![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń - Wszystkowątek - ubrania (różne rozmiary), kosmetyki, dom, książki... nieaktualne!!! MINI REGULAMIN ![]() - odpisuj proszę u mnie, a ja będę odpisywać u Ciebie - preferuję większe wymianki oraz o podobnej wartości cenowej - nie wymieniam się na siłę oraz nie odmieniam się (chyba, że jest to zgodne z regulaminem) - jako pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek - wysyłka poleconym ekonomicznym / paczką ekonomiczną - mogę mieć ograniczone fundusze, więc wysyłka może się opóźnić (zawsze staram się o tym informować) - niektóre rzeczy wystawiam równocześnie na portalu aukcyjnym, więc mogą znikać - nie spędzam przy komputerze 24h na dobę, więc nie jestem w stanie odpowiedzieć w przeciągu pięciu minut, ale odpisuję zawsze - nawet gdy nic u Ciebie nie znajdę - Ciebie proszę o to samo! ZAPRASZAM! WĄTEK NADAL W BUDOWIE, ALE MOŻNA PISAĆ. DO KOŃCA MIESIĄCA POSTARAM SIĘ WSZYSTKO DODAĆ.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-02-01 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - Wszystkowątek - ubrania (różne rozmiary), kosmetyki, dom, książki...
TELEFON STACJONARNY
Czerwone usta. Mam z wymianki, działa bez zarzutu, ślicznie się prezentuje, ale osobie, dla której miał być się nie spodobał, dlatego wymieniam. Nie będę wybredna. SŁUCHAWKA Z MIKROFONEM Doskonała do Skype'a, GG i innych komunikatorów. Słuchawka jest w pełni kompatybilna ze wszystkimi wiodącymi kartami dźwiękowymi oraz urządzeniami audio. Posiada wbudowany szerokopasmowy mikrofon tłumiący szumy. Nowa, mam kartonik. mucia18 SAMSUNG GALAXY YOUNG GT - S6310 Stan idealny, używany przeze mnie przez pół roku. Posiada minimalne ślady użytkowania. Trzy-cztery drobne ryski, trzeba się dobrze przyjrzeć, żeby je zobaczyć. W lombardzie zaproponowano mi za niego 340 zł., więc chciałabym wymienić na równowartość. mucia18 ŻELAZKO Żelazko turystyczne z nawilżaczem. Eldom. Nowe. TORBA NA APARAT Spora torba na aparat fotograficzny. Użyłam ją jeden raz, a kosztowała ponad 200 zł., więc chciałabym wymienić na równowartość. Ma masę kieszonek, dla zainteresowanych dodam więcej zdjęć.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-09 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - Wszystkowątek - ubrania (różne rozmiary), kosmetyki, dom, książki...
LEGGINSY Z PRZESZYCIAMI I GUZICZKAMI
(kolor miętowy) Rozmiar uniwersalny. Wymiary: pas 68-96 cm, biodra 84-102cm , długość 100 cm, stan 30 cm. (wymiary, jak i zdjęcie z aukcji) Nowe! bogusia32 BLEZER WIĄZANY NA WIELE SPOSOBÓW Śliczny dzianinowy blezer o luźnym fasonie, niezapinany, wykonany z przyjemnej dla ciała cienkiej dzianiny o bardzo dobrym, gęstym, gładkim splocie, .Bardzo oryginalny krój z rękawkiem o długości 3/4 wykończonym cienkim ściągaczem. Długie końce z przodu umożliwiają wiązanie na wiele sposobów. Blezer fantastycznie wygląda również noszony luźno. Rozmiar 44. Mam zielony i czarny. BON PRIX Nowe! BIUSTONOSZ MODELUJĄCY XXL Obwód 80 cm, miseczka uniwersalna, jednak od B-C. Biustonosz/top w sportowym stylu. Przyjemny w dotyku, bardzo elastyczny materiał. Miseczki nieusztywnione bez fiszbin, szerokie ramiączka nieregulowane. Fason zapewniający idealne dopasowanie. Komfort i wygoda. Mam czarny i biały. BON PRIX Nowe! elizziak JEANSY Rozmiar 34. Wymiary: pas 34x2, biodra 38x2, długość 110 cm, stan 25 cm. BON PRIX Nowe! JEANSY Rozmiar 34. Wymiary: pas 33x2, biodra 41x2, długość 111 cm, stan 23 cm. BON PRIX Nowe! Identyczne jak na zdjęciu szóstym, ale czarne. SPODNIE BAWEŁNIANE Rozmiar 36. Świetne spodnie zapinane na zamek i guzik, nogawki z zaprasowanym kantem. Modny fason w kratkę, ładnie podkreślający sylwetkę. Wymiary: pas 37x2, biodra 44x2, długość 104 cm, stan 24 cm. BON PRIX Nowe! JEANSY Z GUMĄ Rozmiar S Modne spodnie znanej i renomowanej marki OLD NAVY. Spodnie wykonane z wysokiej jakości bawełny, z elastyczną gumą w pasie i szlufkami. Fason z czterema kieszeniami (dwie przednie, dwie tylne), nogawki lekko rozszerzane, stan delikatnie obniżony. Spodnie z powodzeniem mogą służyć jako spodnie ciążowe! Wymiary: pas 41x2, biodra 53x2, długość 101 cm, stan 19 cm. BON PRIX Nowe! JEANSY Rozmiar 46 Świetne spodnie znanej i renomowanej marki OLD NAVY, spodnie wykonane z wysokiej jakości jeansu pokrytego srebrną, lekko połyskującą farbą. Zapinane na zamek i guzik, w pasie szlufki bez paska w ofercie fason z pięcioma kieszeniami; nogaki lekko rozszerzane. Spodnie z angielską rozmiarówką 12 odpowiada rozmiarowi 42 (PL). Modny i zjawiskowy fason!!! Wymiary: pas 52x2, biodra 62x2, długość 106 cm, stan 26 cm. BON PRIX Nowe! JEANSY Rozmiar 48 Wymiary: pas 50x2, biodra 54x2, długość 107 cm, stan 30 cm. BON PRIX Nowe! TUNIKA Modna i szykowna tunika w romby. Wykonana z wełny, z domieszką akrylu. Wzór z przodu i z tyłu zdobiony brokatem tworzącym przecinające się linie. Długie, proste rękawy w jednolitym czarnym kolorze. Poniżej talii odcinana z pasem ozdobionym dekoracyjnymi patkami z guzikami. Dół rozszerzany z efektownymi zakładkami. Doskonale sprawdzi się jako tunika w połączeniu z legginsami. Można prać i prasować. Dzianina rozciągliwa. Rozmiar XL/XXL Wymiary: długość całkowita 75 cm, szerokość pod pachami 45 cm x 2, szerokość w pasie 40 cm x 2, szerokość w biodrach 60 cm x 2. Nowa, z metką.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-15 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SKÓRZANY PŁASZCZ Orsay Rozmiar 36 Mam z wymianki, ani razu nie założyłam. Płaszczyk bardzo ładny, stan bardzo dobry, z podpinką. bogusia32 TUNIKA Bon Prix Rozmiar 44/46 Nowa. Elegancka brązowa błyszcząca tuniczka. TUNIKA Rozmiar M Nowa, z metką. Granatowa tuniko-sukienka. LEGGINSY MARMURKOWE Rozmiar uniwersalny, ale raczej L/XL. Nowe, jedne z metką. LEGGINSY PASTELOWE Miętowe i koralowe. Rozmiar M i S Nowe, mam z wymianki. LEGGINSY BRYCZESY Czarne, seksowne legginsy z gumką w pasie. Rozmiar XXL Nowe, z metką. mucia18
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-09 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
UBRANIA Z TEGO POSTU ODDAM ZA DROBIAZG ALBO DOŁOŻĘ DO WIĘKSZEJ WYMIANY!
1. Sweterek, Bon Prix Rozmiar 36/38 Stan dobry, lekko zmechacony. 2. Bluzeczka fioletowa Rozmiar L/XL Stan bardzo dobry. 3. Sweterek czarny, Wallis Rozmiar M Stan dobry. 4. Długi, granatowy sweter z kapturem. Brak rozmiaru, moim zdaniem to L/XL/XXL Stan dobry. 5. Bluzeczka tuba Rozmiar 14 Stan bardzo dobry. 6. Czarny sweterek z dekoltem w serek Rozmiar L Stan bardzo dobry. 7. Strój kąpielowy Rozmiar 34 Nowy. 8. Spodnie jeansowe Rozmiar 32/32 Stan bardzo dobry. 9. Czarna spódnica wieczorowa Rozmiar 44 BEST Raz założona. Dla zainteresowanych znajdę zdjęcia na osobie. 10. Szal czarny - do kompletu z suknią Raz założony.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-03 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
11. Czarna sukienka, Bon Prix Rozmiar 44/46 Stan idealny. 12. Tunika, Amisu Rozmiar 34 Stan idealny. 13. Fioletowa tunika Rozmiar S Stan bardzo dobry. 14. Czarne eleganckie spodnie, Best Rozmiar 46 Stan bardzo dobry. 15. Tunika - mgiełka, George Rozmiar 22 Stan bardzo dobry. 16. Brązowa tuniko-sukienka, Mark & Spencer Rozmiar 16 Stan bardzo dobry. 17. Mgiełka Brak rozmiaru, moim zdaniem 44/48 Stan bardzo dobry. 18. Czarna tunika Rozmiar L/XL Stan dobry. 19. Czarna sukienka, Bon Prix Rozmiar 44-46 Stan bardzo dobry.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-03 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
20. Dzianinowa tuniko-sukienka, Bon Prix Rozmiar 44/46 Stan dobry. 21. Sukienko-tunika Rozmiar M Stan bardzo dobry. 22. Chabrowa koszulka, New Lokk Rozmiar 12 Stan bardzo dobry 23.Fioletowy nietoperz Rozmiar L/XL Stan dobry. mucia18 24. Chabrowa tunika cekinowa, Stravidarius Rozmiar S Stan bardzo dobry. 25. Czarne eleganckie spodnie, Bon Prix Rozmiar 44 Stan dobry. 26. Narzutka fioletowa Rozmiar XL/XXL Stan bardzo dobry. 27. Legginsy 3/4 Rozmiar uniwersalny Stan dobry. 28. Legginsy granatowe z aplikacją cekinową Rozmiar uniwersalny Stan dobry (dwa zaciągnięcia).
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-09 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
29. Dzianinowe białe ażurkowe legginsy Brak rozmiaru, moim zdaniem L/XL Stan dobry. 30. Czarne legginsy z zapiętkami Rozmiar uniwersalny Nowe, nienoszone. 31. Czarne legginsy ze wzorkiem Rozmiar uniwersalny Stan dobry.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-03 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
KALOSZE
Czarne, pikowane. Ubrane dwa razy, niestety na mnie za małe. Wkładka: 25 cm. Stan idealny. CZÓŁENKA Czarne. Raz założone, Graceland. Rozmiar 41. SKÓRZANE SZPILKI Czarne. Rozmiar 40, jednak ja noszę 41 i są dobre. Stan bardzo dobry. Kosztowały ponad 300 zł. CZERWONE SKÓRZANE BUTY Rozmiar 41. Nowe, mam z wymianki, ale ani razu nie założyłam. Sporo za nie oddałam.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-03 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
BIELIZNA MODELUJĄCA
Zdjęcie 1, 2 i 3 Czarne majtki modelujące. Po lewej stronie: nowe, na gumce literka G - nie wiem czy to rozmiar - moim zdaniem rozmiar to L-XXL. Po prawej stronie: założone kilka razy, bardzo dobrze modelują pupę. Rozmiar XL. Zdjęcie 4 i 5 Po lewej stronie: cieliste body modelujące. Nowe, nigdy nie założone, ale ma od nowości jedno oczko, gdzieś na wysokości uda. Rozmiar z metki XL, ale jest bardzo ciasne, zbite - moim zdaniem dobre też na M/L. Po prawej stronie: cielista długa koszulka Body Shaper. Używana, świetnie modeluje. Nie wiem czy chcę oddać... Rozmiar XL. Zdjęcie 6 Czarne spodenki modelujące. Albo nowe albo założone jeden raz - nie pamiętam. Dla zainteresowanych lepsze zdjęcia. Rozmiar 44. Zdjęcie 7 Stanik modelujący Triumph. Mam z wymianki (ale nie jest nowy), ani razu nie założyłam. Na metce podany rozmiar uniwersalny, ale to max. B. Stan dobry - oddam za drobiazg.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
TOREBKA CZERWONA
Listonoszka Nowa, z metką. TOREBKA MORSKO-NIEBIESKA Listonoszka Używana jakieś 3 miesiące. Stan bardzo dobry, widać normalne ślady użytkowania. mucia18 TOREBKA CZERWONA Listonoszka Lekko lakierowana. Używana jakieś 3 miesiące. Stan bardzo dobry, widać normalne ślady użytkowania. Na zdjęciach widoczne przybrudzenia. TOREBKA GRANATOWA Worek Mam z wymianki, nigdy nie nosiłam. Stan dobry/bardzo dobry, widać normalne ślady użytkowania, gdzieniegdzie przetarcia (widać na drugim zdjęciu).
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
TOREBKA SZNURKOWA
Grafitowa Zapinana na zamek. Jeden pasek był przeze mnie przyszywany. Stan dobry/bardzo dobry.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
CZERWONY PORTFEL
100% skóra CANALETTO Używany jakieś pół roku, widać normalne ślady użytkowania. Dla zainteresowanych dodatkowe zdjęcia i wymiary. ŚLIWKOWY/BORDOWY PORTFEL 100% skóra PETERSON Bardzo pojemny. Używany jakieś pół roku, widać normalne ślady użytkowania. Dla zainteresowanych dodatkowe zdjęcia i wymiary.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
PORTFEL LICENCJONOWANY Z MYSZKĄ MICKEY
Używałam przez 2 miesiące. Wygodny i całkiem pojemny. Stan bardzo dobry, normalne ślady użytkowania. KOSMETYCZKA LICENCJONOWANA Z MYSZKĄ MICKEY Używałam tyle samo co portfel. Stan bardzo dobry, normalne ślady użytkowania (może mieć lekko przybrudzone wnętrze od kosmetyków). mucia18
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
KAPELUSZ SŁOMIANY
Nosiłam przez jeden dzień. RAJSTOPY Marylin, rozmiar 4. Relaksujące przeciwżylakowe. Brazylijka
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-09 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA SZTUCZNA
Zdjęcie 1 Bransoletki srebrne DIVA Nowe! Zdjęcie 2 Bransoletka z zawieszkami i koralikami niebieskimi Nowe! Zdjęcie 3 Bransoletki z hematytem Nowe! Zdjęcie 4 Pierścionek DIVA Nowy! Zdjęcie 5 Pierścionek regulowany Yves Rocher Zdjęcie 6 Kolczyki DIVA Zdjęcie 7 Naszyjnik z malutkich koralików DIVA Nowy! Kolor bardziej morski niż na zdjęciu. Zdjęcie 8 Naszyjniki Wszystkie założone raz czy dwa Robocik - DIVA Zdjęcie 9 Bransoletka z kamieniami Zdjęcie 10 Kolczyki (zagubiłam gdzieś zatyczki) DIVA
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA SREBRNA
(może wymagać wyczyszczenia) Zdjęcie 1 Pierścionek z bursztynem Zdjęcie 2 i 3 Kolczyki z bursztynem Komplecik: kolczyki + zawieszka Zdjęcie 4 Kolczyki kółka Bransoletka Łańcuszek Zdjęcie 5 Stojak-dłoń na pierścionki, bransoletki
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
DODATKI CLAIRE'S
Poniższe rzeczy miały być prezentem ( prawie wszystkie mają metki z ceną), niestety nic z tego nie wyszło. Trochę już je trzymam, więc chciałabym, by zmieniły właściciela ![]() Podaję ceny, ale chętnie wymienię np. za szampon itp. lub wszystko na raz za jedną rzecz rzędu 100 zł.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-09 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy zdjęć dodatków Claire's
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
WSZELKIE DOSTĘPNE KOSMETYKI, ZAPACHY W WĄTKU Z KOSMETYKAMI Z PODPISU. ZAPRASZAM!
ZAPACHY (wszystkie zapachy są psiknięte max. 3 razy w celu poznania zapachu, wszystkie mają kartoniki) (zapachy Harajuku oddaje z bólem serca, ale nie mam miejsca by trzymać aż tyle zapachów - wymienię tylko na coś ekstra!) HARAJUKU - LOVERS SUPER G 30 ml Piękna buteleczka - laleczka, idealne dla kolekcjonerów! Super G marki Harajuku Lovers to kwiatowo - owocowe perfumy dla kobiet. Są to nowe perfumy, Super G został wydany w 2011 roku. Nutami głowy są tangeryna, ananas, żurawina i gruszka, nutami serca są frezja, brzoskwinia, banan i kokos, a nutami bazy są piżmo, cedr virginia, wanilia i malina. HARAJUKU - LOVERS G ON THE SEA 30 ml Piękna buteleczka - laleczka, idealne dla kolekcjonerów! G of The Sea to kwiatowo-drzewno-piżmowe perfumy dla kobiet. Nutami głowy są czerwone jabłko, dzikie jagody i lilia wodna, nutami serca są jaśmin, frezja i piwonia, a nutami bazy są nuty drzewne, ambra i piżmo. HARAJUKU - LOVERS BABY 10 ml Piękna buteleczka - laleczka, idealne dla kolekcjonerów! Nuty głowy: bergamotka, frezja i róża. Nuty serca: kwiat pomarańczy, jaśmin i tahitiańska gardenia. Nuty bazy: piżmo, wanilia, fiołek i heliotrop. HARAJUKU - LOVERS LOVE 10 ml Piękna buteleczka - laleczka, idealne dla kolekcjonerów! Nutami głowy są bergamotka, pomelo, brzoskwinia i bambus, nutami serca są piwonia, róża, narcyz, jaśmin, zaś nutami bazy są ylang-ylang i wanilia. HARAJUKU - LOVERS LIL'ANGEL EDYCJA ZIMOWA - SNOW BUNNIES 10 ml Piękna buteleczka - laleczka, idealne dla kolekcjonerów! Nutami głowy są malina, czarna porzeczka, ananas i żurawina, nutami serca są fiołek i róża, zaś nutami bazy są cyprysik japoński i ambra. HARAJUKU - LOVERS LOVE EDYCJA ZIMOWA - SNOW BUNNIES 10 ml Kwiatowo-owocowe perfumy dla kobiet. Nuty głowy to bergamotka, pomelo, brzoskwinia i bambus, nuty serca to piwonia, róża, narcyz, jaśmin, a nuty bazy to ylang-ylang i wanilia. PREMIERE LUXE AVON 50 ml Nowa, niezwykle wysmakowana kompozycja perfum dla kobiety eleganckiej, ekstrawaganckiej, która lubi panować nad sytuacją - dzięki `Premiere Luxe `poczujesz, że nikt ci się nie oprze! Nowa woda perfumowana kusi wspaniałymi nutami czarnej porzeczki, bogatym kwiatowym sercem zapachu i luksusowymi akordami drzewa sandałowego, paczuli i praliny. Zapach powstał z myślą o kobiecie eleganckiej, która ceni sobie wyrafinowaną klasykę i pragnie czuć się zmysłowo. Woda perfumowana `Premiere Luxe` została stworzona na bazie trzech drogocennych, egzotycznych kwiatów, które nadały mu kobiecego, zmysłowego i eleganckiego charakteru. Jaśmin nazywany `królem nocy` urzeka intensywnym zapachem, który uwalnia po zmierzchu. Biała magnolia to symbol szlachetności, wytrwałości, umiłowania natury, dumy, czystości i doskonałości. Gardenia symbolizuje radość, nieskazitelność, piękno i uczucie skrywanej miłości. Kategoria: kwiatowo - szyprowa Nuty zapachowe: nuta głowy: czarna porzeczka, granat, grejpfrut. nuta serca: magnolia, grandiflora, gardenia, jaśmin. nuta bazy: drzewo sandałowe, paczula, pralina. AllekssandrA91 TRESELLE AVON 50 ml Zmysłowy, bardzo kwiatowy zapach. Kształ buteleczki przywodzi na myśl kształt zmysłowej kobiety 'Treselle'. Nuta głowy: pieprz, lukrecja Nuta serca: tuberoza, lotos, róża Nuta bazy: piżmo, irys, orchidea. mucia18, AllekssandrA91 ULTRA SEXY AVON 50 ml Kategoria: kwiatowo - owocowo - drzewna. Nuta głowy: gruszka, bergamotka, marakuja. Nuta serca: magnolia, brzoskwinia, peonia. Nuta bazy: złoty bursztyn, piżmo, słodkie drewno. LITTLE BLACK DRESS AVON 30 ML Elegancki, uniwersalny zapach niczym mała czarna. Polecany zwłaszcza na wieczór, większe wyjście oraz także wtedy, gdy chcemy się poczuć wyjątkowo. Prosta, klasyczna buteleczka kryjąca w sobie złotą kompozycję perfum. Nuta głowy: afrykański imbir, kolendra, cyklamen. Nuta serca: różowa peonia, gardenia, ylang-ylang, kwiat księżycowy. Nuta bazy: drzewo mleczne, japońska śliwka, piżmo.
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-10 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
INCANDESSENCE
AVON 50 ml Ciepły zapach kobiecy. Inspiracją do jego stworzenia było przekonanie, że każda kobieta ma w sobie naturalną promienność. Delikatne nuty drzewne podkreślają jego zmysłowość i żywiołowość. Kulisty flakonik z oszronionego szkła z motywem słońca wyraża energię i ciepło emanujące z wody 'Incandessence'. W tej linii zapachowej dostępne również dezodorant oraz krem do ciała. Nuty zapachowe: orchidea, konwalia, bergamotka, tulipan, frezja, magnolia, mimoza. INCANDESSENCE BLOSSOM AVON 50 ml Kategoria kwiatowo - orientalna. Nuty zapachowe: jabłko, irys, drzewo sandałowe. SUMMER WHITE AVON 50 ml Czysty, prosty zapach. Zamknięta w smukłym flakonie świeżość letniego poranka. Nuty zapachowe: nuty kwiatowe, białe piżmo. SUMMER WHITE SUNSET AVON 50 ml Kategoria: kwiatowo - orientalna. Nuty zapachowe: różowy pieprz, kwiat lotosu, kremowe drewno brzozy. AllekssandrA91 LITTLE BLACK DRESS AVON Dezodorant perfumowany. 75ml LITTLE BLACK DRESS AVON Perfumetka - roletka 9 ml
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-10 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
BŁYSZCZYK DO UST
Colour Celebrities nr 567 Eveline Cosmetics 11 ml Nowy! POMADKA DO UST Dazzle Brown Oriflame Nowa! CIENIE DO POWIEK Purple Haze Avon Nowe! TUSZ DO RZĘS SuperSHOCK Max Black Avon Nowy! PODKŁAD ROZŚWIETLAJĄCO-ANTYSTRESOWY Pale Pink Avon Nowy! KREM NA DZIEŃ Anew Ultimate 7S Avon Nowy! NAWILŻAJĄCY KREM DO TWARZY Brzoskwinia i kwiat bawełny 75 ml Avon Nowy! SERUM Śródziemnomorskie ujędrniające serum do szyi i dekoltu Planet Spa Avon Nowe! PŁYN MICELARNY DO DEMAKIJAŻU TWARZY AA Make Up Edycja limitowana 100 ml Nowy! PODWÓJNA MASECZKA JEDNORAZOWA PRZYWRACAJĄCA BLASK Yves Rocher Maseczka i peeling. Nowe!
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
BALSAM DO CIAŁA
Little Black Dress Avon 150 ml Nowy! REGENERUJĄCO-ODŻYWCZE MASŁO DO CIAŁA Cocoa Butter Avon 200 ml Nowe! MINERALNY BALSAM DO CIAŁA Złocisty blask Avon 200 ml Nowy! SCRUB DO MYCIA CIAŁA Wanilia i indyjskie daktyle 225 ml Farmona Nowy! mucia18 KONFETTI DO KĄPIELI Avon Nowe! SZAMPON ANTYBAKTERYJNY PRZECIWŁOJOTOKOWY Siarkowa Moc Barwa Próbka - nowa! ODŻYWCZY BALSAM PO GOLENIU NA ZIMĘ Pro Ice Avon 100 ml Nowy! mucia18 ZESTAW PRÓBEK + KOSMETYCZKA (uzupełnię wieczorem) Wszystkie nowe, wymienię tylko razem! AA INTENSIVE THERAPY, MASKA NAWILŻAJĄCA 12H Ratunek dla skóry przesuszonej, odwodnionej i skłonnej do podrażnień. Maska nawilżająca zawiera intensywnie regenerujący Super LiquidTM, który dostarcza lipidów, niezbędnych do kontroli prawidłowej zawartości wody w skórze i szybkiej jej odnowy. Bio-kompleks mocznikowy zapewnia głębokie nawilżenie skóry i przywraca jej prawidłowe złuszczanie. Odżywcza konsystencja preparatu natłuszcza skórę, pozostawiając delikatną powłokę okluzyjną zabezpieczającą przed nadmierną utratą wody. 50 ml (25 sztuk próbek x 2 ml) Cena pełnowartościowego produktu to wg KWC ok. 60 zł. ODMŁADZAJĄCY KREMOWY ŻEL DO MYCIA TWARZY Olay 150 ml Użyty kilka razy!
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-06 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ODDAM ZA DROBIAZG ALBO DORZUCĘ DO WIĘKSZEJ WYMIANY SUPER DEO Dezodorant z ałunu. Starcza na 1 rok. Używałam przez miesiąc. Zużycie minimalne. mucia18 MATUJĄCY KREMOWY MUS DO TWARZY +20 Desing Your Style Lirene Dermoprogram 50 ml Została połowa. TAMPONY FACELLE W jednym opakowaniu brakuje jednego, a w drugim dwóch sztuk. mucia18 MISKA DO ALG I MASEK Zielona, silikonowa. Używana dwa razy. mucia18 KOSMETYKI Cień Sephora Zalotka Avon Błyszczyk w krzyżyku (naszyjniczek) Cienie sypkie NYX Tester podkładu AA KIELISZKI I SZPATUŁKA DO HENNY Nowe! mucia18 THERM LINE 15 kapsułek VICHY DERMABLEND odsypka APLIKATORY INGLOT Nowe!
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-06 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
INNE
PŁYTY Z ĆWICZENIAMI Oddam tylko jako całość PĘDZLE (najchętniej oddam wszystkie razem) zdjęcie 1: nowe, włosie naturalne zdjęcie 2: nowe, włosie syntetyczne zdjęcie 3: używane, włosie syntetyczne SERWETKI DOLARY Nowe! FILC OZDOBNY 2 x ze wzorkiem 1 x "brokatowy" ZEGAREK KAMELEON Używany, w pełni sprawny. bogusia32
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-09 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie rzeczy z tego postu i poniższych wymienię za drobiazgi!
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Tarka niebieska - mucia18 Puszka z księżniczkami - rypka85
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-09 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
WYMIANY 2014
MartaMaria ![]() + depilator, lakier do paznokci x 2, książki x 5 - Slip Into... Daring, Up to You bogusia32 ![]() + spodnium, jogurtownica, Summer White Sunset, książka x 6 - Harajuku 30 ml, płaszcz skórzany Orsay, słuchawka, zegarek kameleon, legginsy miętowe karollajna85 (wysłane) + korund kosmetyczny, piżama, mydło lawendowe x 2, glinka - koralowe legginsy, chabrowe legginsy zioła (wysłane) + koszyk metalowy, stanik Triumph - mleczko L'Oreal, serum AA x 3 mucia18 ![]() + ekspres Italico + kapsułki, Harajuku x 2, Katy Perry, spodnie x 2, nietoperz turkusowy, mus arbuzowy, buty x 2 - smartfon, słuchawka, bryczesy, nietoperz fioletowy, torebka morska, portfel i kosmetyczka Myszka Mickey, peeling Farmona, super deo, miska do alg, szpatułka i kieliszki do henny, tampony, tarka niebieska, pojemniki, foremki silikonowe, termos, Treselle, Full Speed, balsam po goleniu, kolczyki x 2 AllekssandrA91 + sokowirówka - Premiere Luxe, Treselle, Summer White Sunset Brazylijka + Vichy BB, Vichy Normadern, zestaw do paznokci hybrydowych - Little Black Dress (perfumy, dezodorant, roletka), tusz do rzęs, Celebre, serum Planet Spa, płyn AA, szampon profesjonalny, rajstopy rypka85 + dwupak majtki x 2, Balea x 2, Garnier BB - Love Pulse, krem brzoskwiniowy i marchewkowy, masło kakaowe, spinki Claire's, puszka Disney miss kitsch + komplet MM, komplet fioletowy, zestaw do paznokci Avon, ręcznik, podkładki, miseczki, książki x 2 - Treselle, płyn YR jeżyna, płyn Avon wanilia i figa, Johnson's Baby x 4, puszka renifer + misie, książki o odchudzaniu katarzynapr (czekam) + Balea balsam, zimne bandaże, termospray x 2, Eveline olejek, Playboy - mgiełka, płyn do soczewek, maselniczka, maska kolagenowa - Treselle, Incandesence Blossom czukcza (czekam) + tregginsy, lampa UV - Incandessence maria83 (czekam) + legginsy, książka, Lush szampon i galaretka, mydło siarkowe - OLAY, maseczka YR, Summer White https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post42696974
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-31 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.