebyście sprawdzili czy będzie Wam działał (nie wiem czy potrzebuje jakieś specjalne sterowniki - nie znam sie na tym). Do domu: - niebieski dzbanek- termos alfi - bieżnik czerwony w śnieżynki transparentne Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-03-02 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem ale z wątku wymieniają dwie osoby, dwie siostry, możemy mieć dwa osobne wątki ale w jednym łatwiej operować i wymieniać. Niemniej jeśli to jest niezgodne z zasadami to będę wdzięczna za wiadomość.
Rzeczy siostry, ale można miksować chciejstwa między rzeczami moimi i siostry, jakoś się pogodzimy ![]() W większości do oddania lekką ręką, za jakieś przydatne rzeczy do domu, kosmetyki pierwszej potrzeby lub oczywiście ubrania. Wszystko co jest opisane jest dostępne. zdjęcie 1) kolor czarny, rozmiar 39, firma Dunnes. Założone kilka razy, więc napisałabym, że w świetnym stanie gdyby nie zadrapania na obcasie. zdjęcie 2) Biszkoptowy sweterek z pagonami - nieaktualne Koszulka Amisu M Sweter Ivory Atmosphere - ciepły, r. 10 - 38 Jeansy Diesel Lniane spodenki Buty zamszowe ze skóry naturalnej. zdjęcie 3) Narzutka czerwona(Nowa z metką) DenimCO - 38. , Białe spodnie River Island 10. leginsy białe - nieaktualne Sandały Dunnes 39 - 3 razy założone, w świetnym stanie., Czółenka Dunnes 39 - opisane pod nr.1. zdjęcie 4) Sweter ciepły, długi z golfem Atmosphere - r. 10/38 spodnie Rever Island 10 na 38, buty opisane pod 2. zdjęcie 5) żakiet tweedowy Zara Spodnie szare czółenka Dunnes 39 (widoczne też na zdjęciu nr. 3) zdjęcie 6) Piękny i świetny jakościowo żakiecik żakardowy, jest w ogóle niezniszczony ale na plecach ma plamy z rdzy. Myślałam żeby oddać do krawca na wyszycie na maszynie jakichś wzorów w tym miejscu, bo jest cudny, ale Ja nie lubię aż tak wzorzastych rzeczy, może ktoś inny lubi. Nowe, miękkie spodnie Atmosphere Sandałki Dunnes 39 Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-03-09 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za dzbanek Tchibo?
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- A czego szukasz za niego? Bo mam sporo rzeczy poza wątkiem... ![]()
![]() |
#6 |
koci świat
|
aaaa ok nie zrozumiałam
![]() ten sweterek ciężko mi ocenić bo zdjęcie pleców ![]() tak tak tego typu szukaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Spójrz proszę na ten wątek jeszcze, mam tu ciuszki, może coś Cię zainteresuje:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=736483 ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Będę na dniach tworzyć nowy wątek, to dam znać ![]()
![]() |
#8 |
koci świat
|
ok to czekam i przy okazji mogłabyś podać długość tego sweterka od ramienia w dół
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- ok wieczorem pomierzę i dodatkowe zdjęcia ci porobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ok, na dniach będę tworzyć wątek, więc się odezwę
![]()
![]() |
#11 |
koci świat
|
ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.ecokraina.pl//rekawica-ke...ic-p-1398.html
tu znalazłam wolna chwilka między jedną inhalacją a drugą ![]() a masz jakiegos link do mikrofonu do xbox'a - tż chcial zobaczyć ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- się rozpisała ![]() ok to czekamy chociaz jak mam wybierać wolę termos - dzbanek ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-03-02 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
koci świat
|
hmm to tak na styk jak dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Jestem zainteresowana termosem.znajdziesz coś za.niego?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#16 |
koci świat
|
a mogłabyś walnąć fotę z przodu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- ok podoba mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
koci świat
|
tylko u mnie może być jeden problem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- miałam ją kilka razy ze sobą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- pewnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
koci świat
|
póki co mam wszystko wystawione
![]() to idę na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kochana, aż tak mi nie zależy, więc jeśli będziesz miała jakąś lepszą ofertę to wymieniaj
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Chciałam wybrać najlepszą dla siebie ofertę (tzn. wolałabym jedna porządną rzecz a nie rozmieniać na drobne), ale jeśli Ci nie zależy, a Muci tak - to może innym razem.
Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-03-03 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
koci świat
|
odpisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() Jak się tak zdarzy, że będę miała nowe rzeczy, a Ty jeszcze nie wymienisz dzbanka to się odezwę ![]()
![]() |
#27 |
koci świat
|
a jeśli chcesz i tak bardzo się domagasz to proszę bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
zapraszam, dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1394112587 obie tze rzeczy lub tylko spodnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za pierwsze buty ze zdxjecia siostry?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.