![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Czerwcowe porządki kosmetyczne nowej pielęgnacji, zapachy, kolorówka i inne takie
nieaktualne
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-07-02 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe porządki kosmetyczne nowej pielęgnacji, zapachy, kolorówka i inne tak
WSZYSTKIE KOSMETYKI Z TEGO POSTU SĄ NOWE
foto 1: 1.Żel pod prysznic yr fioletowy ryż yves rocher 2.Żel pod prysznic yr grejpfrut 3.żel pod prysznic yr pomarancza 4.żel pod prysznic yr balea sternen schweif 5.żel pod prysznic yr balea creme ol dusche 6.żel pod prysznic yr kwiat wiśni 7.żel pod prysznic balea totes meer salz deusche foto 2: 1.Soraya Lactissima dla aktywnych żel do higieny intymnej 2.Biały Jeleń prebiotic hipoalergiczna emulsja do higieny inytmnej 3.Soraya Body Diet 24 przeciw rozstępom Balbinka07 4.Soraya Body Diet 24 antycellulit serum 5.Soraya Body Diet 24 balsam do ciała wyszczuplający 6.Krem do depilacji Veet pod prysznic foto 3: ECOhysteria maska do włosów Mega odżywienie leci do bogusia32 Oil Therapy Coconut oil loton Oil Therapy Argan Oil loton Prosalon Nowy olejek do włosów argan oil leci do bogusia32 Oil Therapy Macadamia oil loton Subrina recept szampon przeciw wypadaniu Loreal Professional Maska do włosów AGE SUPREME 200ML->ODDAM TYLKO ZA INNĄ MASKĘ EW SZAMPON LOREAL PROFESSIONAL foto 4: Pilomax 70g szampon do włosów farbowanych jasnych Pilomax 70g odżywka do włosów farbowanych jasnych Pilomax 70g odżywka do włosów farbowanych ciemnych Pilomax 70g 3 sztuki Maska do włosów farbowanych ciemnych Pilomax regeneracja w sprayu - uzyta kilka razy Aussie 75ml miracle moist shampoo Aussie 75ml 3 minute miracle reconstructor foto 5: Uroda Melisa balsam do ciała Floslek masło do ciała karite i olej babassu Eveline ujędrniająco-wygładzający balsam do ciała pod prysznic Bielenda olejek do kąpieli mandarynka i werbena Eveline 4d slim extreme argan oil termoaktywne serum wyszczuplające foto 6: Velvetic profil Zestaw do łagodnej depilacji Twarzy Veet 2 w 1 depilacja i pielęgnacja do twarzy Baza matująca-krem matująco nawilżający foto 7: Floslek Mineral Therapy Morskie minerały dermowypełniający krem na dzień spf 15 50ml -> 1sztuka zostala ![]() Orientana Nowy balsam do ust trawa cytrynowa i imbir Orientana Maska krem z ogórka tajskiego rozświetlająca Nowa Francuska Glinka Zielona Illitowa Sypka 300g nowa mam jeszcze poza wątkiem glinkę czerwoną sypką ok 180g foto 8: 100% naturalne mydło z woskiem pszczelim nowe leci do bogusia32 100% naturalne mydło z borowiną i kawą nowe leci do bogusia32 100% naturalne mydło z bursztynem nowe leci do bogusia32 mydełko orientana nowe ale 3 msc po dacie nowe mydełko miętowe Green pharmacy jedwab gosia1207 micel marion dr stopa balsam do zmęczonych stóp Mydło w piance do rąk Bath Body Works Midnight Pomegranate
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-30 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe porządki kosmetyczne nowej pielęgnacji, zapachy, kolorówka i inne tak
używane
Mgiełka Jantar uzyta 2 razy Peeling Yves Rocher Waniliowy to moje drugie opakowanie, zostało myślę minimum 3/4 ale kupiłam inny zapach i ten mogę oddać ok 3/4 brązującego balsamu Palmers Mydeło miętowe opisane w poście wyżej DOKŁADKA 20.06 DOKLADKA 20.06 ! AB SWING ŁAWECZKA DO ĆWICZENIA MIĘŚNI BRZUCHA- MAM Z WYMIANY ALE JEDNAK MĄŻ ODPUŚCIŁ UŻYWANE ALE W DOBRYM STANIE DZIAŁA JAK TRZEBA TYLKO CHĘCI NALEŻY MIEĆ Filmik promujący - https://www.youtube.com/watch?v=e_KFMEb_IYg Wykonany z wytrzymałych oraz lekkich materiałów AB Swing, to profesjonalny przyrząd do kompleksowych ćwiczeń wszystkich mięśni brzucha. Zalety produktu: Optymalna postawa. Technologia, która pozwala spalić dwa razy więcej kalorii. Wszechstronność. Ruchy, które umożliwiają klasyczne ćwiczenie mięśni brzucha, jak i mięśni skośnych. Komfort noszenia. Wysoki komfort ćwiczeń zapewnia elastyczne siedzenie. Łatwość użytkowania. Pełna regulacja w tym urządzeniu do napinania mięśni brzucha. Najchętniej wymienię na rowerek stacjonarny,ale nie koniecznie oczywiście ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-19 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pędzle do makijażu używane
pedzel sephora leci do Eva888 WOSKI I ŚWIECE: Yankee Candle Pina Colada ok 4/5 wosku Juicy Watermelon ok 4/5 wosku Christmas Memories ok 4/5 wosku Sun Sand ok 4/5 wosku Pink Sands ok 1/3 wosku Splash Of Rain cały nowy Sampler nowy Juicy Watermelon Kringle Candle 2/5 Aikins Cider Donut 1.Skincode 24h Cell Energizer cream 25ml - 2szt nowe 2.Laura Conti 3 w 1 Base & Top Coat nowy 3.Kenzo Flower 50ml nowy balsam 4.Uroda Melisa krem silnie nawilżający nowy 5.Eveline 3 w 1 Multiaction 60 sekundowy wysuszacz utwardzacz nabłyszczacz nowy 6.Pierre rene utwardzacz z nylonem i ceramidami nowy 7.Czarna glinka do twarzy w paście użyta 2 razy 8.Czarna henna nowa 9.Nail Tek III nowy 10.Rzęsy Glossy box jedna przykladana tylko do oka 11.Floslek wazelina ochronna poziomkowa 2 razy uzyta 12.Kobo baza pod pigmenty lekko uszkodzone opakowanie ale dziala ![]() 13.floslek HappyPERAqua maseczka nawilzajaca 14.Too Faced baza pod cienie uzyta 4 razy za cos super! 15.Lumene baza pod cienie uzyta ze 3 razy za cos fajnego! 16.Próbki różne nowe 17.18 Oba róże są rewelacyjne, z satynowym wykonczeniem i pigmentacją stopniującą, używałabym dalej ale zmieniłam kolor włosów i już mi nie pasują 17.Róż do policzków ubytek z 5% super pigmentacja, Softer kolor 01 18.Róż do policzków ubytek z 5% super pigmentacja, Softer kolor 03 19.20.maseczka efektima 2szt peel off 21.maseczka peel off marion 22.maseczka siarkowa moc 23.miniaturki bioderm i bioderma DOKŁADKA 15.06 The Balm Cabana Boy ubytek nie wielki - za coś super Lefrosch nowy krem nawilżająco-matujący
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-27 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Paletka GlamBox w panterkę ,
wkłady inglot - nie które mogą być po dacie 2 wkłady Madame Lambre-bały i srebro szary Puder i róż wypekany madame lambre czarny wkład MAC kolor CARBON Używana kolorówka jak na zdjęciu Większość testowana tylko ![]() opisywać będę w miarę przypływu siły.. Paletka Royal leci do Eva888 Puder Rozświetlający Sheer Dimentions Mary Kay odcień PEARLS Daje cudny,idealny efekt TAFLI! uzywany , ale ubytek nie wielki ,od kiedy zmieniłam kolor włosów nie pasuje mi już PRZEPIĘKNY! Pearls - czysty , jasny róż, mocno lśniący perłami, idealny ro rozświetlania nie jest tak różowy jak na zdjęciu- jest to czysty, bardzo jasny i lśniący róz leci do Eva888 puder w kulkach avon leci do Eva888
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-27 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowy flormar kawior srebrny nowe lakiery eveline lakiery essie widac na foto foto 2: różne szminki foto 4: Rimmel Scandaleyes cień do powiek w kremie nowy Nowy błyszczyk Bath Body Works Nowa baza pod cienie ingrid Nowy blyszczyk My secret Nowy baza pod podklad virtual Nowy eyeliner w pisaku astor Nowy tusz Rimmel scandaleyes Nowy tusz Yves Rocher Sexy Pulp Balbinka07 Nowy tusz My secret Nowy tusz Astor Balbinka07 Nowy tusz revitalash wszystkie tusze oczywiscie w kolorze czarnym ![]() foto 4: wszystko NOWE: Nowy Dermacol Invisible Fixing Powder Dermacol filmstudio make up cover 224 Dermacol 24h control ODCIEN 3 Eva888 Lirene City Matt 207 beżowy Revlon color stay 06 medium beige Eva888 Soraya makeup hd matujacy beż 01 Soraya Kryjący 01 beż
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-27 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.Rękawica Kessa Karawan kilka razy uzyta, oczywiście wyprana
3.Męskie zegarki tylko mierzone pierwszy curren 8023 drugi z metkami jeszcze weide weide wh 3313 4.Mam z wymianki, oddam tylko ze filiżankę wchodzącą w czajniczek śliczny nowy komplet do kawy-herbaty fliżanka,czajniczek i mlecznik 5.Puszki Ceramiczne Jacobs'a 3 rodzaje od lewej: Grochola Lipnicka Sistars Puszki są bardzo ciężkie nie muszę ich wymieniać jeśli już to za coś super, może byc pojedynczo 8.Męska Golarka Panasonic Pro Curve ES 7036 stan idealny mam do niej jeszcze ładowarke/zasilacz pudełka już niestety nie mam bo nie wiedzielismy , że będziemy się jej pozbywać. Bardzo fajna, TŻ używał kilka razy, ale już ma nowa , którą wygrałam dla niego w konkursie więc tą możemy wymienić Producent Panasonic Zasilanie akumulatorowo-sieciowe Czas pracy 45 min System golący Potrójna głowica Czas ładowania 60 min 9.Suplemety diety,wszystkie nowe 10.Olejki do kominkow wszystkie nowe zapachy jak na zdjeciu nowy srebrny kawior do paznokci flomar
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-13 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Termoloki Clatronic, mam z wymianki dziewczyna użyła 2 razy a ja ani razu bo chwile po wymiance ścięłam włosy i na razie mi się nie przydadzą
gosia1207 Prostownica do grzywki , krótkich włosów lub po prostu na wyjazd ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-26 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
torebki, mam z wymiany jednak nie do końca mi podeszły
za coś fajnego mogę wymienić - zdjęcia i opis pozyczone od właścicielki,mam nadzieję,że się nie gniewasz ;-) 1.Beżowy kuferek H&m stan bdb- , mieści a4 2. karmelowy shopper bag h&m stan bdb-, dwa maluśkie zadraśnięcia, mieści a4 3.Nowa duża karmelowa torebka, posiada długi pasek.jak znajdę chwilkę zrobię więcej zdjęć. Wykonana z porządej , grubej eko skórki. Mam z wymiany, sporo za nią dałam ale jedna nie będę chodzić w brązowych torebkach bo mi nie pasują.Ma długi doczepiany pasek! Zapraszam też do ciuszkowego - > KLIK -> dużo sukienek , torebek i ciuszków Dokładka 15.06 nowe ALE już bez opakowań Naszyjnik oraz bransoletka Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-15 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wymienione:
bogusia32 Jimmy Choo, glinka zielona,ekohysteria maska,3naturalne mydła,loton argan,loton macadamia,pro salon argan za parowar,suszarke,lokowko-suszarke,maslo magnolia gosia1207 2 woski YC,prostownica,jedwab gp Balbinka07 tusz astor,tusz yr,soraya rozstepy Eva888 rozswietlacz Mary Kay,paletka Royal,Pędzel Sephora,Dermacol w szkle,Revlon,Kulki avon
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-06-27 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
6.żel pod prysznic yr kwiat wiśni Orientana Nowy balsam do ust trawa cytrynowa i imbir Mydło w piance do rąk Bath Body Works Midnight Pomegranate ok 3/4 brązującego balsamu Palmers lakiery essie widac na foto ? ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:13 ---------- Hmm, perfumy wymieniam na perfumy, może chciałabyś się w takim razie wymienić za Jimmy Choo lub Amor Amor Forbidenn Kiss? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za :
Aussie 75ml miracle moist shampoo Aussie 75ml 3 minute miracle reconstructor Oil Therapy Coconut oil loton Oil Therapy Argan Oil loton Oil Therapy Macadamia oil loton ?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
coś za essie?
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
5.żel pod prysznic yr balea creme ol dusche 8.Juicy Couture, Love, Peace & Juicy Couture EDP, 30ml - zostało 28/30 Mydło w piance do rąk Bath Body Works Midnight Pomegranate ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej mam nowe koncowki orazl b 3 szt
podobaja mi sie u Ciebie:pedzel sephora i hm szukam jeszcze pedzelka do ust masz moze? szukam jeszcze cieni ale nie tej paletki co masz i fixera, bazy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Odp
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
hej. napisalas u mnie w watku ze masz na wymiane Sexy Pulp z Yr. ale nie odpisalas czy wodzisz u mnie cos dla siebie. prosze daj znac
![]() cos mam pecha u Ciebie bo ktorys raz zaczynasz pisac na moim watku, a potem urywasz temat ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- SEP chcę wymienić tylko na SE. w takim razie dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za masło do ciała flos lek i maskę eco hysteria?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
1.Żel pod prysznic yr fioletowy ryż yves rocher 2.Żel pod prysznic yr grejpfrut 3.żel pod prysznic yr pomarancza 4.Balsam do ciała Soraya wyszczuplenie i ujedrnienie 5.Eveline balsam pod prysznic ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, czy możesz do mnie napisać na: ***? Wysłałam zapytanie, ale nic nie dotarło, więc najlepiej porozumiewajmy się przez maila.
Never underestimate the power of good morning texts, apologies, and random compliments. Edytowane przez Shazney Czas edycji: 2014-06-11 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Na Amorka chętnie bym się wymieniła, ale nic więcej nie widzę dla siebie, a moje perfumy duże większe pojemnościowo, ech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
znalazłabys cos u mnie?
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=759723 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za :
pedzle i paletke glambox ? oddalabym wiele ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nowy tusz Yves Rocher Sexy Pulp
Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej, u Ciebie podoba mi się:
4.żel pod prysznic yr balea sternen schweif 5.żel pod prysznic yr balea creme ol dusche 7.żel pod prysznic balea totes meer salz deusche 2.Biały Jeleń prebiotic hipoalergiczna emulsja do higieny inytmnej Loreal Professional Maska do włosów AGE SUPREME 200ML->ODDAM TYLKO ZA INNĄ MASKĘ EW SZAMPON LOREAL PROFESSIONAL Eveline ujędrniająco-wygładzający balsam do ciała pod prysznic Eveline 4d slim extreme argan oil termoaktywne serum wyszczuplające Nowy tusz Astor Soraya makeup hd matujacy beż 01 Soraya Kryjący 01 beż torebka brązowa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1401829189 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie jeszcze baza pod makijaz , fixer dermacol i eyeliner astor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Muciu, u Ciebie interesowałby mnie Jimmy Choo ale raczej mam za mało wosków a innych rzeczy z Twojej wish nie mam.
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za opóżnienia w odpisywaniu ale właśnie wróciłam ze szpitala
w wolnej chwili jak się troche ogarnę podpiszę Wam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.