|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Shiseido, azjatyckie, Alpha Liquid Gold, Milk of Magnesia i inne
Wymienie w kwietniu:
uzywane i nowe: Koreanskie: -BB krem b.jasny odcien Scandal Rose and Vanilla SPF 50 SKIN79 bardzo wysoka ochrona przeciwsloneczna 35g-prawie caly, uzyty kilka razy; - puder Scandal Rose and Vanilla SKIN 79 SPF 30 wysoka ochrona przeciwsloneczna 12g-prawie caly, uzyty kilka razy moze z 5 razy.., bardzo wydajny, piekny jasny waniliowy kolor nie wpadajacy w zadne pomarancze czy roze, opakowanie rozowe z lusterkiem, zapach roz! - Zamian Gold Cacao Pack -maseczka czekoladowa z kwasami oczyszczajca 150g -uzyta kilka razy Meksykanskie: -maseczka oczyszczajca Concha Nacar de Perlop 56g-zostala wieksza polowa Amerykanskie -Alpha Liquid Gold plyn z kwasami 100ml-zostala wieksza polowa -Lush Space Girl-bomba do kapieli o zapachu cukierkowym nowa -perfum Dolce&Gabbana the ONE- wieksza polowa(na 30 ml ok 17 ml zostalo) - Divaderme LashExtender-preparat przedluzajacy rzesy-prawie nowy uzyty 2 razy -Philips Milk of Magnesia Liquid smak mietowy 200ml-stosowany do cery tlustej przez blogerki i youtubowiczki.- prawie caly Angielskie serum na blizny Boots scar reduction 50 ml-prawie caly Niemieckie Manhattan korektor 2w 1 +puderek fiksujacy 32 odcien warm honey uzyty kilka razy Japonskie Shiseido podklad ochronny przed sloncem w plynie SPF 30, 30ml, kolor jasny z gabeczka i pudelkiem nowy! dokladam Loreal Matte Morphose Souffle Foundation-podklad w musie 110 Rosy Ivory- na 20ml zostalo z 17ml.. Wszystkie kosmetyki sa orginalne i kupione w drogeriach/orginalnych sklepach. Do wysylki dodaje probki Vichy, Nivea, Estee Lauder i inne gratis! Jesli ktos nie zna powyzszych kometykow sprawdzcie super recenzje! Wymienie tylko na: (OK, CHYBA ZE MI SIE COS NAPRAWDE SPODOBA..) -jakis perfum kwiatowy np liliowy, konwaliowy, rozany - olejek organiczny: pichtiowy, rokitnikowy, z pestek winogron, dzikiej rozy, jojoba, arganowy, kielkow pszenicy, orzecha wloskiego, pachnotki, nasion truskawki, zurawinowy,pestek arbuza,czarnuszki, nasion bawelny, lub krokosza bawiarskiego, kokosowy - krem z kwasami Hyseac K14 Uriage - krem BaleoKosmetyki Malinowy Zdroj do cery tlustej ewentulanie zel do mycia twarzy z tej serii -atrederm 0.025% -krem eucerin kojacy Omega 12% -podklad Bourjour Healthy Mix najjasniejszy odcien -podklad Revlon Color Stay-najjasniejszy odcien -modyfikowana skrobia kukurydziana Dry Flo z mazidel -buski krem siarczkowy dr Duda -brevoxyl -podklad mineralny Lily Lolo porcelain -podklad bareminerals odcien jasny 2 -korektor jasny maybelline, bourjur, 2000 Collection ... -Avene Triacneal -filtr SPF 30 Drytouch Athelios La roche Posay -maska do wlosow (jakas odzycza do wlosow zniszczonych) -ciuchy nike/adidas/puma S/M Jestem to nowa wiec jak odpisuje tu gdzie nie trzeba prosze mi powiedziec, Odpisuje w swoim watku do wszystkich ![]() Prosze nie proponowac mi Avonu, Soraya, Under twenty, Wibo itp. i kosmetykow z najnizszej polki cenowej. Naprawde chce sie wymienic ale wymiana takze musi byc fair.. Wysylam do Wielkiej Brytani, do Polski po 21 kwietnia chyba ze sie oplaca Zapraszam Edytowane przez crazyaboutc Czas edycji: 2014-04-07 o 20:46 Powód: dodanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Shiseido, azjatyckie, Alpha Liquid Gold, Milk of Magnesia i inne
coś u mnie za Shiseido?
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za
-BB krem b.jasny odcien Scandal Rose and Vanilla SPF 50 SKIN79 bardzo wysoka ochrona przeciwsloneczna 35g-prawie caly - puder Scandal Rose and Vanilla SKIN 79 SPF 30 wysoka ochrona przeciwsloneczna 12g-prawie caly - Zamian Gold Cacao Pack -maseczka czekoladowa z kwasami oczyszczajca 150g -uzyta kilka razy ? Mam poza wątkiem Si Lolita edp 50ml kilka razy psiknięte. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Alpha Liquid Gold
Cos u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za
-perfum Dolce&Gabbana the ONE- wieksza polowa - Divaderme LashExtender-preparat przedluzajacy rzesy-prawie nowy uzyty 2 razy Shiseido podklad ochronny przed sloncem w plynie SPF 30, 30ml, kolor jasny z gabeczka i pudelkiem nowy! - Zamian Gold Cacao Pack -maseczka czekoladowa z kwasami oczyszczajca 150g -uzyta kilka razy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
-BB krem b.jasny odcien Scandal Rose and Vanilla SPF 50 SKIN79 bardzo wysoka ochrona przeciwsloneczna 35g-prawie caly
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za
- puder Scandal Rose and Vanilla SKIN 79 SPF 30 wysoka ochrona przeciwsloneczna 12g-prawie caly |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Shiseido podklad ochronny przed sloncem w plynie SPF 30, 30ml, kolor jasny z gabeczka i pudelkiem nowy! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
@Balbinka07
Niestety nic..Pozdrowienia.. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- @sushi88 Nie znalazlam nic dla siebie..pozdrawiam! ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- @arszenikzcukrem Przykro mi nie znalazlam nic dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Wybierzesz coś u mnie za Alpha Liquid Gold plyn z kwasami 100ml-zostala wieksza polowa?
Wymienię Benefit, Essie, OPI, Ciate, Bourjois, Estee Lauder MARZEC - Forum Wizaz.pl
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
@olivvka
Niestety nie masz nic co mnie interesuje..pozdr ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- @mucia18 za Dolce&Gabbana( na 30ml zostalo jakies 17ml) jakis perfum kwiatowy? ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- @asullka00 Niestety nie, chyba ze masz jakis perfum kwiatowy.. ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- @sensualistka Niestety nie..pozdrawiam! ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- @orsztyna Za krem BB scandal Rose and Vanilla 35g (uzyty z 4 razy..) jestem zainteresowana Revlon Nearly Naked 30 ml 150 vanilla - 2 razy użyty, pytanie jest bardzo jasny? ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- @Tassarinian niestety nie znalazlam nic dla siebie ![]() Shiseido ma odcien jasny, naturalny..ale nie wpadajacy w zadne pomarancze czy roze ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- @Balbinka 07 Jaki rozmiar ma blekitna bluza adidas? podoba mi sie spodniczka marmurkowa ale raczej na dol nosze M nie S... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za Shiseido? Co to za Odkładti jaki kolor. Odp u mnie . Dzieki
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za podkad shiseido?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
@wykrasana
Pzrykro mi ale nic..Pozdr @zochawks Podobaja mi sie buty ale za duze! a podklad Guearlain 03 za ciemny dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- @becca Nic..Podobaja mi sie pudry ale za ciemne! ![]() Szukam pudrow i podkladow bardzo jasnych i kosmetykow pielegnacyjnych do cery tlustej.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za kosmetyki koreańskie i alpha-h?
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
@iamblue
Niestety nic..Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Tell me about it!
Zalozylam jeden i drugi sie zrobil automatycznie.. jak ten drugi skasowac? szukalam opcji ale nie znalazlam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, prawie wszystko, znajdziesz coś u mnie? W ciuchowym mam bluzeczke nike M i spodenki puma z Twojej wish
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się:
- puder Scandal Rose and Vanilla SKIN 79 SPF 30 wysoka ochrona przeciwsloneczna 12g-prawie caly, uzyty kilka razy moze z 5 razy.., bardzo wydajny, piekny jasny waniliowy kolor nie wpadajacy w zadne pomarancze czy roze, opakowanie rozowe z lusterkiem, zapach roz! Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Może jednak znajdziesz coś u mnie za BB krem b.jasny odcien Scandal Rose and Vanilla SPF 50 SKIN79 bardzo wysoka ochrona przeciwsloneczna 35g-prawie caly, uzyty kilka razy; ?
Poza wątkiem mam jeszcze olej arganowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś za : Shiseido podklad ochronny przed sloncem w plynie SPF 30, 30ml, kolor jasny z gabeczka i pudelkiem nowy!
"Jasny" tzn. jaki dokładnie nr/symbol tego koloru? I czy mogłabyś odpisać u mnie, bo nie subskrybuję wątków i mogę przegapić odpowiedź :-
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Alpha Liquid Gold plyn z kwasami 100ml-zostala wieksza polowa
Cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś za:
- puder Scandal Rose and Vanilla SKIN 79 SPF 30 wysoka ochrona przeciwsloneczna 12g-prawie caly, uzyty kilka razy moze z 5 razy.., bardzo wydajny, piekny jasny waniliowy kolor nie wpadajacy w zadne pomarancze czy roze, opakowanie rozowe z lusterkiem, zapach roz! serum na blizny Boots scar reduction 50 ml-prawie caly ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.