|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dior, essie, sephora, revlon, minerały/CZERWIEC
NIEAKTUALNE
Witam : ) Mały regulamin: 1. Rzeczy usuwam gdy przechodzimy na pw, proszę o to samo 2. Wysyłam PP, polecony ekonomiczny, chyba, że dogadamy się inaczej 3. Nie wysyłam za granicę 4. Używam kopert z recyklingu, dlatego czasami sama przesyłka nie wygląda najlepiej, ale w środku wszystko jest dokładnie owinięte i zabezpieczone 5. Kosmetyki (poza tym gdzie zaznaczyłam, że nie wiem) są nadal świeże Na wymianę posiadam: *Dior Lip Maximizer - jest w negocjacjach więc oddam jedynie za wish na różowo, użyty raz, mam z kartonikiem, kod 4X01 *Amilie Minerals - róż apple blossom, piękny kolor, niestety ja nie umiem się posługiwać różami w proszku, około 1/3 opakowania po testerze, więc starczy na porządne testy - dołożę za coś ekstra *essie - chocolate cakes - użyty dwa razy na dwie ręce, zużycia praktycznie nie widać *sephora - mini cień coffee brown ( na zdjęciu po prawej), użyty dwa razy, bez wgłębienia, nazywa się mini ale ma wymiary okrągłego inglota *revlon - kolor 380 elegant, zużycie około 1/4 ( nie jestem pewna terminu przydatności) *golden rose - 351, zużycie około 1/3( nie jestem pewna terminu przydatności) *odżywka avon strong results, zużycie 10% *kredka do brwi brow tweez, physicians formula, kolor dark brown, raz temperowana *szminka gosh 004 antique, zostało około 0,5 cm, nie ma na zdjęciach, ponieważ wszystkie były dosyć przekłamane, jest to kolor nude/brudny róż ( nie jestem pewna terminu przydatności) *inglot sztuczne rzęsy 44s - parę razy próbowałam przykleić, ale niestety rzęsy na pasku jednak nie są dla mnie WISH: *róż mac x the simpsons *zoeva rose golden/cocoa blend (wiem, że dopiero od kilku dni na rynku, ale może ktoś ma i się nie spodobała ![]() *the balm nude dude/nude tude *podkład/krem tonujący korres w najjaśniejszym odcieniu (nowe lub z ubytkiem testowym) *róż korres *ciemne szminki, np. MAC (czyli fiolety, bordo, lekko wpadające w brązy, nie błyszczyki) *tusze do rzęs *róże/rozświetlacze *z pielęgnacji jedynie olejki do ciała/włosów Wymienię to wszystko razem, lub błyszczyk oddzielnie i reszta oddzielnie. Można pisać "czy coś u mnie?" ![]()
Wymiana Edytowane przez my_vampiree Czas edycji: 2015-07-25 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, essie, sephora, revlon, minerały/CZERWIEC
Mogę się tak wymienić, ale musiałabyś poczekać tydzień - dopiero w niedzielę wracam do domu i mogłabym wysłać przesyłkę w poniedziałek
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś za błyszczyk Diora ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale interesuje mnie tylko błyszczyk. Umówmy się, że w poniedziałek się odezwę
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję, jednak nic mnie nie zainteresowało
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
mogę oddać cienie i olejek za cień sephora, kredkę do brwi i róż. Co Ty na to?
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- w takim razie zamiast różu revlon - kolor 380 elegant Jeśli Ci to odpowiada to zapraszam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.