![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń - Skin79,TBS,Rimmel,LRP,Ess ie,Lancome ZAPRASZAM ! :)
ZDJĘCIA UZUPEŁNIĘ JUTRO
Zasady: - nie odmieniam się - wysyłam poleconym ekonomicznym ewentualnie priorytetem (do ustalenia),w kopercie bąbelkowej ! proszę nie wysyłać mi kosmetyków w używanych kopertach, szanujmy dane osobowe. !! - proszę nie obklejać kosmetyków taśmą klejącą ! - ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie WYMIENIAM: DOKŁADKA : FREYA - Biustonosze - jak nowe - raz założone Deco - Nude 65G Deco Black 65G Deco Strapless 65G MAC- Sheen Supreme Lipstick - Royal Azalea - kilka razy użyta - na opakowaniu napisane sample, jednak jest to pełnowymiarowe opakowanie. Max Factor - Rosewood 833 - testowana Rimmel - Just So, Pink Nude - testowane Loreal - Glam Shine Blush - 155 plum blush - sprawdzony kolor Essence - błyszczyki - Berry me, Hottest Pink - testowane Home&you - drewniany album na zdjęcia z szufladkami NOWY Zestaw do depilacji woskiem - urządzenie, woski 3 sztuki, ogromna rolka fliseliny Skin79 - Snail Nutrition BB Cream - użyty kilka razy Rimmel - Match Perfection 010 Light porcelain - użyty kilka razy Rimmel - Match Perfection 101 Classic Ivory - użyty kilka razy Astor - Lift me up 101 rose beige - użyty kilka razy Catrice - PhotoFinish - 010 Sand Beige - zużycie widoczne na zdjęciu Kobo - Ideal Cover Make up - użyty kilka razy, ważny d0 07.2014 Essence - limitowana edycja - New League - NOWY Guerlain - białe kuleczki wyciągnięte z Meteorytów 02 - Beige chic Essence - Gel eyeliner - 2 razy użyty Beauties Factory - Liquid eye liner - 005 - raz użyty Sigma - cienie do powiek: Reveal - raz użyty, Act - kilka razy użyty, Oversee - raz użyty - folia na lusterku The Body Shop - Mgiełka do ciała, truskawka - kilka razy użyta La Roche Posay - Effaclar Duo zostało ok 50% Bielenda - bursztynowe masło do ciała - NOWE LAKIERY : Essie - Fiji, Tart Deco, Scarlet O'hara, Camera, Midnight Cami - zużycie 1-2 malowania Sally Hansen - Mellow Yellow - 1 malowanie Mint Sorbet 2-3 malowaniea Coral Reef - 2-3 malowania Cherry red - połowa Lancome 473 N - raz użyty Nail Inc. - victoria - sprawdzony kolor Golden Rose - rich color 38 - z glossy boxa Kasi Tusk - sprawdzony kolor Golden Rose - with protein - 336, 269 - kilka razy użyty Golden Rose - Paris - 222 - 2 razy użyty, 230 - zużycie ok 1/3 212 - zużycie ok 1/3 Wibo - theOleskaaa - raz użyty Gosia - raz użyty Miyo - złoty - 2 razy użyty 11 sunny - 2 razy użyty Catrice - 840 Genius in the bottle Essence nail art 10 glorious aquarius Color Alike 451 świezo malowane kilka razy użyty, termin upłynął w kwietniu, jednak lakier nie zmienił konsystencji Bell - air flow - raz użyty Revlon - 093 Tropical Temptation zużycie ok 1-3 Vipera - Jumpy nr 112 - raz uzyty Miss Sporty 344 - 2 razy użyty Sensique - sky over silk road - 2 razy użyty Rimmel pro lycra 500 peppermint - kilka razy użyty
Edytowane przez Vegetka Czas edycji: 2014-03-16 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - Skin79,TBS,Rimmel,LRP,Ess ie,Lancome ZAPRASZAM ! :)
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
:d
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej cos za krem Skin79 - Snail Nutrition BB Cream - użyty kilka razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej, coś u mnie za : Skin79 - Snail Nutrition BB Cream i Essie: Fiji, Tart Deco ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za lakiery? podoba mi się kilka kolorków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś za 2 lakiery essie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Bielenda - bursztynowe masło do ciała - NOWE Essie - Tart Deco, Scarlet O'hara Wibo - theOleskaaa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
:)
|
Rimmel - Match Perfection 010 Light porcelain - użyty kilka razy
Rimmel - Match Perfection 101 Classic Ivory - użyty kilka razy coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za ?
The Body Shop - Mgiełka do ciała, truskawka - kilka razy użyta La Roche Posay - Effaclar Duo Bielenda - bursztynowe masło do ciała - NOWE
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Skin79 - Snail Nutrition BB Cream - użyty kilka razy
coś u mnie ?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Guerlain - białe kuleczki wyciągnięte z Meteorytów 02 - Beige chic The Body Shop - Mgiełka do ciała, truskawka - kilka razy użyta Essie - Fiji, Tart Deco, Scarlet O'hara, Camera, Midnight Cami - zużycie 1-2 malowania Sally Hansen - Mellow Yellow - 1 malowanie Mint Sorbet 2-3 malowaniea Coral Reef - 2-3 malowania Cherry red - połowa ? zapraszam do moich 2 wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej,
znajdziesz coś w moich wątkach za: The Body Shop - Mgiełka do ciała, truskawka - kilka razy użyta Guerlain - białe kuleczki wyciągnięte z Meteorytów 02 - Beige chic Essie - Scarlet O'hara Sally Hansen Cherry red - połowa ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Bielenda - bursztynowe masło do ciała - NOWE
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
La Roche Posay - Effaclar Duo
coś u mnie?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za te te dwa:
The Body Shop - Mgiełka do ciała, truskawka - kilka razy użyta La Roche Posay - Effaclar Duo
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Rimmel - Match Perfection 010 Light porcelain - użyty kilka razy Rimmel - Match Perfection 101 Classic Ivory - użyty kilka razy
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Rimmel - Match Perfection 010 Light porcelain - użyty kilka razy
The Body Shop - Mgiełka do ciała, truskawka - kilka razy użyta La Roche Posay - Effaclar Duo Bielenda - bursztynowe masło do ciała - NOWE coś u mnie? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hey ale za estee chciałabym cos suuper, nowego i z mojej wish. Mam nadzieję, że rozumiesz.
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Cos za
Wibo theoleskaaa Golden Rose Rich Color 38 Essie Tart Deco Rimmell Peppermint W razie co mam jeszcze essie bouncer its me i fishnet stockings ![]()
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
Zestaw do depilacji woskiem - urządzenie, woski 3 sztuki, ogromna rolka fliseliny ?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
witaj znajdziesz u mnie coś za tart deco?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za kremik BB?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737865 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za skin79?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.