![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MODNE za MODNE, cz.3, styczeńWitajcie w moim wątku
![]() 1. Wizaż nie jest całym moim życiem, także cierpliwości, gdy nie odpisuję. Zdarza się, że pominę post- z góry przepraszam, przypomnij się ![]() 2.Na PW wymieniam się adresami, szczegóły wymiany negocjuję w wątku. 3. Lubię większe wymiany. 4.Niektóre rzeczy oddam łatwo, z niektórymi trochę gorzej. 5. Nie olewaj mnie, bo ja oleję Ciebie i na pewno się z Tobą później nie wymienię ![]() 6. Często dokładam rzeczy, bo mam ich... dużo ![]() 7. Lubię wymieniać się na kosmetyki, jednak niektóre ciuszki mimo wszystko wolę za ubrania. 8.Pracuję, kursuję między mieszkaniem swoim a chłopaka, dlatego poczekaj na zdjęcie lub wymiary, a na pewno Ci je wstawię ![]() 9. Nie bój się pytać o wszystko. 10. Noszę ubrania firm, które niekoniecznie są znane i dostępne w Polsce. 11. Wymień się! ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-02-20 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MODNE za MODNE, cz.3, styczeń
1. Pikowana kurteczka Zara, stan idealny, z metki M, pasuje na S
4.Pas do pończoch La Senza, nieużywany, wyprany, 40/42 6.Wężowe spodenki Bershka, wszystkie metki wycięte, M/L 9. H&M sweter z falbankami, M, na S też ok, bdb *koszulka A&F, S, na XS też będzie ok, stan bdb *sweter w paski Zara, stan bdb, S rezerwacja dla Morganatic *czarna, rozkloszowana spódniczka Warehouse, stan idealny, ma kieszenie, z boku na kryty suwak, stan idealny, fajny, sztywny materiał, 8/36 - za wish *kardigan DKNY Jeans, 100% Cashmere, stan idealny, oddam za coś o podobnej wartości *szary sweter All Saints, super się układa, rozmiar M, stan bdb rezerwacja dla Morganatic *śmietankowy sweter waterfall River Island, stan bdb, pasuje na 38 i 40, za coś z wish Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-10 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
14. Cekinowe spodenki Parisian (New Look), rozmiar 40, na 38 też ok, stan idealny
15. Sweterek Tommy Hilfiger, z metki M, pasuje na mniejsze, stan idealny 16.Bluza college Soviet, męska L, stan idealny 18.Cekinowe szorty ASOS, rozmiar 40, pasuje też na 38, stan idealny *spódnica Wallis, zakładana na talię, ma dwie kieszonki , z tyłu ma odkryty suwak, z metki to 40, pasuje też na 38, stan idealny *bluzeczka H&M w paski z falbankami na ramionach, stan idealny, z metki S *malinowe spodenki Topshop, z metki 30, pasują na M i L, stan bdb *biustonosz z wycięciami, nowy z metką, Ann Summers, kolekcja Sexy Obsessions, rozmiar L *biała sukienka z baskinką Topshop, jej rozmiar z metki to 32, pasuje na XS, jej stan oceniam na bardzo dobry, wymiana tylko na coś ze ścisłej wish o podobnej wartości *bordowe cygaretki H&M, elegancki materiał, rozmiar 36, stan idealny Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-07 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
21. Koronkowa maxi ASOS, 38, stan bdb
22. Saszetka 'nerka' Eastpak, stan idealny 24.Legginsy Abercrombie & Fitch, M/L, stan bdb 26.Legginsy w paski River Island, 14/40, pasują na 42, stan bdb 30. Welurowy bandeau top, New Look, S, na M też ok, bdb *koszula w kwiaty Zara, stan bdb, S z metki *cekinowe szorty hot pants, Topshop, stan idealny, 38, na 40 też ok *ażurowy kardigan Topshop, stan idealny, 38 *bluzka River Island z kokardą 3d, stan bdb, z metki 14/40, ja nosiłam na 38, za coś fajnego *koszulka H&M z Blondie, z metki 8/34,pasuje na 36, stan idealny Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-09 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
32. Fioletowa bluza Nike, męska M, moja ma czarne ściągacze, stan bdb
34. Bandeau bra ASOS (model w paski, na modelce), 42, nieużywany, wyprany 37.Top z flagą i frędzlami Topshop, rozm. 36, stan idealny rezerwacja dla Morganatic *biustonosz Panache Special Occasions 70 DD, stan idealny, można do niego doczepić ramiączka *top ASOS, z metki 40, pasuje też na 38, z tyłu wycięcia na plecach, stan bdb *koszulka w ważki Zara, z metki M, na S też ok, stan bdb *piękna koszula Asos, 8/36, jak nowa *stalowe chinosy Warehouse, z metki 40, na 38 też ok, stan bdb *białe rurki Mango Alice, stan bdb, z metki rozmiar 37 ![]() *wiązana koszula w kratę Topshop, stan bdb, rozmiar 36 Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-10 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
41. Pikowana, ołówkowa dżinsowa spódnica Topshop
42. Vansy Slip On 43. Koszulka oversize Topshop 44. Różowa polówka Abercrombie& Fitch 45. Gra erotyczna Strip Darts 46. Buty Etnies Calli Slim, 39 47 i 48. Bluzka Mango z Cruellą De Mon, z metki to L, ale pasuje na S 49. Koszulka Jack Daniels 50. Rurki skinny w kwiaty, Primark *sweterek Tommy Hilfiger w paski, rozmiar S, na M też ok, bo to krój oversize, będę bardzo wybrzydzać, stan bdb *boyfriendy z dziurami River Island, 10/36, dostałam, na mnie za małe, stan idealny, oddam za coś mega z wish, bo mi oko cieszą Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-02-13 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
51. długa bluzka River Island
56. dżinsy Levi's, model Merissa 57. top z pacyfką Atmosphere 58. koszulka w azteckie wzory Atmosphere 60. metaliczne rurki H&M *legginsy z frędzlami Topshop, stan idealny, z metki 38, na 36 też ok *sweterek oversize nude H&M z dodatkiem alpaki ![]() *sweter oversize Miss Sixty, z tyłu można go przewiązać paskiem, albo zostawić luźno, stan idealny, z metki S *bejsbolówka New Look, z metki 40, ale będzie i na mniejsze, stan bdb, za coś fajnego *ponczo militarne Topshop, stan bdb, rozmiar 38, za coś super Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-09 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
61. Sukienka Little Mistress, S, stan bdb
63. Koszulka Hollister, z metki XS, ale jest dużo większa, pasuje na M, miała trzy małe zaszywane dziurki rezerwacja dla Morganatic 66. dżinsowa katanka z dresowym kapturem, można go odpiąć, Yes Yes (New Look), 40, stan idealny 68.top baby doll Hollister, z metki M, stan idealny 69.biały, koronkowy top Secret Possesions, 38/40, ale jak dla mnie mniejszy, stan idealny *długa koszula z kieszonką H&M, stan idealny, z metki 34 ale pasuje na 36, małe 38 *koszulka Armani Jeans, myślę że na S i M, może małe L będzie, stan bdb *czarna, rozkloszowana sukienka ASOS z wytłaczanym wzorkiem, z metki 40, na 38 też ok, ma dziurkę do zaszycia, za coś super rezerwacja dla Morganatic *brązowy, ażurowy sweter River Island, z metki 10/36, na 38 też ok, stan bdb *metaliczny sweter kupiony w butiku z włoskimi ciuchami, Chiara Laghi, z metki L, na M też ok, stan bdb Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-10 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
71 i 72. Bluza Pink by Victoria's Secret, stan idealny, M
73. dzianinowa sukienka Oasis, M, trzeba troszkę ogolić 74. bordowy sweter H&M Basic, plamki winą obiektywu, M, stan bdb 75. luźny sweter w kolorowe pasy H&M, 38, stan idealny 76. koszula w kratę z żabotem, ściągana na dole, River Island 77. Atmosphere we flamingi, stan bdb, 38 i 40 79. piękna koszula w prążki Benetton, stan idealny, z metki M na S też ok 80. długi cienki sweter z koronką z tyłu, wszystkie metki powycinane, na M i S ok *ołówkowa spódnica Miss Selfridge ze złotym zipem z tyłu, rozmiar 36, stan idealny, za coś super Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-09 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
81. Sweter River Island, stan bdb, z metki 10/36, pasuje na 38
82. duża, biała listonoszka, sygnowana Chloe, ale nigdzie nie mogę znaleźć modelu, stan db+ 86.ołówkowa spódnica w panterkę River Island, jest po przeróbkach krawieckich, pasuje na M i S 87.koturny Dune, podobne były w Zarze, 39 90. bluzka Topshop, 38, stan idealny *bordowe dresy rurki Primark, z metki 38, ale to 36 raczej, stan bdb, nie mają troczków, wyciągnęłam je bo uległy wypadkowi, będę wybrzydzać *bluzka Zara z bufkami i koronką, z metki M, na S myślę że też ok, stan idealny, za coś super *H&M spodenki chino, stan idealny, rozm. 38 Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-09 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
91. asymetryczny top floral, Internacionale, M
92.bokserka z żabotem i falbaną z tyłu, Brave Soul, L 93.bluza parka Warehouse, stan idealny, pasuje na 38 i 40 94. dresy smile z Japan Style, stan db 95.spodenki w kwiaty Primark 96.krótkie, satynowe spodenki River Island 97.legginsy Pieces z przeszyciami 99.sukienka Miso z wycięciami 100.militarna sukienka khaki AX Paris *bluzka z kołnierzykiem włoskiej firmy Fornarina, stan bdb, za coś super rezerwacja sylwka37 Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-10 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
102. Bejsbolówka z cekinami, S/M, stan idealny
103. Sukienka Club L z wycięciami na plecach, S/M, stan idealny 104. Kombinezon floral Select, rozmiar S, stan bdb 106. Koszula floral Primark, duży rozmiar, pasuje od M/L w górę, stan idealny 108. Szare dresy Nike, męska M *sweter ze splotem H&M, jak nowy, będzie na 36 i 38, będę wybredna *marynarka Zara, rozmiar M, stan bdb/idealny, rękaw wywinięty aby pokazać podszewkę w rękawach *czarna, sweterkowa narzutka H&M, z metki M, ale to taki over, stan idealny *bluzka z falbaną na jedno ramię River Island, 10/36, stan idealny *beżowe bojówki Primark, z metki 38, ale pasują na 36, stan bdb Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-09 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
114. Bluzka Mango z ozdobnymi ramionami, M, ale pasuje na S, idealny
116. Norweski sweterek Atmosphere, 34 z metki, na 36 też ok, bdb 117. Bluzka floral Hilfiger Denim, z metki L, pasuje też na M, idealny 118. Spodenki na gumce Denim Co (Primark), 36, bdb 119.Jasna dżinsowa koszula True2U, 36, na 38 też ok, bdb *bluzeczka w kratkę River Island, dłuższa, z metki 8/34, pasuje na 36, stan bdb *bluza dresowa nietoperz, z koronką, Kimchi Blue, z Urban Outfitters, stan idealny, S, za wish rezerwacja sylwka37 *sweterek Mango, stan bdb, z metki S *kardigan H&M, z tyłu ma łatki w tym samym kolorze (fabryczne), z metki 12/38, na 40 też ok, stan bdb *sweterek w paski Abercrombie&Fitch, stan bdb, S Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-10 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
121. Koronkowy, neonowy top H&M
122. Kurtka Topshop 124. Torebka Next z frędzlami 127. Sukienka ze spodenkami lub kombinezon ze spódniczką ASOS 128. Marmurki Zara 129. Wężowo-pudrowe szpilki New Look *kardigan H&M, na XS i S, stan idealny *sweterek nude oversize H&M, z metki 12/38, stan bdb *bluzka w róże Dorothy Perkins, mam z wymiany, stan idealny, rozmiar 38 *militarna bluzka Boss Orange, M, stan bdb, za coś o podobnej wartości Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-01 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
131. Pudrowe chinosy Cubus
132 i 133. Koszulka Reebok Giants 134. Biała marynarka Zara z wytłaczanym wzorem, TYLKO ZA INNĄ MARYNARKĘ ZARA 135. Bluza River Island 136. Sukienka/tunika Zara w kokardki 137. Komplet bielizny Mat Lingerie, 75 D góra, dół L 138. torba Cropp, mieści a4 139.koronkowa sukienka Tsega 140. body Bershka Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-04 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
141. Neonowy stanik Primark 75 B
142. Czapka Adidas Originals 143.koszulka H&M w zwierzęcy wzór 144. tunika H&M z falbankami 145.bordowe, elastyczne rurki z zipem z boku, S/M, stan bdb 147.koszulka z flagą Papaya 148.boyfriendy Stradivarius 149. tregginsy z dziurami Pieces 150. poszukiwany stanik półgorset H&M, 75 A *dresowa bluza GAP, mięciutka, milutka, ma podwinięte rękawy, z metki XL, ja nosiłam na M, stan idealny rezerwacja Morganatic Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-10 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
154. Mgiełka Love Label, S/M, stan bdb
155. Karmelowe spodenki ASOS, mają jeszcze zapasowy guziczek, nieużywane, metki oderwane, fabryczne przetarcia na dole spodenek, 36 156.brązowa bokserka H&M Basic, z metki M, jest luźna, miała zszywaną malutką dziurkę 157. Sukienka/tunika Bershka, z metki L, ale jest mniejsza, bdb 158. H&M bluzka z numerem, z metki duży rozmiar, ale jest mniejsza, ma dziurkę do zszycia *chinosy New Look, 38, stan idealny 159. Katana Wrangler, wszystkie metki wycięte, rozmiar ok. L, na życzenie wymiary, stan idealny 160. koszula H&M, 42, idealny stan, na mniejsze też ok * karmelowy sweter H&M z ozdobnym dekoltem, stan bdb, rozmiar S *sweter oversize H&M L.O.G.G, stan bardzo dobry, z metki M, na L też będzie ok Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-06 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
162. Sukienka bodycon River Island, z tyłu suwak na całej długości, stan bdb, z metki 12/38. rezerwacja Morganatic
163. bluza Carhartt, męska L, moja nie ma troczków, stan bdb 164 i 165 dresy VS Pink, trochę popękał nadruk z tyłu, poza tym wszystko ok 166. Metaliczna, asymetryczna bluza George w panterkę, stan bdb, duży rozmiar, myślę że od L w górę będzie ok 170. koszulka All Saints, z metki L, stan idealny *bluzka Atmosphere z nadrukiem papug, stan bdb, pasuje na M *rurki Zara, z przetarciami, z mankietami, piękne, 38, ale to 36 ewidentne, stan bdb/idealny, za coś z wish *woskowany bralet z zipem z tyłu, rozmiar 36, stan idealny, za coś mega z wish Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-10 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
171. dżinsy: Diesel Fikus 26/30, Levi's Marissa 26/32
175. długa bokserka Denim Co, 40, stan bdb 176 i 177 bluza VS Pink, będzie na M, stan bdb 178. sweterek Miss Sixty, z dresowym rękawem i tyłem rozmiar S, stan bdb 179. ASOS, męska bokserka z mocno wyciętymi bokami, L, stan idealny 180. rurki w kwiaty Pull&Bear, stan idealny, z metki 38, jak dla mnie są mniejsze *bluza oversize Topshop w kolorze neonowego różu, jej stan oceniam na bdb, ponieważ na wysokości karku ma jedno zaciągnięcie, które powinno być widoczne na zdjęciu, z metki 42, myślę że jest od M w górę *koszula mgiełka Oasis z kokardą, stan idealny, długa, z metki 10/36, ale to 38 *beżowe legginsy Atmosphere, stan bdb, rozm. 36 Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-09 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
182.sweterek A&F, stan idealny, z metki M
183. woskowane tregginsy River Island, z założenia to 10/36, pasowało na 38, jednak coś stało się z gumą i nie wejdą mi na tyłek, dlatego polecam na S, oddam za coś super 184. wąskie rury z ekoskóry, pasują na M/L, kupiłam je gdzieś na końcówkach kolekcji, zaczęły się przecierać na dole z tyłu, oddam za coś super 185. rurki Miso, stan bdb, 38 186. śliskie legginsy Reserved, S/M, stan idealny 187. zamszowe legginsy, stan bdb, rozmiar uniwersalny 188. rurki Zara Women, 36, mają przetarcia na kolanach, myślę że barwnik do ubrań załatwi sprawę 189. rurki z łatami H&M, 28/32, stan bdb 190. ołówkowa spódniczka na gumce H&M z wytłaczanym wzorkiem, za coś fajnego, S, stan idealny *sweter Zara na kołki i zamek, S, stan idealny, za coś super Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-01 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
191. woskowane spodenki Select, z metki 40, ale są mniejsze- za coś super
194. piękna sukienka Alice+Olivia z szyfonowymi rękawami, trzeba ją trochę ogolić, M/L 195. lniany tulipan Mango, jest do ogolenia a kieszenie do zaprasowania, z metki M ale to S 196. sweterek H&M na suwak, jest ciemniejszy, zdjęcie rozjaśnione, stan idealny, z metki to 10/36 197. marynarki sweterek z falbankami, Only One, stan bdb, S 198. piękny, wełniany płaszczyk Benetton, z metki to M, ale będzie też na S, ma rękawy 3/4, stan idealny, poza jednym kołkiem, którego w wyniku wypadku jest połowa ![]() ![]() 199. kurteczka z ekoskóry z dresowymi rękawami Denim Co (Primark), będę baaaaaardzo wybrzydzać, najchętniej za inne okrycie wierzchnie, stan bdb, z metki 38, ale jest mniejsza 200. marynarka H&M, 38, stan idealny *spódnica dżinsowa ołówkowa ASOS Denim z zipem z tyłu, stan idealny, z metki 38, myślę że na 36 też ok, za coś super *bluza oversize college Topshop, stan bdb, z metki to 42, ale jak dla mnie uni ze względu na krój *asymetryczna, dżinsowa koszula H&M, z metki to 10/36 i na 36 pasuje, stan idealny, oddam za coś super Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-01 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
206. Białe włoskie rurki Blugirl&Folies, z metki to 27, ale są większe, na naszą wysoką 38 pasuje, stan bdb, za coś o podobnej wartości
210. Nowa, jeszcze z metką, sukienka Philosophy Blues Original, jak wygląda z bliska można zobaczyć tu: http://www.kekale.fi/philosophy-blue...kko-93535.html, jest to rozmiar 36, z tyłu odkryty suwak nie na całej długości, wymienię za coś o podobnej wartości *męska ruda koszula River Island, łaty na łokciach, raz założona, wyprana, okazała się za mała, rozmiar S, za coś z wish *koszula bez rękawów Zara, stan bdb, z metki L, na mniejsze też ok *bokserka Mango z cekinami, stan bdb, z metki M, na L też powinna być ok *sweterek z bufkami H&M, jak nowy, S *tunika Zara z falbaną w kwiaty, L, stan bdb *brązowa bluzka z zipem na całą długość pleców, Bershka, stan bdb, z metki M rezerwacja Morganatic Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-10 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
211. miętowa, rozkloszowana sukienka Missguided w ptaszki i serduszka, rozm. XS, stan idealny
218. sukienka Bershka, z metki M, ale bardziej na S, stan bdb 219. neonowy, asymetryczny sweter F&F, z metki to 38, ale to taki over bardziej, więc na 36 też ok, stan idealny *bluzeczka oversize Missguided, stan idealny, S/M *krótki, wzorzysty sweterek H&M, stan idealny, z metki 14/40, na 42 też ok *melanżowa bluzka z dresowymi rękawami River Island, 10/36, na 38 też ok, stan bdb, oddam za coś z wish *komplet bielizny, dostałam w prezencie, ale za mały na mnie, stanik raz założyłam, z metki to 75D, jak dla mnie 70 C, majtki nowe z metką, S *niebieska koszula Zara, S, stan bdb *czarny sweterek Hilfiger Denim, stan bdb, S *telefon Nokia C6, stan bdb, sprawny, w komplecie ładowarka i pudełko, simlock w Orange- tylko za coś ze ścisłej wish, bądź kilka rzeczy, bo dużo za niego oddałam Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-05 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
221. Odlewki, fotka jutro:
-Marc Jacobs- Biscotti -Dior- Jadore -Chloe- Love Miętowe mydełko Phenome, nowe Lakier China Glaze Love Letters, prawie cały Amor Amor Forbidden Kiss, ok. 90 ml/100, nie ma korka 222. Ażurowy sweterek Mango, z metki L, ale jest mniejszy, stan bardzo dobry 223. Piękny, żółty sweterek Star by Julien Macdonald, stan bardzo dobry, rozmiar 36 224. Grecka sukienka Lipsy, z tyłu ma bardzo wycięte plecy, moja jest różowa, 10/38, stan bdb 226. Sukienka Zara, z białą szyfonową wstawką, mini, zasuwana na zamek kryty, stan idealny, z metki S, ale myślę że na M też ok 228. włoska tunika z falbaną i kokardkami, rozmiar uni, stan bdb 230 Koszula w kwiatki River Island, z metki 10/36, stan idealny *rajstopy Marylin Nudoshine 20, Lila, rozm. 2, nowe w pudełku *bluza oversize aztec Sparkle&Fade, za coś z wish, rozmiar M, stan idealny *bluzy w paski Primark, pasują na S-L, krój oversize, biała stan bdb, granatowa idealny *kardigan Abercrombie z kieszeniami z cekinami, jest to dziecięca S, pasuje na XS i S damskie, stan bdb, muszę go podgolić troszkę Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-02-24 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1389010333 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1389010150 ?
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1389014864 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1389015064 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1389018519
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.