![]() |
#1 |
Czekam na Ragnarok
|
Październik - Melissa, Aldo, paletka Naked 2, Kryolan, Seche, Lip Fusion itd.
Wątek zamknięty. Zapraszam do nowego w podpisie.
Rzeczy na wymianę w 1 poście. Wishlista jest w 4 poście. Zdjęcia w postach 1-3. WYMIENIĘ: Dokładka 02.11 bez zdjęć: - woda perfumowana Parisian Chic Avon, nowa 50ml - tusz do rzęs Avon Luxe (Seduction Mascara, ten złoty), czarny, nowy w kartoniku - wymieniony z xPoziomkax - szminka Avon Luxe, kolor High Style Coral (czerwono-pomarańczowy), nowa w kartoniku - peeling do ciała Avon Planet Spa - Amazonian Treasures, z brazylijskimi jagodami acai, nowy, 200ml - maseczka do twarzy Avon Planet Spa - Amazonian Treasures, 75ml, nowa, mam dwie (jedna wymieniona z xPoziomkax) - tusz do rzęs Lancome Hypnose Doll Eyes, kolor 01 So Black, użyty kilka razy (maksymalnie 10), świeży, z Douglasa 1. Fusion Beauty / Ultraflesh - Ultragloss błyszczyk, 3.8g. W kartoniku. Fusion Brands (Fusion Beauty) to firma, która robi błyszczyki Lip Fusion. Mega lśniące, świetne OPINIE. UNIKATY. Kolory: - Phantom (beżowo-złoty, mam 2 szt. - jeden raz użyty, drugi nowy) - wymienione z Lusia 13 - Heat (czerwony, nowy) - Vivid (różowy, nowy) - wymieniony z sylwka37 2. Lip Fusion błyszczyk, kolor Posh, 8.22g, nowy w kartoniku, za coś ekstra. Pierwszy od lewej na zdjęciu w wątku. KWC 3. Avon Big & Daring tusz do rzęs, kolor czarny, raz użyty, świeży 4. Mancera Roses Greedy - 5ml w plastikowym atomku, bez 2-3 psików Roses & Chocolate - 5ml w szklanym atomku, bez 3 psików - wymienione z Iryska75 5. Penhaligon's LP No:9 odlewka 5ml w szkle, bez 2-3 psików 6. Avon, Sheer Rose, flakon 50ml, została połowa, różyczka, już niedostępny w sprzedaży 7. Naked 2 Urban Decay paleta 12 cieni z pędzelkiem, użyta 2 razy, kupiona w Sephorze za 189zł, oddam tylko za jakieś fajne perfumy lub róż/rozświetlacz 8. The Body Shop Shimmer Cubes Palette paletka 4 cieni kostek, kolor 07 Sugar Plum (ruby, dusted silver, argyle pink, rich bronze), użyta jedynie kilka razy, 4x4g 9. IsaDora Eye Brow Pencil kredka do brwi ze szczoteczką, kolor 25 Warm Brown, temperowana z dwa razy (zużycie max 1cm), na szczoteczkę zastępcza nakrętka (od takiej samej kredki) 10. The Body Shop Baked to Last Bronzer rewelacyjny bronzer w kolorze 01 golden bronze, 9g, wieczko pęknięte (ale działa bez zarzutu), zużycie na zdjęciu (5-10%) 11. Essence Miami Roller Girl róż, użyty jedynie kilka razy 12. Kryolan Blusher róż bez drobinek w kolorze Glossy Rosewood, 2,5g, użyty 2-3 razy 13. Seche Rebuild preparat-baza do cienkich, słabych, rozdwajających się paznokci, 14ml, zużycie ok. 5%, może trochę więcej (użyty kilka razy) 14. IsaDora Eye Shadow Trio paletka trzech cieni w kolorze 85 Purple Vain, z lusterkiem, jedynie wypróbowana 2-3x, kupiona w Douglasie - wymienione z Iryska75 15. Avon Ultra Glazewear Lip Gloss błyszczyk 6ml, każdy użyty raz: kolor Palm Beach Pink kolor Pink Watermelon kolor Strawberry Shine 16. Avon Extralasting Lip Gloss - supertrwały błyszczyk w kolorze Everlasting Petal, użyty 2 razy 17. Fusion Beauty Rozświetlający puder prasowany - Ultraflesh Ninja Star 18 Karat Gold Dual Finish Moisturizing Powder. Kolor: Luminous. W kartoniku. Użyty 2-3 razy. Złota "gwiazdka ninja" ![]() 18. Mel MELISSA Strawberry - rozmiar 38. Kolor Pink Tiger. Użyte raz, jak nowe. 19. Mel MELISSA Intense japonki - rozmiar 38. Kolor Black/White. Nowe, w oryginalnym kartonie. KOLCZYKI DO JĘZYKA
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2014-11-06 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Październik - Melissa, Aldo, paletka Naked 2, Kryolan, Seche, Lip Fusion itd.
Zdjęcia
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2014-11-03 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Październik - Melissa, Aldo, paletka Naked 2, Kryolan, Seche, Lip Fusion itd.
Zdjęcia 2
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2014-11-03 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czekam na Ragnarok
|
POSZUKUJĘ - WISHLISTA
Wymienię się tylko na rzeczy, których naprawdę potrzebuję. Nie szukam minerałów, kosmetyków naturalnych. O mnie: skóra sucha-mieszana, wrażliwa, cera naczynkowa, alergiczna Włosy: przetłuszczające się, ciemne, farbowane, długie, proste Lubię zapachy: waniliowe, piżmowe, pudrowe, drzewne, różane, orientalne włosy farba Loreal Casting i tym podobne, kolor czarno-niebieski Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor rosyjska maska drożdżowa maski Kallos i Dolce - nowe twarz kolorówka ładne róże i rozświetlacze, szczególnie MAC i Clinique podkład Revlon Colorstay 180 - zapas róż Diorblush 639 Sunkissed Cinnamon róż Make Up For Ever #7 One Too Many (może inny?) Estee Lauder Signature Shimmering Powder - Rose Pearl róż Mac Moon River Benefit Girl Meets Pearl BenNye puder Banana i Buff na testy twarz pielęgnacja płyn dwufazowy do demakijażu L'oreal emulsja do twarzy Cetaphil micel Bioderma Sensibio H2O AR ciało mydła do rąk w płynie + uzupełniacze, chętnie Carex Moisture Plus i Pure Blue balsam pod prysznic Nivea peeling do stóp z pumeksem Yves Rocher - ten lawendowy balsam do ciała Johnson's Baby (zielony - Soothing Naturals) żel YR kakao, kawa do kąpieli - perełki, kostki, kulki itd. usta uwielbiam błyszczyki ![]() błyszczyk Urban Decay Lip Junkie (Crush, Jilted, Runaway, Obsessed, Flushed, Trashed) błyszczyk Lip Fusion - różne (np. Sugar, Glow, Flirt, może Dream) - kolekcjonuję błyszczyk Lip Fusion Infatuation (Pucker Up, La Lip Jolie) pomadka Clarins Joli Rouge Brillant - 10 Sorbet Nivea balsam do ust wanilia - nowy Golden Rose Luxury - błyszczyk 3, 4, 14, 15 oczy paletka Sleek Respect cienie wypiekane IsaDora trójki (87, 89) tusze do rzęs czarne - Lancome Hypnose (klasyk) i Fatale Bobbi Brown - Black Ruby Sparkle Eye Shadow paletka MAC Tartan Tale (Dashing Lassie, Beauties Play It Cool) zapachy odlewki, miniatury, flakony Lumiere Blanche Olfactive Studio - każda ilość Lutens Fille en Aiguilles Satellite Ipanema Musc Ravageur Malle Dior - Hypnotic Poison Elixir Eisenberg - Love Affair edp Rose Absolue YR edp - zapas Note Vanillee Micallef MAC MV2 Gloria Cacharel Paul Smith Rose - nawet na testy próbki Mandragore La Petite Robe Noir Guerlain edt Bergamot Truffle Payard Madera by Omnia Profumo Diabolo Rose Les Parfums de Rosine paznokcie lakiery czerwone, różowe, fioletowe nowe lub niewiele używane Pupa, OPI, ArtDeco, Color Club, Anny, Essie, Colour Alike Nars Purple Rain Teeez Outta Control L'oreal Mythic Carpet Illamasqua - Creator Pupa Holographic (Strawberry 038, Denim Blue 034, Violet 035) inne torebka Betsey Johnson Bows and Arrows pojemniczki TonyMoly (pomidor, jabłko itd.) witaminy rozpuszczalne Plusssz akcesoria w szkocką kratę (np. kosmetyczka) bluzki nietoperze i tuniki - ciemne, rozm. L sukienki maxi L / 40-42 atomizery nowe stopki bambusowe do baletek 37-38 vouchery/bilety do kina (Multikino, Helios, Cinema City) wkłady do Pedilady srebro (duże - bransoletki, pierścionki, długie kolczyki itd.) słowniki angielskie wyd. Oxford (różne) Charmsy ze srebra sterylizator obuwia Xenelight spray Allergoff na roztocza Poniższe zdjęcia są ściągnięte z Internetu. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2014-10-29 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos za naked2?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
heeej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Coś za Naked?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochana, coś u mnie? Podoba mi się Naked 2. Poza wątkiem mam paletkę NARS And God Created The Woman.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dla mnie Mac Adored tez jest cenny, to limitka juz nie do dostania i szukam czegoś super za niego
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za naked 2?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos za cienie TBS i róż Kryolan>
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mel MELISSA Campana Zig Zag - rozmiar 38. Kolor Black Glitter
Jaka jest długość wkładki wew.?? Poza wątkiem mam charmsy i srebrną bizuterię (w wątku też trochę)
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post88976772 Edytowane przez Lusia 13 Czas edycji: 2014-10-05 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
koci świat
|
hej
![]() Mel MELISSA Strawberry ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Czekam na Ragnarok
|
Odpowiem jutro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za paletkę Neeked?
![]() |
#17 |
Czekam na Ragnarok
|
Odpisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedz, nie mój rozmiar
![]()
![]() |
#19 |
koci świat
|
podobają mi się Twoje błyszczyki ale ty masz pełnowymiarowe opakowania a mój jest mini więc niestety ..
![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:39 ---------- wlepiam oczęta ślepe w napisy i wychodzi mi że 1,5 g ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za Naked i Melissy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Czekam na Ragnarok
|
Dokładka:
Avon Extralasting Lip Gloss - supertrwały błyszczyk w kolorze Everlasting Petal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
koci świat
|
pewnie że bym chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
dziękuję niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za:
. Fusion Beauty / Ultraflesh - Ultragloss błyszczyk, 3.8g. W kartoniku. Fusion Brands (Fusion Beauty) to firma, która robi błyszczyki Lip Fusion. Mega lśniące, świetne OPINIE. UNIKATY. Kolory: - Phantom (beżowo-złoty, nowy)
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A może Ty coś jeszcze u mnie dobierzesz, bo zainteresował mnie:
16. Fusion Beauty Rozświetlający puder prasowany - Ultraflesh Ninja Star 18 Karat Gold Dual Finish Moisturizing Powder. Kolor: Luminous. W kartoniku. Użyty 2-3 razy. Złota "gwiazdka ninja" ![]() Mam jeszcze czarny nietoperz Unisono poza wątkiem, zrobię foty jeśli chcesz ![]() Ale jeśli lubisz sporą biżuterię z galerii to zerknij na moje kolczyki. Są tam takie filcowe ze srebra. Kiepsko wyszły na zdjęciu ale są ładne. Dałam za nie 160zł ale oddam za puder. Leżały tylko w szkatułce, bo ja źle wyglądam wcwiszących kolczykach. To coś w stylu nie będą nosić ale muszę mieć...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.