![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Grudzień - dużo nowych kosmetyków na prezenty
wszystko nowe!
foto 1: tołpa balsam do ciała wygładzający,odżywczy SexiChic tołpa krem przeciw pierwszym zmarszczkom tołpa krem matujacy tołpa serum wypełniające biust foto 2: Emolium krem trójkatywny mmarchewkaa Emoluim krem nawilżajacy mmarchewkaa foto 3: Kolastyna krem matujaco-nawilzajacy +20 Yves Rocher Serum Vegetal Yves Rocher intense Regenerating Care krem przeciw zmarszczkowy intensywnie regenerujacy 75ml sensualistka Lefrosch baza / krem matujace karolinkak28 Bielenda Color Control CC 10 w 1 mmarchewkaa AnATOMICALS nOWY balsam na pory 50ml karolinkak28 Nowy floslek żel do powiek i pod oczy z chabrem i świetlikiem mmarchewkaa Bielenda cc cream mmarchewkaa Floslek suncare spf 50 Serum Babeczki Agafii +35l Serum corine de farme anti age mmarchewkaa Nowe Yves Rocher, Riche Creme, Botanical Omega 3 6 9 Intensywne serum przeciwzmarszczkowe foto 4: Płyn micelarny do skóry wrażliwej floslek corine de farme micel marion płyn micelarny Czarne mydło z mydlarnii franciszka ubytek myślę max 5-10% z 200g Pullana mleczko do demakijazu ze srebrem eveline mleczko micelarne bioderma sebium zel oillan balance zel micelarny foto 5: 300g glinki zielonej francuskiej Illitowej nowe nowa maska sandałowa Nivea thermo rozgrzewajacy zel gleboko oczyszczajacy Yves Rocher ADN WHITE nowy krem,bez kartonika ale nawet folia nie odsłonieta mmarchewkaa foto 6: Masło Shea 100g NOWE Eneajla Manufaktura Kosmetyczna Naturalna Francuska Glinka Czerwona 100% , pierwotnie 200g UBYTEK 1 łyżeczki do herbaty
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-12-30 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wszystko nowe!
chyba ze w opisie inaczej foto 1: BATH BODY WORKS -Bali Mango 236ml lotion do ciała -Tokyo Lotus 236ml lotion do ciała -Mgiełka do ciała ogóre k+melon foto 2: -Soraya Body diet 24 serum roztepy - jw krem do biustu -jw serum antycellulit -eveline 4d argan oil termoaktywne serum wyszczuplajace foto 3: Eveline ujedrniajaco-wygladzajacy balsam pod prysznic Bielenda peeling do ciala winogrono mmarchewkaa Bielenda peeling do ciala papaja mmarchewkaa Soraya body diet 24 balsam do ciala wyszczuplanie foto 4: Żele Yves Rocher Jardins du Monde: -magnolia -Lawenda -Granat -ryż z laosu -kawa Oliwka pod prysznic Yves Rocher foto 5: zel balea carambola lambada mmarchewkaa żel brzoskwiniowy yves rocher żel peelingujacy brzoskwiniowy yves rocher Isana orage i grapeifrut zel mmarchewkaa żel uroda fresh woman sol tropikalna do kapieli bingo spa mmarchewkaa foto 6: Bielenda drogocenny olejek arganowy do ciala karolinkak28 Yves Rocher spf 6 mleczko do opalania mmarchewkaa Gal krem z olejkiem z wiesiolka i nagietka mmarchewkaa Gal krem nawilzajacy z olejem z wiesiolka mmarchewkaa Balea krem do rak wypad oriflame new york krem do rak mmarchewkaa lefrosch rillo melisa uroda balsam nawilzajacy mmarchewkaa foto 7: oriflame deo w kulce new york evree serum do stop dr stopa odswiezajacy zel do stop no 36 krem na pekajace piety dr stopa krem do stóp nawilzajacy nivelazione krem do stop 4 w 1 balea testowana mgielka mango khadi olejek co ciala i twarzy fiolek mydlo 10% aloe vera Eneajla Użyte 2 razy odkład Instant MagicCover SKINEANCE jasny i ciemny nowa miniatura hydra vegetal yves rocher foto 8: nowy balsam do ciała yves rocher czarne owoce sensualistka nowe masło do ciała bielenda troskliwa brzoskwinia Nowy balsam regenerujacy evree Bingo Spa nowa kapiel do skórek i paznokci z guarana Alverde olejek antycellulit foto 9: Oil Therapy Coconut oil loton NOWY Oil Therapy Argan Oil loton NOWY Oil Therapy Macadamia oil loton NOWY
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-12-30 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
nowy 400ml szampon elseve mmarchewkaa nowy szampon meski clear ponad 3/4 opakowania odzywki w sprayu aussie 2 szampony po 75ml aussie pilomax odzywka 70g nowa do wlsoow ciekmnych 3 maski po 70g do wlosow ciemnych ponad 3/.4 odzywki w sprayu pilomax nowa guma do wlosow eveline jantar testowana mgielka do wlosow nowa odzywka arganowa do wlosow suchych foto 2: Palette 2 farby do włosów nowe oczywiscie 575 intensywna czerwien SYLVECO pomadka odzywcza z peelingiem Eneajla nowe olejki do kominkow zapachy jak na zjdeciu foto 3: 48 plastów do depilacji nowe 100 kapsułek z olejem z nasion wiesiołka nowe Zestaw do łagodnej depilacji twarzy nowe foto 4: wszystko nowe suplementy i odzywka do paznokci
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-12-30 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ponad połowa balsamu brazujacego palmers mmarchewkaa
Tołpa Dermo Body nutri sos Ubytek nie wielki mysle max 5-19% Bath Body Works Signature Body Collection mleczko do ciała/balsam Citrus Orchid chill - raz się nim posmarowałam mysle ze max 5% ubytku Rosyjski olejek do masazu użyty 2 razy DOKŁADKA 02.12 Nowy limitowany żel pod prysznic z drobinkami Yves Rocher pomarancza z czekoladą sensualistka Nowe masło do ciała Stara Mydlarnia Plum&Fig sensualistka Nowy solny peeling do ciała Green Pharmacy drzewo herbaciane i zielona glinka Używana, nie wiele woda toaletowa Nike Gold Edition 100ml DOKŁADKA: Odlewki masek KALLOS wielkości do uzgodnienia, ale potrzebuje pojemniczki: -Bluberry -Banan -Chocolate -Crema latte Nowa pielegnacja włosów: -Odbudowywujacy balsam-maska łopianowa przecwi wypadaniu -Szampon łopianowy przeciw wypadnaiu -Szampon zwiekszajacy objetosc -Equilibra szampon wzmacniajacy przeciw wypadaniu Eneajla DOKŁADKA: Różany Olejek Alverde Mydło aloesowe equilibra Novoxidyl Szampon przeciw wypadaniu włosów wspomagajacy ich wzrost
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-12-30 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
Nowe Coloris, Laura Conti, Inveo, Hypoalergiczne serum do rzęs rewitalizujące i pielęgnujące Tusz do rzęs Yves Rocher Sexy Pulp Tusz do rzęs Astor Seduction Codes foto 2: Maybelline color tatto fiolet testowany foto 3: Nail tek III nowy Podwójne szarości z Yves Rocher testowane kilka razy Nowa paletka My Secret Hot Colors Nowy eyeliner czarny w pisaku astore foto 4: Kilka razy uzyty lakier essie Nowy balsam malinowy do ust Yves Rocher wywa Nowy błyszczyk do usta truskawkowy Bath Body Works Nowy balsam do ust Yves Rocher pistacja z czekolada ze 3 razy uzyta baza pod cienie Lumene Nowa baza pod cienie Ingrid Nowa baza pod podklad Virtual foto 5: Yves Rocher Pure Light nowy odcien jasny beż Nowy lirene city matt 207 beżowy foto 6: Paletka GlamBox w panterkę , wkłady inglot - nie które mogą być po dacie 2 wkłady Madame Lambre-bały i srebro szary Puder i róż wypekany madame lambre czarny wkład MAC kolor CARBON DOKŁADKA 09/12: Boujoris Healthy Mix vanilla użyty kilka razy MAC STUDIO FIX c2 ubytek nie wielki Virtual summer chic duży bronzer testowany Nowa czarna henna SLEEK paletka cieni testowana,jeden cien deliktnie ukruszony ULTRA MATTS V2
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-12-11 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.Suszarko-Lokówka Braun Satin Hair 3 Airstyler
mam z wymiany, użyta przeze mnie raz stan idealny, jedyny minus jest taki że działa tylko na jednej mocy - prędkości - dokładnie na dwójce , na jedynce nie działa opakowanie nieco sfatygowane 2.Duży Kufer kosmetyczny - kiedyś intensywnie uzywany, trzymałam w nim całą kolorówkę itp jak jeździłam do klientek, jakiś czas temu porzucony w kąt i tak sobie leży czekając na nowy domek. Wymaga odświeżenia, wyczyszczenia DOKŁADKA 15.12 Nowa kolorówka min.kremowe cienie oriflame, 2 lakiery oriflame, baza pod podklad virtual, nowe tusze jasny cien i zloty lakier lecą do karolinkak28 używany tylko jest oliwkowy eyeliner Ysl (ok 3/4 zostało)
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-12-20 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś do domu
Ekspres do kawy BOSCH TASSIMO TAS4014EE stan:idealny , ekspres nowy raz testowany żeby sprawdzić czy wszystko działa dołączam do niego pudełko,wszystkie papiery w tym karta gwarancyjna i instrukcja( mam z wymiany, ale w miedzy czasie otrzymałam inny) brak pokrywy w pojemniku na wodę, nawet nie wiedziałam że ma być takowa, używany bez niej,nie przeszkadza jej brak w niczym ![]() Jednakże jeśli bardzo potrzebujesz pokrywę skontaktowałam się z serwisem Boscha i można dokupić u nich za 20zł pokrywę.ja nie kupuję bo nie będę używała juz ekspresu ale dam namiary chętnej oczywiście. PAROWAR NOWY , ZAPAKOWANY NIE UWZYWANY FIRMY PHILIPS HD 9120/91 mam z wymiany, ale w sumie nie używałam nie ma
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-01-11 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wymienione:
sylwka37 : paint pot mac, eyeliner astor abogusiaa - krem yr, szampon subrina,odlewka maski argan sensualistka: mleczko , krem do rak, 2 bombki,masło stara mydlarnia , krem brazowy yr,transat karolinkak28 - olejek bielenda,zloty lakier,jasny cien ori, lefrosch baza,balsam na pory wysyłka/wymiana osobista na początku stycznia: genevive -Ambre noir,pianka do golenia L0wczyni -miniaturka cue,miniaturka sep,foremka silikonowa kwiatki,evidence nowe 50ml punamama - lolita SexiChic - Lanvin,Mdb L'eau, Balsam Tołpa,Żel ryż Eneajla - pomadka sylveco,masło shea,odlewka maski bananowej,szampon equilibra,mydło aloesowe
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-12-30 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Żele Yves Rocher Jardins du Monde - nie wszystkie oczywiście ![]() Nowy balsam do ust Yves Rocher pistacja z czekolada Tusz do rzęs Yves Rocher Sexy Pulp ??
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cześć Muciu
![]() Czy zainteresowałabyś się innymi cieniami niż masz wypisane? Mam paletkę Lancome i Clinique, obie w podobnej tonacji. Obie dostałam w listopadzie na urodziny ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-Bali Mango 236ml lotion do ciała Czarne mydło z mydlarnii franciszka ubytek myślę max 5-10% z 200g Balea krem do rak jantar testowana mgielka do wlosow ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Takiego masz olbrzymiego Wisha, a ja niestety nic z niego nie posiadam
![]() Mam w wątku dwie większe formy do ciasta, silikonowy kotek i piesek, i paczkę 25 Lipton Green Citrus - ale to nikła ilość gadżetów. Może coś znajdę ciekawego, to przybiegnę znowu do Ciebie ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Oki mogę oddać kuleczkę i peeling
![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
PAROWAR NOWY , ZAPAKOWANY NIE UWZYWANY FIRMY PHILIPS HD 9120/91 mam z wymiany, ale w sumie nie używałam jeszcze Alverde olejek antycellulit BATH BODY WORKS -Bali Mango 236ml lotion do ciała -Tokyo Lotus 236ml lotion do ciała ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
moze cos za czarne mydło, maslo shea i peelingi do ciala?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Bielenda peeling do ciala winogrono
Bielenda peeling do ciala papaja SYLVECO pomadka odzywcza z peelingiem Nowy floslek żel do powiek i pod oczy z chabrem i świetlikiem coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
o widzę nowy wątek
![]() pytałaś u mnie między innymi o róż, teraz zauważyłam że masz na wymianę Oliwka pod prysznic Yves Rocher wspominałas też u mnie o kuli yr z brokatem, byłabyś chętna na jakąś wymianę?
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Przeglądałam wątek z 7 razy, ciągle się gubiłam
![]() Znalazłam kilka produktów: Serum Babeczki Agafii +35l ponad 3/.4 odzywki w sprayu pilomax nowa miniaturka 5ml So Elixir dr stopa krem do stóp nawilzajacy 1 maska 70g z Pilomax do włosów ciemnych co z wymienionych oddałabyś za rzeczy, które chciałaś u mnie? może dobrałabyś coś ewentualnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Torebka jak najbardziej nadaje się na prezent, ale nie ma długiego paska. Chyba mieści a4, jutro mogę sprawdzić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
dopiero weszłam do domu,dzis postaram sie wszystkim odpisac
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Interesują mnie żele pod prysznić z YR, peelingi do ciała, pomadka pistacjowa do ust, sól tropikalna do kąpieli, szampony z Aussie, to wszystko co mi się u Ciebie podoba, jeżeli byłabyś zainteresowana wymianką zapraszam, niestety poszły już perfumy.
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za odpowiedź! w takim razie moglabym zaproponować Ci tylko róż - burberry prawdopodobnie zostanie sprzedane na innym portalu, nie wiem czy na wymianę za sam róż byłabyś chętna?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
A myślisz, że wyjdzie tamta wymiana z serum? Mogę poczekać, bo chciałabym je na prezent głównie, ewentualnie później wybrać coś innego
Tak, mogę oddać mydło w oryginalnym pojemniczku, mogę też przelać Ci do zwykłego białego, który mam z jakieś półproduktowej strony, oryginalny zajmie więcej miejsca a nie będzie pełny :P mogę Ci oczywiście obfocić opakowanie lub linki z google. Edytowane przez wypad Czas edycji: 2014-12-03 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Mogę poczekać. Z wish mam tylko wodę toaletową chloe, ale wolałabym wymienić to na inny zapach, a u Ciebie nic już nie widzę. Mocno zależy Ci na mydle? Jaka odlewka minimum Cię interesuje?
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Mowa o chloe eau de fleurs neroli, poj. wyjściowa 100 ml, zostało niecałe 50, nie umiem określić dokładnie, ślepa jestem w tej kwestii ![]() kredkę astora i korektor też bym z chęcią wymieniła, bo nie lubię jak mi coś niepotrzebnego zalega i się marnuje. będziesz miała jakieś dokładki perfum np? bo trochę drogie te chloe były :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
I jak ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.