![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sierpień pielęgnacja, kolorówka, perfumy i odlewki, Bourjois, Revlon, Lirene, IwostinZDJĘCIE 1 1. Bourjois, Glamour Fantasy, początkowa pojemność 50 ml (bez kilku psików testowych) 2. Bourjois, Glamour Lovely, początkowa pojemność 50 ml (obecnie ile jest widać na zdjęciu) 3. Adidas, Fun Sensation EDT 30 ml - całe, nowe 4. Versace, Vanitas EDT - poj. pocz. 30 ml - obecnie ok 12 ml 5. La Perla, La Perla in Rosa EDT 30 ml (bez dwóch psiknięć - zepsuty jest korek, ale psikacz działa bez zarzutu) 7. Emanuel Ungaro, Ungaro, miniaturka 5 ml - nowa 8. Bourjois, Glamour Lovely, 50 ml, (nowe w folii) ZDJĘCIE 2 1. Roger&Gallet, Eau de Shiso 10 ml bez 1 psiknięcia 2. Mango, Lady Rebel, ok 8 ml 3. Rose Roger & Gallet for women, 5ml 4. Chloe, See by Chloe, ok 3ml 5. Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok 3 ml 6. Il Profvmo, Amour, 5 ml bez 1 psiknięcia 7. Clarins, Eau des Jardins, 5 ml bez 1 psiknięcia 8. Avon, Anew krem odżywczo-naprawczy na noc, 30 ml nowy dokładka próbki firmowe, poza ostatnią Just Cavalli EDT ok 1ml Marc Jacobs, Honey ok 1ml D&G, Dolce EDP ok 1 ml Elie Saab, Le Parfum ok 0,5 ml Balenciaga, Florabotanica, nie wiem ile zostało - ok połowy fiolki L'Artisan Cote d'Amour - ok. 2 ml (odlewka) ZDJĘCIE 3 1. Vera Wang, Pink Princess EDT 1,2 ml (bez jednego psiknięcia) 2. Juicy Couture, Couture Couture 1,5 ml (bez kilku psiknięć) 3. Thierry Mugler, Alien Sunessence EDT 1,2 ml (bez jednego psiknięcia) 4. Thierry Mugler, Alien EDPpołowa fiolki 5. Thierry Mugler, Alien EDT ok 1,5 ml 6. Jouan, White Musk, ok. 2 ml 7. Emanuel Ungaro, Ungaro, nowa ZDJĘCIE 4 1. Revlon Scented Pachnący lakier do paznokci Grape Fizz - nowy, nieotwierany 2. Revlon Scented Pachnący lakier do paznokci Orange Fizz - nowy, nieotwierany 3. Revlon Scented Pachnący lakier do paznokci Watermalon Fizz - nowy, nieotwierany 4. Revlon, Lakier szybkoschnący zielony - raz użyty 5. Revlon, Lakier szybkoschnący szary - raz użyty 6. Celia, Lakier błękitny - użyty 2-3 razy 7. Catrice, lakier użyty 2- 3 razy 8. Maybelline, lakier Colorama 31 Peach Pie, nowy nieotwierany 9. Bell, Lakier fioletowy, raz wypróbowany 10. Rimmel, żółty lakier, 2 razy użyty ZDJĘCIE 5 1. Lusterko z styl.pl 2.Garnier, Żel-krem oczyszczający, data ważności mija we wrześniu, dzisiaj otworzyłam po raz pierwszy żeby sprawdzić czy wszystko jest ok 3. Dove, Intense repair krem na noc, nowy (daty ważności niestety nie ma, ale powinno być ok) 4. Garnier, Tonik ściągająco-oczyszczający, we wrześniu mijają 3 lata od wyprodukowania, dzisiaj otworzyłam po raz pierwszy żeby sprawdzić czy wszystko jest ok 5. Bielenda, Ochronny krem do twarzy SPF 30, nowy (05/2017) 6. Herbata BigActive, skład : herbata czarna yunnan, nagietek, skórka cytryny, aromat : cytrynowy, data ważności (04/2015) 20 gram
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2014-08-31 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień pielęgnacja, kolorówka, perfumy i odlewki, Bourjois, Revlon, Lirene, I
ZDJĘCIE 1
1. Bielenda, Masło do ciała Awokado, nowe data ważności : 09/2014 2. Playboy, Balsam do ciała Play it Lovely, 250 ml, raz użyty 3. L'oreal, Łagodzce mleczko oczyszczające, 200 ml nowe 4. Celia, Mleczko z olejkami do demakijażu twarzy i oczu, 200 ml nowe (03.2016) ZDJĘCIE 2 1. Revlon Powder Blush 030 Blushed Rougissant - raz użyty 2. BM Beauty, nowy tusz 3. Astor Soft Sensation Lipcolor Butter 009 Bumt Rose - nowa, otwarta tylko by sprawdzić kolor 4. Revlon, Photoready Airbrush, 020 Shell użyty 3 razy 5. Kryolan High Gloss Brilliant Lip Gliss Catwalk - użyty raz 6. Bourjois, Rouge Edition Velvet, 05 Ole flamingo, użyta raz ZDJĘCIE 3 1. Venus, Krem do twarzy i ciała, nawilżająco - ochronny, nowy (08/2015) 2. Lirene, Tonik nawilżająco - oczyszczający, nowy (05/2015) 3. Lirene, Mleczko oczyszczające do demakijażu twarzy i oczu, nowe (09/2015) 4. Venus, Balsam do ciała nawilżający, nowy (05/2015) 5. Pantene, Odżywka rewitalizująca, nowa (03/16) 6. Ziaja, Naturalny oliwkowy płyn micelarny, nowy (04/2015) ZDJĘCIE 4 1. Eveline, Multifunkcyjny krem przeciwzmarszczkowy BB, skóra dojrzała, cera śniada, nowy (03/2015) 2. BingoSpa, Kolagenowa esencja do kąpieli, nowa (08/2015) 3. Farmona, Tutti frutti, granat & pitaja olejek do kąpieli, nowy (12/2015) 4. Gehwol, Maść na spękane stopy, nowa (08/2015) 5. Palmolive, Kremowy płyn do kąpieli, nowy ZDJĘCIE 5 1. Wella, Odżywka do włosów, nowa (05/2015) 2. Maybelline, Affinimat 14 Creamy Beige, użyty 2 razy 3. Soraya, Regenerujący olejek do twarzy, użyty raz (06/2016) 4. Iwostin, Fluid łagodzący dla skóry wrażliwej - odcień jasny, użyty 2 razy (08/2015) 5. Iwostin, Fluid matujący dla skóry trądzikowej - odcień naturalny, użyty 2 razy (08/2015) 6. Eveline, Celebrities eyeliner, brązowy - użyty raz
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2014-08-30 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień pielęgnacja, kolorówka, perfumy i odlewki, Bourjois, Revlon, Lirene, I
Poza kosmetykami mam książki i filmy :
Książki : Miłość i inne używki, J. Reidy Pocałunki z Barcelony, E. Adler Jillian Westfield wyszła za mąż, A. Winn Scotch Carrie, S. King Obudzić szczęście, S. Wiggs Dogonić rozwiane marzenia, E. Flock Obiecaj mi, R.P. Evans Spadkobiercy, K. Hart Hemmings Dobre wychowanie, A. Towles Zielone drzwi, K. Grochola Arytmia, A. i E. Holt Tajemniczy płomień kólowej Loany, U. Eco Tylko się nie zakochaj, N. Doherty Criminal minds : Ostre cięcie, M.A. Collins Filmy (w foli) : 80 minut Niebo piekło ziemia Kobiecy metraż Largo Winch Istoty Schronienie Podejrzani zakochani Bilng Ring Wyposażony (1 sezon) Filmy (nie w foli) : Dobry człowiek w Afryce Wielkie Wesele Połów szczęścia w Jemenie Dziennik zakrapiany rumem Jako ona to robi? Kochankowie z Księżyca Akt odwagi American Summer Odwróceni zakochani
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2014-08-23 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam
![]()
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2014-08-23 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bielenda, maslo do ciala. Revlon powder, 030. Lirene tonik nawilzajacy. Ve us, balsam do tw i ciala lub tylko ciala. Ziaja naturalny oliwkowy plyn micelarny. Iwostin, fluid ladodzacy
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Celia mleczko do demakijazu
Revlon fluid Revlon roz Dwa iwostiny fluidy Tusz Cos z tego za cos u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj. Z twojej wish mam paese automatic eyeliner - w brązowym kolorze z drobinkami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej, większość z próbasów o które pytałaś wymienione ,poza negocjacjami z tych które chciałaś zostały ;
GUCCI RUSH pocz 10 ml GUERLAIN-LA PETITE ROBE NOIR EDP ale to chyba się nam nie opłaca
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ok, mi sie podoba wszystko co wymienilam, moze bez revlona, za Bioderme napewno bym chcjala plyn micrlarny, bielende i venus. Czy za iwostin i lirene zechcesz cos dobrac? Jak sie zapatrujesz na ta propozycje?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? dużo mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś za Revlon Photoready?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a powiedz jakie to są pojemności?
a Lirene? ![]() ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265270 Edytowane przez sowaa5 Czas edycji: 2014-08-06 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() - książka Carrie - BingoSpa, Kolagenowa esencja do kąpieli - Farmona, Tutti frutti, granat & pitaja olejak do kąpieli - Gehwol, Maść na spękane stopy - Palmolive, Kremowy płyn do kąpieli, nowy Znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ok, to pasuje, tylko ten balsam venus to mpze tylko do ciala... jeszcze raz zapytam o lirene..??
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie znalazlam niczego dla siebie
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To chciałabym spróbować tego balsamu Venus, a z Bielendy zrezygnuje... nie mam odlewek, próbek i innych zapachów do wymiany.
Balsam Venus, Ziaja i tonik?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
wyslalam wiad
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Clarins, Eau des Jardins, 5 ml bez 1 psiknięcia Vera Wang, Pink Princess EDT 1,2 ml (bez jednego psiknięcia) 2. Juicy Couture, Couture Couture 1,5 ml (bez kilku psiknięć) 8. Dior, j'adore Voile de Parfum bez 1 psiknięcia 9. Lancome, Hypnose Senses EDP, ok 1 ml Odżywka Pantene ?????
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Z odlewek do oddania mam po 5 ml HP Diora i Kenzo Amour. Z firmowych dużo... hmmm np. Ninę, Elie Saab edp, Honey Jacobsa, Manifesto, Rebl Fleur, Chloe edp..i wiele innych. To są firmowe próbki z ròżnym stanem psiknięcia, jeśli Ci pasują to mogę dokładniej opisać stan zużycia. Mam też Bright Crystal, ale próbka jest nieprzezroczysta, nie mogę ocenić zużycia, dodam jako gratis.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Tak, ale ile jeszcze szukac tych próbek?? jeszcze mam np.: Just Cavalli edp 0,5 ml, Florabotanica ok.0,5 ml, Nina L'elixir-na dnie, Valentina -na dnie, Nina-na dnie, Lolita L- ok. 0,5 (odlewka), Dot -na dnie, Oriflame Pretty Swan- 0,5, Gucci Flora-0,5 ml....
Eliee saab jest około 0,5 ml Honey 1 ml ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Szkoda że dopiero teraz się dogadałyśmy bo chyba już wysłałaś rozbiórkę Rouge, poszłoby razem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.