|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
w grudniu pielęgnacja, kolorówka, zapachy. antyBarbieee
MOJA WISHLISTA:
szukam raczej nowych produktów ale można proponować wszystko Makijaż: - podkład mineralny jasny - Inglot HD 505 i Kobo Nubian Desert do konturowania - Essence Volume Boost Base Mascara, nowe - Eveline Advance Volumiere skoncentrowane serum do rzęs 3 w 1 - nowe, robię zapas - tusz do rzęs Hean Maxxi Lash Flexi lub inne, nowe - bibułki matujące Perfecta Pielęgnacja: - krem do twarzy Sylveco z betuliną, Steam Cream, Orientana morwa i lukrecja, Make Me Bio Beautiful Skin i Featherlight, Oillan multilipidowy krem do twarzy, Oillan nawilżający krem łagodzący reaktywność, Receptury Babuszki Agafii Organiczny Krem do Twarzy 50+ -krem pod oczy La Roche Posay Redermic R Eyes - Pharmaceris S Hydrolipidowy krem ochronny do twarzy dla dorosłych i dzieci 50+ sun protect - Avene Antirougeurs Fort albo Niverosin - Alverde Lash Booster – nowy, nieużywany lub inne serum na porost rzęs - hydrolat z mięty pieprzowej, z kwiatu pomarańczy - woda różana - czarne mydło, mydło węglowe Tuli/Lawendowa Farma, mydło Barwa z olejkiem bawełnianym, Barwa Barwy Harmonii mydło różane - balsamy Isana - olej kokosowy - masło kawowe - kremy do rąk - Ziaja żel pod prysznic Maziajki lody ciasteczkowo-waniliowe i inne - mydła/żele pod prysznic Natura Siberica/ Babuszka Agafia, inne dla skóry wrażliwej - Permamed der med emulsja do mycia wrażliwej suchej lub swędzącej skóry - szampon Ziaja rodzinny figowy lub inne z tej serii - dezodorant Ziaja Med - olejki eteryczne, zapachowe - żel do golenia Joanna Sensual, inne - farba do włosów Marion/Joanna, palona kawa/ śliwkowa oberżyna - płyn do płukania ust - żel do dezynfekcji dłoni Perfumy: DAMSKIE odlewki: Van Cleef & Arpels Feerie edt i edp DKNY Pure i Pure a Drop of Rose Lolita Lempicka Si Lolita edp i edt Torrente L'or de Torrente Elizabeth Arden 5th Avenue Nights, Sunflowers, Splendor Paco Rabanne Ultraviolet, Black XS for her, Acqua Tom Ford Black Orchid i Velvet Orchid Avon Far Away Demeter Pure Soap Biotherm Eau Pure La Prairie Midnight Rain, Silver Rain Armani Diamonds, Si, Si Intense, Diamonds Intense, Acqua di Gioia, Code Lalique Amethyst Diesel Loverdose Cacharel Noa Torrente L'Or De Torrente YSL Manifesto - polskie perfumy, odlewki lub większa ilość: Tiffi Synesis Currara Touch and Die i inne - La Rive - perfumy w olejku Song of India - FM - mgiełki do ciała Avon lub inne zapachowe z alkoholem MĘSKIE odlewki: Hugo Boss Bottled i Hugo Element Paco Rabanne XS, Ultraviolet Man Burberry London Dolce&Gabbana D&G Oscar de la Renta Pour Lui Aramis Havana Hermes Terre d'Hermes Lanvin l'Homme Sport Bvlgari Aqva Pour Homme Davidoff Cool Water Men, The Game Azzaro Chrome Armani Acqua di Gio, Diamonds, Code i inne ciekawe - La Rive - Playboy Vip męskie - FM - Cuba Black Box Lakiery: - Golden Rose: * Holiday Nail Color 61, 70, 82 * Rich Color 16, 26 * Multi Dimensions 11 * Nail Expert Black Diamond Hardener - utwardzacz akrylowy Paese Tabletki / apteka: - węgiel aktywny w tabletkach - cynk organiczny tabletki do ssania Akcesoria: - podpaski ze skrzydełkami - nowe maszynki do golenia Gillette Blue 3, męskie, z 3 ostrzami - rękawiczki do spania Ciuchy/akcesoria: - torebki mieszczące A4, duże - torebki mniejsze na co dzień - rolki damskie rozmiar 38,5 - rolki męskie rozmiar 48,5/49,5 - piłka do ćwiczeń - mata do ćwiczeń - ciężarki np po 1 albo 2 kg - bransoletka US Words Bielizna: - nowe skarpetki stopki na rozmiar 38 czarne, kolorowe - nowe majtki, figi, stringi - rozmiar 36/38, czarne - nowe zakolanówki czarne - nowe rajstopy czarne, kryjące, rozmiar 2 albo s - nowe, grubsze rajstopy zimowe Dom: - tykwa do yerba mate - zawieszki serce! kolekcjonuję ![]() - duża narzuta na łóżko, najlepiej 220 x 220 albo większa, kolor ciemny fiolet/ciemny granat/czarny - 2 małe koce kolor czarny, ciemny granat, ciemny fiolet - lampki choinkowe w kolorze żółtym - książki o pszczelarstwie - ciekawe książki w języku angielskim i polskim - przeróżne ozdoby do dekoracji domu, np. obrazy, figurki, wieńce, zawieszki, lampiony, świeczniki - światła do roweru - pistolet na ciepły klej Kuchnia: - olej kokosowy rafinowany - czekolady - np Ritter Sport kokos - guma do żucia miętowa Orbit
WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796055 WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=789960 szukam Van Cleef & Arpels Feerie, Arden 5th Avenue Nights, D&G Pour Femme, Paco Rabanne Ultraviolet, Moschino, Demeter Pure Soap, Jil Sander Sport, Gucci Guilty, FM i La Rive Edytowane przez antyBarbieee Czas edycji: 2015-03-12 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w grudniu pielęgnacja, kolorówka, zapachy. antyBarbieee
u mnie olej winogronowy ale z Bingospa, lusterko, waciki
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Cześć.
![]() żel pod prysznic Super Playboy damski nowy mgiełki Avon truskawkowa Mam jeszcze odlewkę jakąś (z 10ml) w atomizerze, która pachnie mi jak euphoria, ale głowy nie daję czy to by była ona i czy na pewno pochodzi z oryginalnego flakonu. ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Nie przyszło mi w powiadomieniach na maila, że coś na moim wątku się pojawiło w ostatnich dniach i jak tylko przeczytałam Twój wpis to od razu napisałam. Ja nie z tych olewających. ![]() ![]() Szkoda, może innym razem się zgadamy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej z Twojej wish mam
serum na porost rzęs - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...legnujace.html -różne żele pod prysznic -będę mieć po nowym roku kokos z malezji 100ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.