|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Marzec: Tutti Frutti, Sephora, Vatika, Loreal i inne :)
Można już pisać
Witam, poniższe rzeczy wymienię tylko na to co mi potrzebne. Tak więc przed zapytaniem sprawdź proszę czy masz coś z mojej wish listy Nie będę wybredna mogę wymieniać 2 rzeczy za jedną jednak wolałabym większe wymiany, najchętniej oddałabym wszystko jednej osobie Wish: - nowe szampony może być Gliss Kur, Dove, niektóre Garniery, Bingo Spa a także szampony bez SLS i inne cuda - maski i odżywki do włosów - oleje do włosów oprócz kokosowego i migdałowego - nowe żele pod prysznic - nowe maszynki jednorazowe z trzema ostrzami najchętniej Wilkinson - nowy czarny tusz do rzęs - Gliss Kur eliksir z olejkiem pielęgnacyjnym - Fluid Rimmel Lasting Finish 200 - Yves Rocher woda toaletowa o zapachu malinowym - książka Bridget Jones Szalejąc za facetem - gry do nauki angielskiego Edytowane przez kajcymon Czas edycji: 2014-03-31 o 15:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Marzec: Tutti Frutti, Sephora, Vatika, Loreal i inne :)
Na wymianę mam ( niektóre zdjęcia pożyczone z internetu ponieważ mam zepsuty aparat :/) :
1. Tutti frutti wiśnia porzeczka masło do ciała - użyte raz, jest prawie całe 2. Tutti frutti wiśnia porzeczka peeling- NOWY 3. Sephora cień zielony z brokatem - bardzo dobry cień użyty kilka razy mam ich całkiem sporo, są bardzo wydajne tylko jakoś ten kolor mi nie pasuje 4. Szampon w mydle do włosów normalnych kupiony w Organique 5. Yves Rocher minceur detox - ilość widoczna na zdjęciu, nie wiem jaka data ważności, leży u mnie ok. roku od zakupu 6. John Frieda miracle creme - jakieś 3/4 7. Vanity - chusteczki po depilacji 11 szt. 8. Vatika Olej do włosów migdałowy zostało 190 z 200ml ( data ważności 04.2014) 9. szampon Loreal Professionnel Absolut Repair Cellular zostało ok. 200 z 500ml. 10. Gliss Kur odżywka ekspresowa w piance zostało jakieś 2/3 zgubiłam gdzieś to plastikowe coś z góry (dorzucę do większej wymiany jak ktoś będzie chciał) 11. Paleta 88 cieni Coastal Scents mało używana (jakieś 10 razy) wszystkie cienie są, jak już będę miała aparat to zrobię zdjęcie 12. nowa magnetyczna paleta do cieni Sephora - może komuś się przyda 13. mogę zrobić odlewkę maski Kallos Latte do 250 ml niestety nie mam żadnego pojemnika zastępczego Edytowane przez kajcymon Czas edycji: 2014-03-31 o 15:22 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
9. szampon Loreal Professionnel Absolut Repair Cellular zostało ok. 200 z 500ml. 10. Gliss Kur odżywka ekspresowa w piance zostało jakieś 2/3 zgubiłam gdzieś to plastikowe coś z góry (dorzucę do większej wymiany jak ktoś będzie chciał) 11. Paleta 88 cieni Coastal Scents mało używana (jakieś 10 razy) wszystkie cienie są, jak już będę miała aparat to zrobię zdjęcie
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Już można?
Coś u mnie za: 1. Tutti frutti wiśnia porzeczka masło do ciała - użyte raz, jest prawie całe 2. Tutti frutti wiśnia porzeczka peeling- NOWY 8. Vatika Olej do włosów migdałowy zostało 190 z 200ml ( data ważności 04.2014) ? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cześć Kajcymonku
znajdziesz cos u mnie za 9. szampon Loreal Professionnel Absolut Repair Cellular zostało ok. 200 z 500ml. 5. Yves Rocher minceur detox - ilość widoczna na zdjęciu, nie wiem jaka data ważności, leży u mnie ok. roku od zakupu 6. John Frieda miracle creme - jakieś 3/4
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#8 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, czy znajdziesz coś u mnie za:
1. Tutti frutti wiśnia porzeczka masło do ciała - użyte raz, jest prawie całe 2. Tutti frutti wiśnia porzeczka peeling- NOWY 9. szampon Loreal Professionnel Absolut Repair Cellular ?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
2. Tutti frutti wiśnia porzeczka peeling- NOWY
6. John Frieda miracle creme - jakieś 3/4 3. Kallos Latte do 250 ml 8. Vatika Olej do włosów migdałowy zostało 190 z 200ml ( data ważności 04.2014) 9. szampon Loreal Professionnel Absolut Repair Cellular zostało ok. 200 z 500ml. coś u mnie? |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
4. Szampon w mydle do włosów normalnych kupiony w Organique
5. Yves Rocher minceur detox - ilość widoczna na zdjęciu, nie wiem jaka data ważności, leży u mnie ok. roku od zakupu 8. Vatika Olej do włosów migdałowy zostało 190 z 200ml ( data ważności 04.2014) 9. szampon Loreal Professionnel Absolut Repair Cellular zostało ok. 200 z 500ml. 13. mogę zrobić odlewkę maski Kallos Latte do 250 ml niestety nie mam żadnego pojemnika zastępczego coś u mnie? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
ojj muszę się zastanowić, bo za ten tusz mam tyle propozycji że nie umiem się zdecydować
![]() chyba, że widzisz u mnie coś innego za co też chętnie byś się wymieniła? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
wymiana mi odpowiada, tylko czy mogłabyś mi przesłać zdjęcie na żywo?
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2014-03-31 o 22:59 |
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
1. Tutti frutti wiśnia porzeczka masło do ciała - użyte raz, jest prawie całe
2. Tutti frutti wiśnia porzeczka peeling- NOWY 4. Szampon w mydle do włosów normalnych kupiony w Organique 6. John Frieda miracle creme - jakieś 3/4 8. Vatika Olej do włosów migdałowy zostało 190 z 200ml ( data ważności 04.2014) 9. szampon Loreal Professionnel Absolut Repair Cellular zostało ok. 200 z 500ml. 10. Gliss Kur odżywka ekspresowa w piance zostało jakieś 2/3 zgubiłam gdzieś to plastikowe coś z góry (dorzucę do większej wymiany jak ktoś będzie chciał) 13. mogę zrobić odlewkę maski Kallos Latte do 250 ml niestety nie mam żadnego pojemnika zastępczego cos u mnie? |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.