![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() NIE ZNAM REGULAMINU Clarins,Chanel,MAC,podkła dy itp LIPIECNIEAKTUALNE -odpisuję u Ciebie a Ty u mnie![]() ![]() Proszę o zapoznanie się z moimi zasadami. Szanuję Was i Wasz czas, tego samego oczekuję z Waszej strony -Proszę o precyzyjne pytania -wysyłam zawsze przesyłką rejestrowaną prio ( jest teraz gorąco więc szkoda kosmetyków, by leżały gdzieś na skwarze) -rzetelnie opisuję kosmetyki, więc proszę czytać -poza ścisłą listą wish można kusić biżuterią (zwłaszcza koliami) -za produkty Avon, oriflame, fm, mariza itp-serdecznie dziękuję -produkty wystawiam też na różnych portalach, więc mogą znikać lecz jeżeli z kimś negocjuje usuwam je ze sprzedaży Nie zależy mi na szybkiej wymianie, lecz na takiej która mnie usatysfakcjonuję. Mogę wymienić się na produkt o niższej wartości lub pojemności jeżeli mnie mocno zainteresuję. Czego szukam? -podkładu Guerlain w kolorze 03 bądź 04 -podkładu Laura Mercier moisture supreme -bazy benefit the porefessional - bazy pod cienie benefit stay don't stray - Dior, midnight poison -YSL Manifesto L'Elixir -choćby najmniejsza odsypka pigmentu MAC mauvement -gucci guilty intense edp oto co mam na wymianę: podkłady selektywne: -Guerlain lingerie de peau, raz użyty, niestety kolor za ciemny, szukam jaśniejszego 24-posiadam kartonik -MAC mineralize zostało 18ml z 30ml NC30 -MAC studio sculpt z 40ml zostało 20-25ml NC25 -Dior próbka diorskin forever 040 podkłady drogeryjne i inne: -Annabelle Minerals podkład kryjący kolor beige fairest 4g użyty jedynie do swatchy -Annabelle Minerals korektor medium 4g użyty jedynie do swatchy -Revlon Photo Ready kupiony w Douglasie raz użyty 007 -MaxFactor face finity została połowa 47 Dermika revisage raz użyty 03 Eveline BB cream raz użyty medium Garnier BB cream medium nowy Pierre Rene skin balance raz użyty do swatchy 20 Pierre Rene skin balance raz użyty do swatchy 21 perfumy: Coco Chanel Coco Noir edp mogę oddać za coś naprawdę ekstra ze 100ml zostało ok 40-45ml Alien Eau Extraordinaire edt ze 60ml zostało 40-45ml- posiadam kartonik Guess seductive edt ze 75ml zostało 30ml Chopard Wish edp z 75ml zostało 32-35ml Lolita lempicka lolita lempicka edp z 50ml zostało 23ml- posiadam kartonik Coco Chanel Coco edp twist z wkładem 20ml-waham się czy oddam nowy Balmain Extatic próbka 5ml nowa Inne: -zestaw do przedłużania rzęs raz użyty ( 2 pęsety, klej 3ml, primmer 15ml, taśma, szklana podstawka do kleju, rzęsy w długości od 9 do 14mm) Limitowany zestaw Clarins wyprodukowany na mistrzostwa w Brazylii -Olejek Huile Irisee 100ml - posiadam kartonik -Bronzer color of brazil 20g- posiadam kartonik -paletka cieni Color of Brazil 4,9g posiadam kartonik i welurowe opakowanie TABLET prestigio 7.0 jeszcze na gwarancji
Edytowane przez Michunka Czas edycji: 2014-09-09 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sierpień Clarins,Chanel,MAC,podkła dy itp
odp
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A czy zrobiłabyś mi malutką odlewkę tak z 5ml Aliena?
![]() Oczywiście coś dobierzesz ![]() Balsam oddam i mam jeszcze miniaturę St.Tropez do Twarzy chyba 5ml w kartoniku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Czesc,
Znajdziesz coś za :Coco Chanel Coco edp ? ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś za brązer Clarins?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coco Chanel Coco Noir edp mogę oddać za coś naprawdę ekstra ze 100ml zostało ok 40-45ml
Alien Eau Extraordinaire edt ze 60ml zostało 40-45ml- posiadam kartonik Chopard Wish edp z 75ml zostało 35ml Balmain Extatic próbka 5ml nowa hej ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za coco noire?
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Michunko czy EL to EDP?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Średnica to 2,65 ale przeznaczone są na standardowe wkłady Inglota o średnicy 2,5 cm
Natomiast jesli byłabys zainteresowana to mam też pustą paletę magnetyczną z lusterkiem o wymiarach 9x12 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja po kosmertki Clarins
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post47109862
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Jak tylko dojade do domu to od razu wysle zdjecia obu palet. Natomiast z gory lojalnie uprzedzam, ze oddam tylko jedną bo gdzies musze moje ingloty trzymac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Maca niestety już nie ma a RBR chętnie oddam interesuje mnie olejek
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za Annabelle Minerals podkład kryjący kolor beige fairest 4g użyty jedynie do swatchy?
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za aliena i/lub lolitę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za Coco Noir??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Jasne, jasne, obczaj sobie na spokojnie
![]() Jeśli chcesz to mozesz mi podać mi średnicę cieni MIYO to mogę Ci policzyć ile się ich w tej palecie zmieści ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Bo sie trochę pogubiłam, chcesz perfumy RBR czy podklad ROUGE BUNNY ROUGE SKIN SANCTUARY TIME DEFYING FOUNDATION kolor 052?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.