|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopadowa wymiana u Cos_ - GlamSponge,pusta paleta na cienie,pędzel Sense&Body
NIEAKTUALNE!!!
Znowu się trochę nazbierało więc wymieniam co mi niepotrzebne ![]() 1.Pędzel Sense&Body skunks z Hebe użyty parę razy,ale się nie polubiliśmy ![]() 2. Puder ryżowy Mariza (pół opakowania). 3.Baza pod cienie Hean (połowa opakowania data ważności do 2016) 4.Pusta paleta magnetyczna na 12 okrągłych cieni (pasują cienie z Inglota,Kobo itp) marki Lenka Kosmetik (oddaję razem z cieniem tej firmy) mam paletkę Inglota ta mi jest zbędna. 5.GlamSponge zdecydowanie bardziej wolę pędzle ![]() 6.Szminka Wibo Elixir nr. 05 (ważna do 03.2015) Paletę,pędzel i gąbeczkę przed wymianą oczywiście wyczyszczę ![]() Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2014-12-05 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowa wymiana u Cos_ - GlamSponge,pusta paleta na cienie,pędzel Sense&Bod
cos za 1,2,3?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowa wymiana u Cos_ - GlamSponge,pusta paleta na cienie,pędzel Sense&Bod
niestety nie przydadzą mi się te rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowa wymiana u Cos_ - GlamSponge,Lenka - paleta cieni,pędzel Sense&Body
Paletki Au Naturel juz nie mam, ale bardzo chetnie wymienie Bourjois na kominek, moge prosic zdjecia?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
z tych rzeczy mi się podoba glamsponge ale może masz coś z ciuszków jeszcze? chętnie oddam paletkę i obie pomadki
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowa wymiana u Cos_ - GlamSponge,Lenka - paleta cieni,pędzel Sense&Body
Niestety szukam raczej wiekszego kominka
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.