![]() |
#1 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
LUTY U ITAKI - wątek skromny mały, taki ;)WĄTEK NIEAKTUALNY, ZAPRASZAM DO WĄTKU MARCOWEGO ---> KLIK Witam po przerwie w moim skromnym wątku i zapraszam do wymianki ![]() Zasady wymianek ze mną są w poście # 2. W totalnym skrócie: Na czerwono- dokładki ( zawsze są niżej) ) Na czarno i kolorowo- kosmetyki do wymianki Na szaro - rezerwacja, wycofane i wymienione, polecą... (zaraz lądują w poście 3 ) Na wymiankę mam zapachy : ![]() ![]() ![]() ![]() SZUKAM - głównie zapachów ( lista będzie się uaktualniać) : - La Vie Est Belle L'Eau Legere - Chloe Love Story - Armani Si Intense - Chanel Eau Tendre - Ange Ou Demon Le Secret - Jimmy Choo EDT - Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sunshine - DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau So Intense - Inne - słodkawe, kwiatowo-owocowe, na wiosnę/lato.... ![]() ![]() Wymienione, nie ma, polecą i lecą : - Jean Paul Gaultier Classique Intense EDP 20 ml. Ubytek 1 psika testowego, jest opakowanie ( złota puszka) - NIE MA, poszło na innym portalu. -Miss Dior Cherie EDP, ok. 48 ml/50, brak kartonika - nisia1908 -Lolita Lempicka Sweet EDP, ok. 48 ml/50, jest kartonik - NIE MA,poszło na innym portalu.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-03-01 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: LUTY U ITAKI - wątek skromny mały, taki ;)
Proponując mi wymiankę akceptujesz moje warunki
![]() Wszystkie moje kosmetyki i perfumy są oryginalne i takich samych oczekuję od wizażanek. Staram się bardzo dokładnie opisywać stopień zużycia, w razie zainteresowania służę zdjęciami. Paczki wysyłam obecnie 1 x w tygodniu, najwłaściwszym dla mnie dniem jest czwartek lub piątek - proszę o wyrozumiałość, sama jestem cierpliwa i wcale nie wymagam wysyłek do mnie od razu ![]() Perfumy wysyłam paczką i tego samego oczekuję od wizażanek ( ekonomiczny lub prio - do uzgodnienia na PW), inne kosmetyki w nietłukących opakowaniach możemy wysyłać listem poleconym, biorąc na siebie ryzyko braku odszkodowania za wysyłkę listem poleconym przedmiotów tzw. handlowych - w myśl zaostrzonego regulaminu PP. Gdy masz wątpliwośći lub coś Ci się u mnie podoba - pytaj ![]() Na pytanie "COŚ U MNIE" nie obrażam się i zareaguję - zajrzę do Twojego wątku i odpowiem - pod warunkiem, że nie jest to wątek z odzieżą - wtedy nie reaguję. ![]() W razie czego proszę pytać o kody - część perfum jest niemal nowych, niektóre zaś mogą mieć już więcej niż rok - zawsze jednak są świeże, bez zmian w zapachu czy kolorze, przechowuję je w chłodnej, ciemnej szafie. Odpisuję w wątku, w którym rozpoczęła się rozmowa-aby uniknąć bałaganu - NIE reaguję na "odpisz u mnie" jeśli rozmowa rozpoczęła się u mnie. (Chyba, że sama z pewnych względów zadecyduję inaczej i odpowiem u wizażanki). Osoby posiadające do 100 przekupek włącznie - mogę poprosić aby wysłały swoje przesyłki pierwsze. A na pewno poproszę o to wizażanki z ilością przekupek do 50 lub zerową. Nie wysyłam i nie odbieram poprzez Inpost, ale po uzgodnieniu na PW można wysłać przesyłkę do wskazanego przeze mnie paczkomatu, do którego mam niecałe 100 m. od mojego domu ![]() Proszę pancernie zabezpieczać przesyłki, żeby dotarły całe i zdrowe. KOPERTA BĄBELKOWA NIE JEST DOBRYM OPAKOWANIEM DLA PERFUM zwłaszcza, że Poczta Polska zaostrzyła przepisy w spr. wysyłek tzw. predmiotów handlowych !!!! Najlepszym opakowaniem dla perfum jest mały kartonik z materiałem amortyzyjącym w środku i takich przesyłek oczekuję, sama tak samo wysyłam. Nie przerywaj negocjacji bez uprzedzenia, zwłaszcza jeśli to TY U MNIE o coś zapytałaś i w oczekiwaniu na Twoją decyzję ja blokuję wskazany przez Ciebie kosmetyk! Jeśli obiecujesz dać odpowiedź to ją daj. Gdy widzę, że mnie olałaś - uznaję Cię za osobę niewiarygodną i lądujesz na liście ignorowanych. Nie licz na wymianki ze mną. Negocjacja nie oznacza jeszcze rezerwacji, rezerwacja nie oznacza jeszcze wymianki. Mogę negocjować jeden kosmetyk z kilkoma wizażankami, dopiero po wymianie adresów na PW uznaję wymiankę za wiążacą. To samo w przypadku aroganckiego zachowania, "strzelania fochów" z powodu zmiany decyzji przed podaniem adresów na PW i przejawów pazerności - rozmawiam tylko z dojrzałymi emocjonalnie osobami. Aroganckie wizażanki są już na mojej liście ignorowanych. Z odzieży szukam tylko tego co ujęłam na Wishliście. Opcja wymianki moich 2 flakonów za jeden flakon poszukiwanego przeze mnie zapachu - jest jak najbardziej możliwa ![]() Zastrzegam sobie prawo do nagłego wycofania perfum z wątku gdyż wystawiam je również na innym portalu. Jeśli zdarzyło się, że przez moje niedopatrzenie nie wystawiłam przekupki za wymiankę, to najmocniej przepraszam i proszę - przypomnij się...zakupiłam już butlę lecytyny i obiecuję na przyszłość usprawnić pamięć. Nie szukam odzieży. ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Miss Dior?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witaj Asiu
![]() Ja przyszłam się zapytać o Miss Dior ![]()
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Coś u mnie?
Lolita Lempicka Sweet EDP, ok. 48 ml/50, jest kartonik. http://www.fragrantica.com/perfume/L...eet-28177.html Jean Paul Gaultier Classique Intense EDP 20 ml. Ubytek 1 psika testowego, jest opakowanie ( złota puszka). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej coś za Jean Paul Gaultier Classique Intense EDP 20 ml. Ubytek 1 psika testowego, jest opakowanie ( złota puszka).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
:)
|
Może coś u mnie za Miss Dior?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej Itako, pomyłka. Doczytałam, że to wersja z 2011 r. Więc nie będę pytac
![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2015-02-21 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Znajdziesz u mnie coś za Miss Dior?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za miss dior?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
|
Dziękuję, na razie nic
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Hej Aniu ! ![]() Ani Escada Magnetism, ani Prada Candy już nie są moimi ukochanymi zapachami.... ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() Interesuje mnie Lanvin, Jeanne, ok. 20/30ml ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Irysko, na razie nic , pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Interesowałoby mnie Chloe SeeBy edt kod M30457980230 kwc zostało 47/50 ml ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() Niśka, Chloe EDP 48/50 za Miss Dior Cherie - mi by taka wymiana odpowiadała. Bez dodatkowych uzupełnień, głowa od tej Miss Dior Cherie mnie boli ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Hej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Dziękuję, na razie nic ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Hej ![]() Na razie nic dla siebie nie wypatrzyłam, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Na razie nic, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
To dawaj na PW
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- A jak tam nowa lolitka? ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2015-02-21 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
może Juicy Couture i Burberry za Lolitę?
![]() |
#19 |
|
Bylabym zainteresowana moje chloe za miss dior
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos za Miss Dior Cherrie?
![]() |
#21 | |
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;50355491]Coś za Miss Dior?
![]() Dziękuję, ale na razie nic dla siebie nie znalazłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Gorąco dziękuję za propozycję, ale to nie "moje" zapachy, przynajmniej obecnie ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- No i mam w tej chwili dylemat, bo nie wiem czy wybrać Twoją See Chloe, czy Chloe EDP od nisi1908 .... ![]() Chyba jednak wybiorę od nisi, bo to moje must-have.... ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Na razie nic , pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() Lolita - słodka, wiśniowa, bardzo ciekawa, bo wpleciony jest tu aromat wiśniowego błyszczyka do ust - bardzo całuśny i namiętno-zmysłowy to więc zapach ![]() Ale ja wolę wiśnię z Escady Cherry ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-02-21 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
Jasne rozumiem.
pozdrawiam w takim razie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
![]() |
#24 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hej, Itako.
![]() Czy znalazłabyś coś u mnie za Sweet Lolity? http://www.fragrantica.com/member/715276/
![]() |
#25 | |
|
Cytat:
![]() Zaprzyrzekłam sobie odwyk i staram ( staram ...) się dzielnie wytrzymać ![]() Tak sobie patrzę na tę Twoją fragranticę i patrzę.... i obmyślam co to za zapach Charles Jourdan The Parfum jest.....? ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
![]() ![]() Nic już pewnie nie wypatrzysz? ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
|
Cytat:
![]() Nic innego nie wypatrzyłam, nie w "moich" klimatach..... ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
![]() A Pear Blossom by Ci się nie spodobało? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety Jeanne już idzie na wymianę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Niestety nic innego nie wpadło mi już w oko, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.