|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
W kwietniu: DKNY, Clinique, Shiseido, Avene, YR...
NIEAKTUALNE
Nie wysyłam pierwsza, jeśli masz negatywną przekupkę. Wysyłasz pierwsza jeśli masz mniej przekupek ode mnie (co rzadko się zdarza ![]() Przesyłki wysyłam dobrze zabezpieczone w kopertach bąbelkowych, listem poleconym, perfumy paczką. Nie odmieniam się - szkoda czasu i pieniędzy ![]() Wysyłka tylko w granicach Polski. Nie wyceniaj moich rzeczy po cenach z allegro, a swoich wg Douglasa/Sephory. Tak się nie dogadamy ![]() Nie wymieniam się na siłę, żadnej z tych rzeczy nie muszę, ale mogę się pozbyć ![]() Kosmetyk uznaję za zarezerwowany po wymianie adresów. Mogę negocjować tą samą rzecz równocześnie z kilkoma Wizażankami ![]() rezerwacja nowości Po zakończonej wymianie usuwam z listy W kwietniu do wymiany mam: Zapachy: - DKNY Be Delicius Skin 100 ml tester bez korka, z wymiany, kilka psików, kupiony na e-glamour, za coś super - Britney Spears Midnight Fantasy 30ml psik testowy - Woda perfumowana Yves Rocher So Elixir Purple 30ml zafoliowana - Woda toaletowa Yves Rocher Naturelle 75 ml zafoliowana - Woda toaletowa Yves Rocher Flowerparty 30 ml zafoliowana - Perfumowane mleczko do ciała Yves Rocher Vanille Noire nowe, nieotwierane 200ml Pielęgnacja: - Clinique Zestaw Concern Kit Anti Blemish Solutions, nowy o ten: http://www.clinique.com.pl/product/1...FWPnwgodkZ0A5w - Avene żel oczyszczający 25ml, nowy, nietestowany - Avene cleanance expert 5ml, zwalcza krostki i zaskórniki, nowy, nietestowany - Neutral Antyperspirant w kulce, nowy - Joanna Sensual plastry do depilacji ciała, 12 pojedynczych plastrów z aloesem, nowe, do 02.2016 - Mgiełka samoopalająca do ciała Yves Rocher, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-do-ciala.html zużycie jak na zdjęciu, - Joanna jedwab do włosów, nowa wersja, nowe, nieotwierane Kolorówka: - Clinique Moisture Surge tinted moisturizer spf 15, odcień shade 03 2x1,5ml - Wibo eyebrow stylist - brązowy żel stylizujący do brwi - użyty raz - Mariza puder w kulkach rozświetlający jasny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,39767,soft-colour-puder-w-kulkach.html nowy, nieotwierany - Multiwitaminowa odżywka z wapniem i kolagenem Eveline SOS dla kruchych i łamliwych paznokci, nowa, nieotwierana Nie potrzebuję: - cieni do powiek, róży, bronzerów - używanych kosmetyków do ust - żeli pod prysznic - lakierów do paznokci i odżywek - ciuchów, butów i książek. Szukam: perfum Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2015-12-05 o 10:22 |
|
|
|
#3 |
|
Welcome to Jamrock
|
Dot.: W kwietniu: DKNY, Clinique, Shiseido, Avene, YR...
hey coś u mnie za:
- Beyonce Midnight Heat dezodorant spray 75 ml nowy, nieotwierany - Yves Rocher - żel - krem przeciw niedoskonałościom Sebo Vegetal, nowy, zafoliowany 06.2017 - Avene żel oczyszczający 25ml, nowy, nietestowany i ew: - Wibo eyebrow stylist - brązowy żel stylizujący do brwi - użyty raz - Multiwitaminowa odżywka z wapniem i kolagenem Eveline SOS dla kruchych i łamliwych paznokci, nowa, nieotwierana - Neutral Antyperspirant w kulce, nowy ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- źle przeczytałam ;P do nastepnego! Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-04-10 o 14:40 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cos za jablko dkny??
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- no szkoda bo ja mieszkam w irlandii I do pl dopiero wybieram sie w sierpniu pozdr---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- za paczke tak tyle kasauja, ale za koperte babelkowa od 15 zl w zaleznosci od wagi a wiec tak zle tez nie jest, ale rozumiem
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
- SHISEIDO Benefiance Enriched Balancing Softener, Lotion Adoucissante Enrichie N 75ml, nowy, nieotwierany - Clinique Zestaw Concern Kit Anti Blemish Solutions, nowy o ten: http://www.clinique.com.pl/product/1...FWPnwgodkZ0A5w? |
|
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Swoja drogą poczytałam w internecie trochę o e-glamour i wiele osób kwestionuje jakość sprzedawanych tam perfum, nie powoływałabym się więc na ich cennik. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dalej zaint. lolitą za dkny?
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- wspominałeś tylko o lolicie, nic nie pisalas o truth dlatego go wymieniłam. A jakbym do loli dolozyla hugo bossa? ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Rzeczywiscie przeoczylam tego truth
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Podobają mi się u Ciebie:
- Woda toaletowa Yves Rocher Flowerparty 30 ml zafoliowana - Clinique Zestaw Concern Kit Anti Blemish Solutions, nowy (jaka jest data ważności?) - SHISEIDO Benefiance Enriched Balancing Softener, Lotion Adoucissante Enrichie N 75ml, nowy, nieotwierany (jaka jest data ważności?) |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zawracam juz glowy
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o Clinque i YR, to wszystko gra, ale ciężko idzie mi szukanie Shiseido... A tam nie ma dodatkowo daty produkcji, czy tylko jest kod?
Wstępnie jestem chętna na wymianę za moje 2 flaszki, ale jeszcze dałam znać jutro wieczorem, ok?
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
Ok.
![]() Nie zauważyłam pytania - Lolitę mam z wymianki, a Aliena kupiłam w jednej z perfumerii internetowych. Za Chiny nie pamiętam w której, bo korzystałam w życiu z wielu ale zawsze kupuję w sprawdzonych.Oczywiście wrzucę na weryfikacyjny, jakby co.
|
|
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Kod Lolita Lempicka: 3N008
Natomiast na Alienie nie mogę znaleźć żadnego kodu - z tyłu flakonu jest symbol 6Y, ale to nie to... Może kod był tylko na kartoniku (którego już nie mam)? Ambrowy to limitowanka z 2011 roku, więc najpewniej został wyprodukowany właśnie wtedy. |
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie ta wersja jest lżejsza, niestety też mniej trwała, bardziej wiśniowa, bo na mnie Lolita klasyczna EDP jest taka jakaś bardziej śliwkowa.
I tutaj i tam jest lukrecja i anyż, więc jakieś podobieństwa są.A ewentualnie wymieniłabyś się za samą Lolitę? Tzn. Lolita albo za Shiseido, albo za Clinique + YR? Bo trochę wymiękam w kwestii Aliena i nie wiem, czy go oddam. ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Niestety nie mam nic jeśli chodzi o klasyczną Lolitę. Może być za tonik - jutro obfotografuję Lolitę i wrzucę zdjęcia na weryfikacyjny.
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
szukasz tylko perfum? jesli nie zapraszam do mnie?
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Na razie chyba zachowam sobie Aliena.
![]() Wrzuciłam zdjęcia Lolity na weryfikacyjny.
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
Czyli ok, czy czekamy na odpowiedź w weryfikacyjnym? Bo jeśli jesteś zdecydowana, to proponuję priv.
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Flakonik jest nadgryziony, tylko nie zrobiłam zdjęcia "z profilu", ale na drugim foto widać wgłębienie.
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic nie wypatrzyłam, dziękuję
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1094361 Wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836309 Wymiana książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688623 |
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic, dziękuję
|
#27 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
hej, chciałaś coś u mnie nie wiem co
ale mi podoba się zestaw Beyonce ![]() wpadaj do mnie
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

ale zawsze kupuję w sprawdzonych.

ale mi podoba się zestaw Beyonce