![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Inglot, Revlon CS, farba Allwaves, formy silikonowe i wiele innych - STYCZEŃ
NIEAKTUALNE
ZAPRASZAM TUTAJ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post45348357 Witam w moim zimowym wątku ![]() Na początek kilka podstawowych zasad: 1. Forma wysyłki do ustalenia przy wymianie adresów - koniecznie przesyłka polecona! 2. Jeśli chcesz dokładniejszego zdjęcia - proś śmiało. 3. Jeśli masz dużo mniej przekupek, wysyłasz pierwsza. 4. Negocjuję wymianę z kilkoma osobami do czasu ostatecznego przyklepania i wymiany adresów. 5. Nie interesują mnie ubrania ani książki! 6. Bardzo proszę o wystawienie Przekupki po zakończonej wymianie. WISH: * kolczyki - małe, czarne wkrętki * skarpetki złuszczające * masła The Body Shop - raczej owocowe * balsamy i żele Bath&Body Works * Avon Planet Spa - maseczka z glinką Ghassoul * zalotka do rzęs dobrej jakości * pędzel do różu mineralnego (EDM, Annabelle, Sunshade) * lekka odżywka do włosów, do spłukiwania + odżywka do włosów farbowanych * płyn micelarny apteczny - chętnie Dermedic * kosmetyki apteczne do cery mieszanej i trądzikowej - raczej nowe * krem pod oczy, odżywczy * szampon Ultra Doux Cytryna i biała glinka * Lirene - kremowy żel do mycia twarzy w różowej tubie * wkłady Inglota - okrągłe i kwadraty * porządnie nawilżający krem do rąk, chętnie z mocznikiem * woda termalna w małym opakowaniu (50-75ml) * pędzle dobrej jakości (Hakuro, Maestro, RT, Inglot itp.)- zwłaszcza "kulka" do rozcierania * pędzel do maseczek * sole do kąpieli o ciekawym zapachu (byle nie lawenda i inne ziołowe ani kwiatowe) - nawet niewielkie ilości, używam jako odświeżacz do szafy * produkty Ambi Pur, Air Wick - oprócz zapachów z przewagą róży, lilii, konwalii itp. * żele pod prysznic, mydła w płynie o ciekawych zapachach i wiele innych... Najłatwiej chyba skusić mnie pielęgnacją apteczną oraz wkładami Inglota, nie interesują mnie kosmetyki Yves Rocher, lakiery do paznokci (chyba, że sama spytam) i kremy drogeryjne (ew. coś pod oczy). Jestem wybredna, ale jak coś mi się spodoba, to potrafię być hojna ![]() Odpowiadam zawsze w Twoim wątku. Nie olewam nikogo z premedytacją, więc jeśli zapomnę odpisać to proszę, przypomnij się ![]() Część rzeczy dorzucę gratis do wymiany lub oddam za koszty przesyłki - oznaczone na pomarańczowo. Tym kolorem będę oznaczać wstępną rezerwację - ciągle można pytać. Tym kolorem będę oznaczać niedostępne. KOLORÓWKA: Cienie do powiek: - Catrice, Gilbert`s grapefruit - oddam gratis - Kobo, Green pistachio - wkład do palety, zużycie znikome - Catrice Jennifer Goldrush - cień w kremie, zużycie niewielkie, ale na granicy terminu - oddam gratis. - Catrice, Dorians Grey - oddam gratis - Essence, ciemna śliwka, oddam grais Inglot - wkłady okrągłe: - 121 amc shine - raczej po terminie, ale nic mu nie dolega - 124 amc shine - jak wyżej, widoczne wgłębienie - 457 ds - 110 amc shine Wkłady kwadratowe: - 502 ds - popielato-fioletowy z drobinkami, jak wyżej. - 470 ds - łososiowy, kupiony niedawno, raz maźnięty - 462 ds - brudny fioleto-róż, raczej po terminie, zużycie niewielkie. W razie zainteresowania mogę jeszcze pomyśleć nad oddaniem innych wkładów, w większości perłowe, okrągłe. Max Factor, Pan Stik, odcień True beige, zużycie niewielkie. Problem z nim jest taki, że ma niby ważność 12 miesięcy od otwarcia, ale starsza jego wersja miała ważność 60 miesięcy i faktycznie przez ten czas nic się z nim nie działo. Revlon Colorstay, 150 Buff do cery tłustej/mieszanej, użyty 4-5 razy, kupiony w listopadzie. Catrice, kamuflaż w odcieniu 02 Light beige, zużycie minimalne. W7, Africa, róż/bronzer, zużycie niewielkie. Catrice, róż duo, odcień 010 Raspberry Ice Cream, zużycie niewielkie. Catrice, róż wypiekany z limitowanki Candy Shock, użyty kilka razy. Bourjois róż w kolorze 16 Rose coup de foudre, z wymiany, zużycie niewielkie. Avon, baza pod cienie do powiek, zużycie niewielkie. Avon, kuleczki brązujące - oddam gratis Maybelline, Volume seduction XL, błyszczyk w kolorze 115, użyty 2 razy, otwarty w listopadzie.. Rimmel, Vinyl gloss, kolor Be Famous, obtarte opakowanie, zużycie ok. 20%. KOSMETYKI MINERALNE: Amilie Minerals: - Soft honey, próbka w strunie, nieużywana - Sesame, próbka w strunie, użyta raz do normalnego makijażu twarzy, wystarczy jeszcze na 2 użycia - Sunrise, korektor, próbka w zgrzewanym woreczku, nienaruszona Everyday Minerals (próbki z słoiczkach 1g): - Snooze Bar - zostało ok. 2/3 - Ivory, semi matte base - zostało ok. 2/3 - Fawn, intensive base - zostało ok. 2/3 - Buttered tan, intensive base - Winged butter, matte base - Golden fair, semi matte base - ok 1,5g z dużego opakowania, przesypane do słoiczka. Annabelle Minerals, korektor Dark, zużycie ok 1/3 (próbka 1g) Alverde, róż Antique rose, zużycie minimalne. PIELĘGNACJA: Freeman, Papaya & Lime - szampon do włosów, zużycie ok. 15% Joanna, Mak i Bawełna - szampon do włosów farbowanych, zużycie ok 15%. Yves Rocher, szampon do włosów farbowanych, zużycie ok. 15%. Kolastyna, krem do stóp z 10% mocznika, zużycie ok. 30%. Kolastyna, Refresh - peeling do twarzy, nowy. Maybelline, Cils Demasq - płyn do demakijażu, użyty 1 raz. oddam za drobiazg CK One Shock, balsam do ciała, użyta odrobinka na dłoń dla poznania zapachu. FM by Federico Mahora, perfumy w typie Amor amor Cacharel, użyte 2-3 razy. Glinka Ghassoul z mydlandia.pl, z wymiany, opakowanie 100g, pozostało ok. 60%. Glinka zielona mydlandia.pl, opakowanie 100g, pozostało ok. 40%. Mam do oddania również produkty z ZSK: - olej ze słodkich migdałów 15 ml z minimalnym ubytkiem - kwas hialuronowy 15g, ubytek ok 1/3 - olej z pachnotki 30ml, pozostało ok 12ml oraz olej arganowy Safiye 10ml z niewielkim zużyciem. Pędzle - wszystkie w stanie bdb+ : - Ecotools, flat top - tylko za inny flat top, chętnie EDM, Annabelle, Sunshade - ELF, Smudge brush - Ecotools do korektora INNE: Farba profesjonalna do włosów Allwaves w odcieniu 7.53 Purpurowy tycjan. Tubka nieotwierana, kartonik rozłożony w celu przeczytania instrukcji. Do tego 150ml utleniacza 6%. Oddaję, bo jednak rezygnuję z czerwieni ![]() Olejki zapachowe: DM, Profissimo, olejek eteryczny pomarańczowy, tylko otwarty, bez ubytku. DM, Profissimo, olejek eteryczny lemongrass, ubytek max. 5 kropli. Suplement diety Bio Slim Green Power, całe opakowanie, należy zużyć do 03/2014. Silikonowe formy do pieczenia, użyte 1 raz. - forma na 8 muffinek w kształcie serduszek - forma z kominem na babkę, z kwiatowym wzorem. LAKIERY DO PAZNOKCI (sprawdzę numery): - Golden Rose Rich Color w kolorze fioletowym, pastelowym, użyty kilka razy. - Golden Rose Rich Color, koralowy, użyty kilkanaście razy - Coral Prosilk w odcieniu bladoróżowym, z wymiany, zużycie niewielkie - Catrice w odcieniu The effect Maker, użyty kilka razy ![]() Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2014-02-26 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Inglot, Revlon CS, farba Allwaves, formy silikonowe i wiele innych - STYCZEŃ
znajdziesz coś u mnie za formy silikonowe?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot, Revlon CS, farba Allwaves, formy silikonowe i wiele innych - STYCZEŃ
Coś za formy silikonowe? Głównie na babkę.
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za balsam CK i kamuflaż catrice?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś za korektor Catrice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
W7, Africa, róż/bronzer, zużycie niewielkie. Glinka Ghassoul z mydlandia.pl, z wymiany, opakowanie 100g, pozostało ok. 60%. DM, Profissimo, olejek eteryczny pomarańczowy, tylko otwarty, bez ubytku. DM, Profissimo, olejek eteryczny lemongrass, ubytek max. 5 kropli. z Twojej wish mam paletkę Catrice ale używaną. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Cos za revlon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Kolastyna, krem do stóp z 10% mocznika, zużycie ok. 30%.
- olej ze słodkich migdałów - kwas hialuronowy oraz olej arganowy 10ml z niewielkim zużyciem. Cos u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za cienie okrągłe i lakiery ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Glinka Ghassoul z mydlandia.pl, z wymiany, opakowanie 100g, pozostało ok. 60%.
Mam do oddania również produkty z ZSK, tylko muszę sprawdzić zużycie: - olej ze słodkich migdałów - kwas hialuronowy oraz olej arganowy 10ml z niewielkim zużyciem. cos u mnie?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś za revlona cs ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za...
- Catrice, kamuflaż w odcieniu 02 Light beige, zużycie minimalne - Amilie - Sunrise, korektor, próbka w zgrzewanym woreczku, nienaruszona - Everyday Minerals - Ivory, semi matte base - zostało ok. 2/3 - Everyday Minerals - Fawn, intensive base - zostało ok. 2/3 - kwas hialuronowy - Ecotools do korektora ??? : )
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za revlona?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za cienie Inglot i próbki Evryday Minerals??
Mam na wymianę maseczkę z glinką Planet SPA Avon, ale nie wiem czy o tą dokładnie Ci chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Revlon Colorstay, 150 Buff do cery tłustej/mieszanej, użyty 4-5 razy, kupiony w listopadzie.
Mam do oddania również produkty z ZSK, tylko muszę sprawdzić zużycie: - olej ze słodkich migdałów - kwas hialuronowy coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Revlon Colorstay, 150 Buff d
124 amc shine olej ze słodkich migdałów olej arganowy może coś u mnie? najbardziej zależałoby mi na podkładzie. Z twojej wish mam masło TBS, odlewki masek (kallos) i tusz
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś za wkłady okrągłe z Inglota, wklad kwadratowy i wkłąd z KObo?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
cos za
- olej ze słodkich migdałów 15 ml z minimalnym ubytkiem - kwas hialuronowy 15g, ubytek ok 1/3 - olej z pachnotki 30ml, pozostało ok 12ml oraz olej arganowy Safiye 10ml z niewielkim zużyciem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za m.in. wkłady Inglota?
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Mam pedzelek do cieni z Inglota,wlasciewie dwa.Jeden w watku ,drugi poza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się 121 amc i olejek eteryczny pomarańczowy. Napisz proszę, które wkłady by Cię interesowały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za:
Max Factor, Pan Stik, odcień True beige, zużycie niewielkie. Revlon Colorstay, 150 Buff do cery tłustej/mieszanej, użyty 4-5 razy, kupiony w listopadzie?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Tak, mogłabym wymienić cienie na podkład
![]() A jakie jest zużycie podkładu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Wstawilam zdjęcia cieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie roz w7 i kuleczki z avonu i dwa cienie catrice. Moze chcialabys cos jeszcze dobrac?
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- prasowane tylko ![]() a nie chcialabys ode mnie wszystkiego, bo mi u Ciebie sie jeszcze pare rzeczy podoba ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- dobrze, w takim razie to co napisalam za tusz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.