|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Ania
|
Kwiecień plecień poprzeplata... Rimmel, Pierre Rene, Essence, Mary Kay, minerały...
! ! ! NIEAKTUALNE ! ! !
Witam na moim skromnym wątku. ![]() Mam na wymianę kilka kosmetyków, które zalegają mi w szafkach i które wymienię właściwie na cokolwiek. Jestem totalnie niezdecydowana i nie wiem czego chcę, za co z góry bardzo przepraszam. ![]() Obiecuję zajrzeć na każdy wątek, a nuż coś mi wpadnie w oko, jednak w grę wchodzą przede wszystkim (a może jedynie?) kosmetyki- zarówno kolorowe (także mineralne) i pielęgnacyjne (w tym naturalne i dermokosmetyki). Generalnie można kusić, nigdy nie wiadomo co mnie zainteresuje. ![]() Uwaga: Preferuję wymianę więcej niż jednej rzeczy za jednym zamachem. Moja skromna wishlista na pewno zawiera: - próbki/odlewki BARDZO (!) jasnych podkładów. Żadne Colorstaye, bo wszystko i tak mega ciemne. ![]() - odsypki pudru Ben Nye - Nyxowa farbka do brwi w kolorze Chocolate - dermokosmetyki - krem pod oczy - antybakteryjne żele do rąk Bath & Body Works - bronzer Kobo Sahara Sand lub Inglot HD Na wymiankę idą: 1. Podkład Pierre Rene Skin Balance, kolor 20 Champagne. Kupiony jakieś 2 tygodnie temu, użyty 2 razy. Jest dla mnie za ciemny. 2. Rimmel BB Cream w odcieniu Medium. Nowy, nieotwierany. Dostałam go (co prawda z zeszłym roku), ale po sprawdzeniu swatchy w internecie stwierdziłam, że i tak będzie dla mnie zdecydowanie zbyt ciemny, wiec nawet go nie otwierałam. 3. Tusz Rimmel Wonder'full, otwierany 2 razy, a użyty jeden raz. Nie odpowiada mi szczoteczka. Otwierany był w zeszłym roku. 4. Essence paletka do brwi. Właściwie połowa paletki. Jaśniejszy cień wykorzystałam, a ciemniejszy został (parę razy użyty). 5. Eyeliner z Mary Kay w kolorze niebieskim, otwierany tylko do sprawdzenia koloru. Otwieramy w zeszłym roku. 6. Pędzel kupiony w Naturze. Użyty tylko raz i raz wyprany. Bardzo miękki i oczywiście w idealnym stanie. Leży mi i "się kuży". Nie wiem czy to widać na zdjęciach, ale on jest z tych takich malutkich, podręcznych, np. do torebki. A'la mini kabuki. 7. Próbka mineralnego korektora Lumiere w kolorze Sunflower. Nie pamiętam czy go kiedykolwiek otwierałam i używałam. Ale to minerały, więc nic się z nimi nie dzieje. 8. Tonik do twarzy Rival de Loop - nowy, nieużywany, nieotwierany. + w razie gdyby ktoś był zainteresowany mogę zrobić odsypki pudrów transparentnych: bambusowego, ryżowego lub Velvet Spheres. Zapraszam. ![]() Edytowane przez a*a*a* Czas edycji: 2015-06-02 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień plecień poprzeplata... Rimmel, Pierre Rene, Essence, Mary Kay, minerał
Znajdziesz coś u mnie za:
1. Podkład Pierre Rene Skin Balance, kolor 20 Champagne. Kupiony jakieś 2 tygodnie temu, użyty 2 razy. Jest dla mnie za ciemny. odsypki pudrów transparentnych: bambusowego, Velvet Spheres.
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień plecień poprzeplata... Rimmel, Pierre Rene, Essence, Mary Kay, minerał
rimmel bb, tonik i pedzel
![]() coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład skin balance?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 1. Podkład Pierre Rene Skin Balance, kolor 20 Champagne. i cień do brwi essence?
![]() |
#7 |
:)
|
nie pamietam musisz sparwdzić w necie, jedne kryjące inne zświetlające ale wszystkie są mega jasne.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.