![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w kwietniu Chanel, Sephora, Tołpa, L'occitane, Longchamp, iPhone 4 i inne
NIEAKTUALNE!!!
Zapraszam do nowego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757402 Witam w moim nowym wątku ![]() Tradycyjnie bardzo proszę o odpisywanie u mnie. Ja w zamian odpiszę u Ciebie ![]() Na wymianę mam: Kolorówka Rimmel Match Perfection - podkład w płynie w kolorze Ivory, użyty raz, ubytek minimalny L'oreal Perfect Match - korektor w płynie w kolorze 02, użyty dwa razy, ubytek minimalny Revlon Photo Ready - korektor w sztyfcie w kolorze 02, używany, zostało około ½ Chanel Soleil Tan de Chanel - baza brązująca w musie, używana, ubytek niewielki (oddam tylko za inny brązer ![]() Chanel Joues Contraste - róż w kolorze Rose Temptation, używany, zostało około ½ (oddam tylko za inny róż ![]() Chanel Rouge Coco Shine - szminka w odcieniu Romance, używana, ubytek niewielki (wymiana z Tassarinian) L'oreal Caresse - szminka w płynie w odcieniu Juliet, użyta kilka razy, ubytek niewielki Sephora Eyeshadow - cienie do powiek w kolorze jasnego beżu (nr 68), brudnego różu (nr 46) oraz ciemnego fioletu z drobinkami (nr 32), oddam pojedynczo lub w komplecie razem z paletką, używane, ubytki niewielkie Sephora - kredka do brwi w kolorze zimnego brązu, użyta raz, ubytek minimalny Bourjois Khol & Contour - miękka kredka do oczu w kolorze czarnym, raz temperowana, ubytek minimalny Maybelline Eye Studio - żelowy eyeliner w kolorze czarnym, użyty kilka razy, ubytek minimalny Max Factor Excess Volume Impact - tusz do rzęs w kolorze czarnym, użyty kilka razy, ubytek minimalny, świeży i mokry Max Factor Clumpy Defy - tusz do rzęs w kolorze czarnym, używany, jeszcze całkiem ładnie maluje Pielęgnacja Yves Rocher Pure System - głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy, używany, ubytek niewielki Tołpa - mikrozłuszczający żel peelingujący do mycia twarzy, używany, zostało około ⅔ Tołpa - nawilżający płyn micelarny, duża butelka, nowy, nieotwierany (oddam tylko za płyny micelarne L'oreal ![]() Sephora - żel do demakijażu oczu, używany, zostało około ½ Ziaja 25+ - wygładzający krem do twarzy, użyty kilka razy, ubytek minimalny Clinique All Abiut Eyes - miniaturka kremu 5 ml, użyta kilka razy, zostało ponad ¾ La Roche Posay Cicaplast Baume B5 - balsam, używany, zostało około ½ (wymiana z delfix10) Pantene - mus głęboko nawilżający, używany, zostało ponad ⅔ L'occitane - kremy do rąk z masłem shea o zapachu róży, jaśminu i fiołka, limitowana edycja w metalowym pudełku Shea Love, nowe (oddam tylko za coś z wish listy ![]() Nivea - krem do rąk błyskawicznie nawilżający, użyty dwa razy, ubytek niewielki The Body Shop - masło do ciała o zapachu shea, duże opakowanie, nowe (oddam tylko za coś z wish listy ![]() Dove Summer Glow - balsam brązujący z drobinkami, do normalnej i ciemnej karnacji, nowy Sally Hansen - rajstopy w sprayu, kolor Medium, używane, zostało około ⅔ Inne Essie Good to Go - top coat, użyty raz, ubytek niewielki MAC - sztuczne rzęsy w kolorze czarnym, najbardziej naturalne Miss Dior Eau Fraiche - puste flakoniki po wodzie toaletowej o pojemności 100 ml, 2 sztuki Sabrina Pilewicz - czarne etui na telefon, nowe, w stanie idealnym Longchamp Le Pliage Planetes - oryginalna torba w kolorze czarnym (wersja jednolita, z trochę innego materiału), używana, stan bardzo dobrym (niewielkie ślady użytkowania widoczne tylko na rogach) Iphone 4 - w kolorze czarnym, pojemność 8gb, używany, stan dobry (szybka z przodu jest pęknięta, nie rzuca się to w oczy ani nie przeszkadza w użytkowaniu), w zestawie z ładowarką, oryginalnym pudełkiem (oddam tylko za coś w wish listy ![]() Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2014-05-01 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w kwietniu Chanel, Sephora, Tołpa, L'occitane, Longchamp, iPhone 4 i inne
W pierwszej kolejności poszukuję: Miss Dior Eau Fraiche, Miss Dior Blooming Bouquet, See by Chole Eau Fraiche, Chloe Roses, Burbery Brit, Lacoste Pour Femme Jasnych podkładów Chanel Perfection Lumiere, Chanel Vitalumiere, Dior Nude, Shiseido Perfect Refining Foundation, Revlon Photoready, Revlon Nearly Naked Korektora pod oczy Helena Rubinstein Magic Concealer, Revlon Photoready, L'oreal Lumi Magique Sypkiego pudrów do utrwalania makijażu La Praire Pudru w kompakcie MAC Studio Fix, Dior Nude Pudru brązującego Dior Nude, Nars Laguna Różu MAC Well Dressed, Nars Orgasm Bazy pod cienie Artdeco Cieni pod oczy L'oreal Infallible Paletki Naked 3 Czarnej kredki do oczu Chanel Brązowej kredką do brwi Chanel, MAC, Benefit Paletki do brwi Benefit Żelu do brwi MAC, Benefit Płynu micelarnego Bioderma, L'oreal Wody termalnej Uriage Cukrowego peelingu do twarzy Phenome Kremów nawilżających Sephora Serum nawilżającego Pat&Rub Suchego olejku Nuxe bez drobinek Olejku Kerastase Elixir K Ultime Nektaru termicznego Kerastase Odżywki do włosów John Frieda, Aussie, Syoss, Gliss Kur, Dove, Nivea Balsamu do ust Clarins, EOS Kremu do rąk Soap&Glory Odżywki do paznokci Regenerum Oliwki Hipp Soczewek -0,75 i -1,75 Płynów do soczewek Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2014-04-27 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie w zamian za Essie Good To Go i peeling tołpy?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Catrice - korektor w pędzelku L'oreal Caresse - szminka w płynie Tołpa - mikrozłuszczający żel Tołpa - nawilżający płyn micelarny Ziaja 25+ - wygładzający krem do twarzy Clinique All About Eyes - La Roche Posay Cicaplast Baume B5 L'occitane - kremy do rąk Nivea - krem do rąk Dove Summer Glow Sephora - srebrna perfumetka Essie Good to Go |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Takie mam maleńkie chciejstwo
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej, niestety nic dla siebie nie widzę
![]() |
#9 |
koci świat
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
koci świat
|
poza wątkiem posiadam
EL DW kolor 2,0 - z 15 ml ubytek może ok 1-2 ml bronzery maca i diora dysk z sephory - rozjaśniacz , bronzer i jaśniutki transparentny puder wykończeniowy róż z the balm |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, doczytałam że ten żel z Tołpy ma kwas salicylowy w składzie, więc dla mnie odpada, ale w zamian chętnie przygarnęłabym tusz z Max Factor
![]() ![]() Jak widziałabyś zatem naszą wymiankę?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś za
Dove Summer Glow - balsam brązujący z drobinkami, do normalnej i ciemnej karnacji, nowy Sally Hansen - rajstopy w sprayu, kolor Medium, używane, zostało około 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Yves Rocher Pure System - głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy, używany, ubytek niewielki
Tołpa - mikrozłuszczający żel peelingujący do mycia twarzy, używany, zostało około ⅔ Tołpa - nawilżający płyn micelarny, duża butelka, nowy, nieotwierany (oddam tylko za płyny micelarne L'oreal ) La Roche Posay Cicaplast Baume B5 - balsam, używany, zostało około 2/3 Pantene - mus głęboko nawilżający, używany, zostało ponad 2/3 L'occitane - kremy do rąk z masłem shea o zapachu róży, jaśminu i fiołka, limitowana edycja w metalowym pudełku Shea Love, nowe (oddam tylko za coś z wish listy ) Nivea - krem do rąk błyskawicznie nawilżający, użyty dwa razy, ubytek niewielki Sally Hansen - rajstopy w sprayu, kolor Medium, używane, zostało około 2/3 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za baze chanel?
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
Chanel Soleil Tan de Chanel - baza brązująca w musie, używana, ubytek niewielki (oddam tylko za coś z wish listy ) Chanel Rouge Coco Shine - szminka w odcieniu Romance, używana, ubytek niewielki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Rimmel Match Perfection - podkład w płynie w kolorze Ivory, użyty raz, ubytek minimalny
L'oreal Perfect Match - korektor w płynie w kolorze 02, użyty dwa razy, ubytek minimalny Catrice - korektor w pędzelku w kolorze 01, użyty dwa razy, ubytek minimalny Chanel Soleil Tan de Chanel - baza brązująca w musie, używana, ubytek niewielki (oddam tylko za coś z wish listy ![]() cos u mnie?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj, moze znajdziesz cos za La Roche Posay Cicaplast Baume B5
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie iphone. mam double wear fresco 01 okołowo połowy, mam daisy so fresh około 30 ml, vichy ideal teint nowy z małym ubytkiem podklad o kolorze ivory,
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Wiesz, jednak się rozmyśliłam-przeczytałam ze szybka pęknięta;/ Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Max Factor Excess Volume Impact - tusz do rzęs w kolorze czarnym, użyty kilka razy, ubytek minimalny, świeży i mokry
i Cicaplast Baume? cos u mnie?
![]() |
#25 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, czy znajdziesz coś u mnie za kredkę do brwi Sephory i rajstopy w sprayu S.Hansen
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
to bylabym chetna
![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
cos za:
Yves Rocher Pure System - głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy, używany, ubytek niewielki Tołpa - mikrozłuszczający żel peelingujący do mycia twarzy, używany, zostało około ⅔ Tołpa - nawilżający płyn micelarny, duża butelka, nowy, nieotwierany (oddam tylko za płyny micelarne L'oreal )
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy. widzisz coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.