|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
w Dobre ręce nowe kosmetyki:)
Witam jestem nowa piszę pierwszy raz na pewno się dogadamy piszę ponieważ nie lubię jak kosmetyki się marnują a dużo dostaję mam do oddania większość nowych (niektóre jeszcze w foliach ).
1. Pomadka Avon Ultra Color Matt matte nude 2.Mascara Mariza Long& Black 3. Maskara Avon spectra lash 4. Mascara Avon Aero Volume Black 5.Avon SSS Krem do depilacji twarzy 6.Mineralny cień do powiek sypki FM Sparking violet- ( używany ok 4-5 razy) 7.Lakier do paznokci Delia, Coral limit edition "kropkowa" M02(z 1 razy na paznokciach) Tak jak obiecałam znalazłam i dodaje( zużycia widać na zdjęciu) 1. Lakier do paznokci Avon Color Trend delicious berry 2. Lakier do paznokci Avon mercury metal 3. lakier do paznokci Avon star 4.Utwardzacz mineralny Avon Jeśli coś jeszcze znajdę to dodam ![]() LEGENDA Zielony-krzyczą weź mnie ! Fioletowy- jeszcze mnie negocjują możesz pytać Niebieski- Jupi! już mam nowego właściciela Poszukuję (jeśli ktoś ma ) koniecznie obojętnie jaką ilość perfum( może być odlawka) timmy mofi oddam za nie naprawdę wiele nawet poza forum Edytowane przez kasiasz89 Czas edycji: 2014-04-07 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w Dobre ręce nowe kosmetyki:)
Hej, znaldziesz coś u mnie za maskarę Mariza i/ albo cień sypki
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za którąś maskarę?
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Znalazłam jeszcze:
1. Mgiełka do ciała Avon Lilia i gardenia(złużycie ok 2 psiknięcia) 2. błyszczyk do ust Avon Olśniewający blask Rose shimmer (złużucie ok 1/4) Edytowane przez kasiasz89 Czas edycji: 2014-04-08 o 09:24 Powód: nowa jeszcze robi błędy:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
3. Maskara Avon spectra lash
Avon SSS Krem do depilacji twarzy Pomadka Avon Ultra Color Matt matte nude 7.Lakier do paznokci Delia, Coral limit edition "kropkowa" M02(z 1 razy na paznokciach) to wszystko mi się u Ciebie podoba, co proponujesz?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.