|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię sierpień simple lee river buty
WYMIENIĘ TYLKO NA MARKOWE KOSMETYKI I PERFUMY:
1. SIMPLE ROZKLOSZOWANA SPÓDNICZKA ROZMIAR 34-ZAŁOŻONA 2 RAZY-PRAKTYCZNIE JAK NOWA 2. SIMPLE OŁÓWKOWA SPÓDNICA KHAKI ROZM. 34-NOWA Z METKAMI 3. SIMPLE SUKIENKA TRYKOTOWA ROZMIAR 34-BĘDZIE TEŻ SPOKOJNIE PASOWAĆ NA 36-ZAŁOŻONA KILKA RAZY 4. RIVER ISLAND SPÓDNICZKA MINI-PIĘKNY ŻAKARDOWY MATERIAŁ-RAZ UBRANA! rozm.8, 34/36 5.MANGO EFEKTOWNA SPÓDNICZKA ROZM 38-PRZÓD Z IMITACJI SKÓRY WĘŻA, TYŁ Z DŻERSEJU, NOWA Z METKĄ! 6. STRADIVARIUS SPÓDNICZKA W KOLORZE PUDROWEGO RÓŻU-PRZÓD WYSZYWANY CEKINKAMI ROZM. M WG MNIE 36/38 7, STRADIVARIUS ŻAKIET TYPU CHANELKA W KOLORZE KORALOWYM-RAZ ZAŁOŻONY ROZM. 38/M 8. OLSEN BLUZECZKA KHAKI Z DZIANINY LNIANEJ-NOWA BEZ METKI ROZM. 36 9.DUNE KOTURNY Z ZAMSZU NATURALNEGO, NOWE Z PUDEŁKIEM ROZM. 40 10. ALDO SZPILKI W PANTERKĘ-NOWE! ROZM. 40 11, DŻINSY LEE BONNIE SKINNY RTOZM. 28/33 NOWE! 12.KURTKA SKÓRZANA ZARA ROZMIAR 36/S-ZAŁOŻONA KILKA RAZY-ZA COŚ EXTRA ![]() Edytowane przez ollunia24 Czas edycji: 2014-08-12 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię sierpień simple lee river buty
Cos u mnie za 5?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za koturny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Szara Eminencja
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie zakiet Stravi, moze znajdziesz cos u mnie,Poza watkiem mam pudelko po meteorach
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a mogłabyś więcej zdjęć tego żakietu zrobić? Na zdjęciu wygląda na różowy, ciekawi mnie kolor
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, nic nie wybrałam. Jeśli miałabyś coś z mojej wish (link w podpisie) - daj mi znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.