Róże do policzków

The Balm Cabana Boy Róż i cień do powiek w jednym

theBalm CabanaBoy róż do policzków i cienie do powiek w jednym (Shadow / Blush) 8,5 g

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 października 2023 o 16:09
    Cudowny produkt
    Kupiłam ten róż ponieważ miał bardzo dobre opinie i faktycznie Produkt bardzo wydajny Delikatnie podkreśla kości policzkowe Można go używać jako cień co jest dodatkowym plusem Idealnie nadaje się na wakacyjne podróże nawet kilka razy mi spadł a produkt został na swoim miejscu więc opakowanie też na duży plus Zapach delikatny Polecam każdemu kto chce posiadać produkt idealny
    Zalety:
    • Jakość
    • Napigmentowanie
    • Opakowanie trwałe
    Wady:
  • 30 lipca 2022 o 19:53
    Cudak
    Róże od The Balm to naprawdę świetne kosmetyki, które potrafią zachwycić nie tylko swoim opakowaniem ale również jakością i kolorem różu. Róż Cabana Boy to produkt z mocnym pigmentem, jednak dobry pędzel potrafi zdziałać wiele. Ja akurat nakładam M Bush skośnym, do różu jest świetny. Odpowiednio miękki i ładnie rozprowadza produkt. Róż nie tworzy plam a daje piękny rumień na policzkach. Jestem posiadaczką jasnej cery ale myślę, że sprawdzi się przy wielu typach urody ale też wszystko zależy od naszych upodobań. Ważne aby czuć się dobrze. Tak jak inne róże tej marki tak ten bardzo lubię i polecam. Przez cały okres stosowania nie zauważyłam niczego niepokojącego. Róż jest trwały i wydajny.
    Zalety:
    • konsystencja różu
    • satynowe wykończenie
    • trwały
    • dobry pigment
    • odcień
    miniual
    20 października 2021 o 22:08
    Oh my...
    To nie jest produkt dla osób z ciężką ręką! Pigment tego różu jest bardzo silny. Łatwo przesadzić! Ale jeśli nałożymy go w odpowiedni sposób to klękajcie panie i panowie! Odcień różu jest naturalny - tak wyglądają lekko zaróżowione policzki! Myślę, że ten kolor jest piękny dla każdej cery, nie będzie wyglądał "brudno". Jest niesamowicie wydajny, trwały i nadaje makijażowi "klasy".
    Zalety:
    • design opakowania
    • opakowanie zawiera lusterko
    • róż nie zawiera drobinek
    • baaardzo mocna pigmentacja produktu
    • naturalny kolor różu
  • 12 lutego 2019 o 10:12
    Niespodziewana Rewelacja!
    Długo wahałam się nad zakupem tego różu. Mam bardzo jasną karnację i po wielu opiniach, zdjęciach myślałam, że róż będzie dla mnie za ciemny, lub też zbyt intensywny (taki żeby był widoczny na ciemnej skórze). Nic bardziej mylnego! Fakt, róż jest bardzo mocno napigmentowany i trzeba z nim uwazać, natomiast efekt da się stopniować. Kolor jest przepiękny, stłumiony, wrzosowy róż, ale na tyle intensywny, że daje solidnego rumieńca. Mi ten efekt się bardzo podoba, nie jest to najdelikatniejszy róż jaki miałam, ale bywały takie, które dawały zbyt nachalny efekt, ten taki nie jest. Wykończenie jest przepięknie satynowe. Pierwszy raz spotkałam się z takim blaskiem i ciężko do czegokolwiek mi to porównać, jest bardzo miękki, przyjemny w używaniu, rozcieraniu, na skórze wygląda bardzo "zdrowo". Dodatkowo jego pigmentacja i formuła nadaje się jak najbardziej jako cień do powiek i powiem szczerze, że w tej roli również mnie urzeka. Pojemność jest olbrzymia z pigmentacją w parze róż nie do zużycia. Cena- ja dałam 45 zł, dla mnie to bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Brak talku i parabenów., jak to we wszystkich kosmetykach the Balm, co ogromnie cenie i dlatego od ponad 2 lat regularnie kpuje ich kosmetyki. Oczywiście trwałość również bez zarzutu. Nic tylko brać, róż w opakowaniu wygląda na znacznie ciemniejszy niż w rzeczywistości wychodzi na policzkach, trzeba stosować tylko lekką ręką i nawet dla bardzo jasnych karnacji się nada (pod warunkiem, że lubimy tego odcienie) Polecam!
    peszy
    30 grudnia 2018 o 23:36
    Ciekawy kolor, dobra jakość ale nie jest to róż dla wszystkich
    To najmniej lubiany przeze mnie róż z całej gamy The Balm. Wcale nie dlatego, że jest złym produktem, przeciwnie jest bardzo dobrej jakości. Pigmentacja jest świetna, dla osób początkujących może nawet za świetna. Trwałość rewelacja. Problem dotyczy koloru, ale jak zawsze to kwestia gustu. Moim zdaniem jest to piękny ale trudny kolor ponieważ wpada w fiolet. Do tego dochodzą drobinki. Mocna pigmentacja może byc problemem dla osób początkujących oraz dla jasnych karnacji. Można sobie łatwo zafundować plamę w stylu siniaka. Róż jest wymagający ale potrafi wyglądać pięknie. Z pewnością nie jest to kolor uniwersalny, dobry dla każdego. Opakowanie to tekturowe pudełeczko z lusterkiem. Wygodne w użytkowaniu w domu i w podróży. Wydajność świetna. Wystrcza na kilka lat.