|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Marcowa wymiana
zamknięty
Witam, Po długiej nieobecności zapraszam do mojego wątku. Interesują mnie głównie rzeczy nowe i w stanie idealnym.Ciuszki rozmiar S/36 czasem 38, buty 40. Obecnie poszukuję też książek do angielskiego: New Sparks 1 New Sparks 2 New Sparks 3 Discovery English 1 Discovery English 2 Repetytorium Szóstoklasisty język angielski ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- 1. piękny sweterek. Nowy bez metek. Kolor lekko beżowy ze złotą połyskującą nitką. Dekolt prosty. Rozmiar uniwersalny. Wymiary: Od pachy do pachy - 42 cm Długość - 72 cm Dekolt - 29 cm Rękaw od ramienia - 58 cm 2. spodnie w stanie idealnym. Założone były tylko raz. Rurki z przodu obszyte cekinami w kolorze czarnym, tył gładki z kieszeniami. Spodnie dobre są na rozmiar S (26/27), chociaż z metki większe, chyba 28. Na życzenie wymiary. Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2016-09-19 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowa wymiana
3. piękne botki z suwakami. Wiązane, sięgają za kostkę. Idealne na wiosnę. Buty w rozmiarze 39. Długość wkładki około 25 cm. Suwaki się rozsuwają (to nie atrapy). Kolor najbardziej zbliżony na 1 zdjęciu. Materiał ekoskóra. Buty są w stanie idealnym. Były założone tylko raz.
4. piękna dwukolorowa sukienka. Sukienka jest nowa, papierowa metka niestety odpadła. Sukienka ma bardzo prosty fason. Przód dwukolorowy, tył gładki w kolorze szarym. Rozmiar uniwersalny. Wymiary: Pas - 40 cm Długość - 85 cm Od pachy do pachy - 48 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
5. bluzka oversize firmy AMISU (kupiona w New Yorker). Bluzeczka w stanie idealnym, raz miałam ją na sobie. Po bokach i na plecach ma koronkowe wstawki. Piękny malinowy kolor, którego niestety zdjęcie nie uchwyciło. Tył odrobinę dłuższy niż przód. Rozmiar XS. Wymiary:
Od pachy do pachy - 40 cm Długość z przodu - 61 cm 6. spódniczka firmy Topshop. Spódniczka używana, w stanie bardzo dobrym. Ma małą prawie niewidoczną wadę, małą plamkę od wybielacza (widoczna na zdjęciu). Z tyłu widoczny suwak. Rozmiar XS. Dość wysoki stan. Wymiary: Pas - 33,5 cm Długość - 38,5 cm Biodra - ok. 40 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
8. sweter w kolorze czekoladowym. Sweter w stanie bardzo dobrym. Zapinany za guziczki, długi. Idealny na wiosnę do tunik i nie tylko. Świetnie wygląda spięty paskiem w pasie. Rozmiar M, ale proszę sprawdzić wymiary. Wymiary:
Pas - 40 cm Długość od pachy - 54 cm Rękaw od pachy - 56 cm Od pachy do pachy - ok. 47 cm 9. sukienka w pastelowych kolorach. Sukienka nie posiada śladów użytkowania, założona była tylko jeden raz. Rozmiar sukienki to 36, wykonana jest z dość elastycznego materiału, więc ładnie dopasowuje się do ciała. Materiał jest dobrej jakości. Na plecach wszyta jest mocna gumka, dzięki której sukienka się nie zsuwa, z tyłu niewielkie rozcięcie. Długość sukienki (mierzona od szwu pod pachą) 79 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
10. piękna sukienka w cętki firmy Bonprix. Rozmiar z metki to 34 (XS), jednak sukienka jest dobra na rozmiar S. Sukienka w stanie bardzo dobrym. Wymiary: długość 83 cm, pas 31 cm, szerokość od pachy do pachy 36 cm. (mierzone na płasko, sukienka się lekko naciąga i dopasowuje do figury).
11. piękny koronkowy oversize, krótki top. Bluzeczka jest nowa, bez metek. Dekolt łódka, opadający na jedno ramię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
11. piękna czarna sukienka zdobiona cekinami.Sukienka jest dobra na rozmiar S i M. Pięknie się układa. Jest w stanie bardzo dobrym.
Wymiary: długość 86 cm, pas 34 cm, szerokość od pachy do pachy 38 cm. 12. czarna sukienka z cienkiego materiału. Sukienka jest dobra na rozmiar S. Ma krój tulipana. Jest w stanie bardzo dobrym, założona była jeden raz. 13. Sukienka czarna Terranova na ramiączkach, nowa z metką. rozmiar S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
14. Koszula mgiełka firmy Next. Bluzeczka właściwie nie ma śladów użytkowania. Dużo lepiej prezentuje się w rzeczywistości niż na zdjęciu. Rozmiar 36.
15. Nowa sukienka Terranova, z metką. Rozmiar z metki M, ale pasuje raczej na S. 16. śliczny bawełniany golfik znanej firmy Terranova. Nowy z metkami. Rozmiar 36. Wymiary: długość 60 cm, szerokość od pachy do pachy 34cm. Lekko się naciąga 17. Bolerko wiązane Terranova, nowe 18. SPodnie na lato, materiał podobny do lnu, w pasie gumka i sznureczki, dobre na S (z metki XS), stan bardzo dobry 19. bluzka firmy Bershka. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. Srebrne brokatowe wykończenie. Wymiary: długość 61 cm, szerokość od pachy do pachy 39cm. Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2015-03-19 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
20. sukienka w stanie idealnym. Rozmiar S ( na zdjęciu na osobie 170 cm wzrostu). Wymiary: długość 82 cm, pas 33 cm, szerokość od pachy do pachy 40 cm
21. Sukienka H&M, ubrana jeden raz, rozmiar S. Plecy odkryte. Idealna na lato, cienki materiał. Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2015-03-19 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
22. cieplutki sweter 100% akryl. Dłuższy krój, wywijany kołnierz, zapinany na duże guziki. Kolor szary, zdjęcie trochę rozjaśnione więc w rzeczywistości ciemniejszy. Stan bardzo dobry, założony kilka razy.Rozmiar uniwersalny, świetnie wygląda jako oversize!
23. Szorty rozmiar 36 stan idealny 24. Szorty rozmiar 36 stan bdb Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2015-03-19 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dokladka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za nr 1 i 4?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za biało-czarną sukienkę?pliz,pliz, pliz
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się ta sukienka
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nie moje rozmiary
noszę rozm m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niestety na razie nic,bluza z lidla to Mka moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
coś u Mnie za
1. piękny sweterek. Nowy bez metek. Kolor lekko beżowy ze złotą połyskującą nitką. Dekolt prosty. Rozmiar uniwersalny. Wymiary: Od pachy do pachy - 42 cm Długość - 72 cm Dekolt - 29 cm Rękaw od ramienia - 58 cm ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 1. piękny sweterek. Nowy bez metek. Kolor lekko beżowy ze złotą połyskującą nitką. Dekolt prosty.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.