![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
w Lutym podkłady / pudry / bazy / kremy BB CC :)
NIEAKTUALNE
WISH: -Estee Lauder Dw jasny kolor -The Balm Bahama Mama -podkład Inglot hd 71 -Foreo Luna Mini -baza Lumene -meteoryty -Exfolikate K.Somerville -Loreal Million Lashes Couture -pędzle do konturowania -azjatyckie kremy bb Ogólnie wszystko mnie interesuje ale rzeczy z Wish najbardziej. nie ma dokładka zarezerwowane 1. It Cosmetics Celebration Foundation by Jamie Kern LIGHT MEDIUM kultowy podkład w kompakcie z USA użyty 4 razy (KOLORYSTYKA REVLON CS 150 BUFF) 2 .Podkład Loreal True Match N1 1 raz użyty 3.Inglot 505 puder do modelowania twarzy-użyty 4 razy 4. Inglot Puder hd 403 rozświetlający i wygładzający rysy(wkład) -użyty 4-5 razy 6. Podkład Maybelline Dream Satin Liquid 30 sand- 1 raz użyty 7. Długotrwały podkład kryjący Cashmere Dax Cosmetics 01 Naturalny- 2 razy użyty 8. Podkład mineralny Golden Rose 01 dosyć jasny kolor -2 razy użyty 9. Podkład kryjący Pierre Rene Skin Balance nr 20 najjaśniejszy- 1 raz użyty 10. Puder sypki Manhattan Soft Mat Loose Powder 1 Natural- 1 raz użyty 11. Mixa Krem CC przeciw zaczerwienieniom - 1 raz użyty 12. Podkład Loreal Infallible 125 - zużycie ok 1cm 13. Krem BB Garnier cera tłusta light użyty 3-4 razy 14. Krem CC Bell 020 Nude - 2 razy użyty 15. Krem BB Ziaja odcień naturalny - 1 raz użyty 16. Puder Eveline Celebrities Beauty 22 Natural użyty 3-4 razy 17. Puder sypki Catrice Prime and Fine użyty 3 razy 18. Cienie w kremie Maybelline Tattoo 20 Turquoise Forever i 15 Endless Purple użyte po 2-3 razy 19 .Primer KOBO Matte and smooth skin -1 raz użyty 20. Baza pod podkład NYX Shine Killer użyta 2 razy 21. Baza pod podkład Catrice Prime and Fine-użyta 3 razy. 22.Podkład Vichy Teint Ideal nr15 NAJJAŚNIEJSZY-zużycie 1cm ![]() 23.Marc Jacobs DOT ok 25ml/100ml 24.Dsquared Golden Lights She Wood ok 20/100ml Edytowane przez nikita700 Czas edycji: 2015-03-02 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w Lutym podkłady / pudry / bazy / kremy BB CC :)
Bardzo zależy mi na wymianie za:
10. Puder sypki Manhattan Soft Mat Loose Powder 1 Natural- 1 raz użyty ![]() ![]() Te kosmetyki też mnie interesują ![]() 2 .Podkład Loreal True Match N1 1 raz użyty 7. Długotrwały podkład kryjący Cashmere Dax Cosmetics 01 Naturalny- 2 razy użyty 17. Puder sypki Catrice Prime and Fine użyty 3 razy
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
11. Mixa Krem CC przeciw zaczerwienieniom - 1 raz użyty 12. Podkład Loreal Infallible 125 - zużycie ok 1cm 14. Krem CC Bell 020 Nude - 2 razy użyty 15. Krem BB Ziaja odcień naturalny - 1 raz użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Przygarnęłabym podkłady z Pierre Rene, Cashmere oraz Golden Rose. Może znajdziesz coś za nie w moich zbiorach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() czy znajdziesz coś u mnie za: 1. It Cosmetics Celebration Foundation by Jamie Kern LIGHT MEDIUM Czy ma on gąbeczkę?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=799982&page=2
Ja po numer 1
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie?
![]() 2 .Podkład Loreal True Match N1 1 raz użyty 4. Inglot Puder hd 403 rozświetlający i wygładzający rysy(wkład) -użyty 4-5 razy 10. Puder sypki Manhattan Soft Mat Loose Powder 1 Natural- 1 raz użyty 17. Puder sypki Catrice Prime and Fine użyty 3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za : Puder sypki Manhattan Soft Mat Loose Powder 1 Natural?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pedzle chętnie oddam.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Chcesz wszystkie 4 pedzle za ten podklad?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Oj, niestety to, co podoba mi się u Ciebie to troszkę za mało za to, co chciałabyś ode mnie
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie, ale chętnie ci zabiorę podklad
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- To jest gąbka mini beauty blender
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Książki chętnie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Dzięki, ale szukam tylko perfum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
królestwo za Podkład kryjący Pierre Rene Skin Balance nr 20 najjaśniejszy- 1 raz użyty plus jeszcze kilka rzeczy
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, po południu wstawię ci dokładne zdjęcie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To ja podziekuje, nie oddam tylu rzeczy za cos co biorę w ciemno.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bronzer Inglota 505?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wieść wizażowa niesie, że masz azjatyckie maski w płatach ![]() Jeśli niesie dobrze, znalazłabyś coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie są Twoje koreańskie bebiki?
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- A możesz wstawić zdjęcia jakie masz? ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Wstaw tu w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Przejrzyj mój wątek, może Ci coś wpadnie w oko?
![]() A jakie to maski? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A który kolorek tego Loreala? Napisz mi jeszcze proszę czy ten bronzer jest ciepły czy chłodny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
W takim razie chętnie się wymienię jeśli będziesz zdecydowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.