|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Hugo Boss, Aquolina, MAC, Becca, Toni&Guy, Kiko i inne *w marcu*
Witaj,
z perfum muszę przypomnieć sobie Hugo Orange i dam Ci znać, ale podoba mi się także FRATERNITY pudrowy, połyskujący sweterek/narzutka oversize - nowy, S (kupiony w Royal Collecion za 199 zł) - podaj mi proszę jej wymiary? Pozdrawiam ciepło!
|
|
|
|
#123 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wymiary sweterka to na płasko: 67 cm i 67 cm długość, natomiast to typowy krój oversize (cięty z kwadratu); więc wymiarami cieżko się sugerować
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba Hugo Boss
![]() Na ile go wyceniasz? (Na e-glamour widzę go za 90zł). To co wybrałaś u mnie to jakieś 70parę zł Może byś coś jeszcze dobrała
Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2015-04-10 o 23:18 |
|
|
|
#129 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Swoja drogą poczytałam w internecie trochę o e-glamour i wiele osób kwestionuje jakość ich produktów, nie powoływałabym się więc na ich cennik. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2015-04-11 o 16:30 |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
E-glamour należy do sprawdzonych perfumerii i nie spotkałam się z kwestionowaniem oryginalności zapachów tam sprzedawanych, ale rozumiem
|
|
|
|
#131 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic pozdrawiam
|
#134 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
#135 |
|
Kici kici miau miau
|
nic nie znalazlam
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze Pink Sugar, ale u mnie tonik już wymieniony
Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2015-04-13 o 15:36 |
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic niestety, pozdrawiam
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli masz to czego za nie szukam to chętnie.
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Mam akcesoria dla kota, drapaki, jakąś mysz nakręcaną, smycz. Mojego kota interesują kwiaty i fotele tylko niestety. Chętnie wymienię.
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Twoja dokładka (olejek) jest ciekawa, który to??
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, pamietam o Tobie, moze jutro uda mi sie przetestowac HB Orange bo w minionym tygodniu mi sie nie udalo a w weekend wyjechalam. Jesli chodzi o narzutke to moj kroj i podoba mi sie ale to jednak S a ja nosze M-L i nie wiem czy pasowalaby na mnie... Chyba wolalabym wymiane perfumy za perfumy ale dam Ci znac. Nie wiem czy pytalam czy masz jeszcze jakies perfumy poza watkiem?
|
|
|
|
#143 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Innych w tym momencie nie mam, zapach oczywiscie przetestuj sobie na spokojnie. Jesli chodzi o narzutkę, to dobra bedzie na pewno jesli chodzi o wielkosc, po prostu bedzie mniej oversize, a co za tym idzie nieco inaczej bedzie sie ukladac. Pozostawiam pod Twoja decyzje ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Podobaja mi sie u Ciebie jeszcze: Żel pod prysznic Balea jabłko i melisa 300 ml - nowy, nieużywany Alverde DM olejek kokosowy BIO do ciała i włosów 100 ml wazny do 03/2016 - używałam, myślę, że zostało jakieś 90 ml (z pudełkiem) Schaebens - maseczka do twarzy czekoladowa 15ml/20gr - nowa Schaebens - maseczka do twarzy przeciwtrądzikowa antybakteryjna 2*5ml - nowa |
||
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Z przyjemnością przygarnęłabym Orange Bossa, ale nie wiem czy byłabyś chętna na wymianę... Z kosmetyków niestety nic nie mam na wymianę, nawet poza wątkiem... Jedynie ciuszki...
wymiana Edytowane przez ida999 Czas edycji: 2015-04-13 o 21:16 |
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Maseczki są aktualne. Żel Balea melisa-jabłko wymieniłam, ale mam inne zapachy też nowe, nieotwierane. (Na pewno mam after-sun, mleko i miód, trawa cytrynowa).
Ten olejek kokosowy alverde wymieniłam, ale mam drugie opakowanie, mogę Ci odlać albo mam ten kokosowy Qrganique, mogę się podzielić. Wrzucam zdjęcia. Edytowane przez monismojo Czas edycji: 2015-04-13 o 18:44 |
|
|
|
#146 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Karmy i wszystkie akcesoria poza drapaczkami bym przygarnela, a oprocz nich: Schaebens - maseczka do twarzy czekoladowa 15ml/20gr - nowa Schaebens - maseczka do twarzy przeciwtrądzikowa antybakteryjna 2*5ml - nowa żele Balea: mleko i miód, trawa cytrynowa A Ty co u mnie widzisz, powiedz? ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...tment-oil.html ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Mhm, no to chyba nic z tego nie wyczarujemy, chyba, ze widzisz cos jeszcze innego za zestaw clinique
|
||
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Może ta szminka
- BECCA szminka w odcieniu Milla (tylko przetestowana na dłoni), z kartonikiem i pędzel Essence of Beauty. (ta mysz na jedno ucho oderwane widzę, nie wiem czy to robi różnicę?) |
|
|
|
#149 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja chetnie przygarne od Ciebie jeszcze: Essence stay matt - matowy błyszczyk do ust 01 velvet rose - nieuzywany i chetnie cos Ci doloze, jesli cos widzisz dla siebie
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem
Kupiłam dokładnie z tego samego powodu, ale mojemu kotu podobają się wyłącznie te piórka na patyku, chyba się to nazywa wędka. Poza tym szaleje jak widzi kwiaty. Mi się jeszcze ew. podoba ta szminka Pupa różowa. PUPA I'm Pupa - szminka w kolorze 400 Mogę ci dołożyć coś takiego co widać na zdjęciu. Też nakręcana zabawka. |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.