|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Październikowe różności: TH, BOSS, Agafia, Inglot
Witam!
Aktualnie na wymianę posiadam: -Krem witaminowy antystresowy z jonami srebra BABUSZKI AGAFII - nowy, w kartoniku - Lovely, rozświetlacz w kolorze Gold - wybaczcie brak oryginalnego zdjęcia. Użyty 2 razy. - Korektor Collection Lasting Perfection kolor Fair 1 - kupiony w lutym/marcu w UK, użyty 1 raz.- brak foto - Perfumy Hugo Boss Jour Pour Femme - wyjściowo 75 ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu (raczej tylko za inny zapach) - Paletka INGLOT - pochodzi z wymiany. Wyjęłam kolory, które mnie interesowały i puszczam dalej - Zestaw biżuterii srebrnej - kolczyki + zawieszka - Spodnie Tommy Hilfiger, model Victoria Straight rozmiar 28/32 (na osobę noszącą 36/38) - załączone zdjęcie jest zdjęciem producenta. Moje były założone kilka razy, stan bdb, niestety 'wyrosłam' z nich po ciąży ![]() Nie szukam niczego konkretnego, jestem otwarta na propozycje ![]() Kilka uwag technicznych: 1. Pisz u mnie, ja u Ciebie 2. Często w ciągu dnia nie korzystam z internetu więc nie stresuj się brakiem odpowiedzi, jeśli nie odpisuję 2-3 dni przypomnij się proszę 3. Staram się wymieniać na produkty o podobnej wartości, choć nie wykluczam, że za coś czego bardzo chcę oddam coś o większej wartości 4. Przesyłki wysyłam listem poleconym ekonomicznym lub paczką ekonomiczną - ZAWSZE dobrze zabezpieczone. O to samo proszę Ciebie! 5. Kwestie wymiany adresów dogadujemy na priv 6. W Warszawie możliwa wymiana face to face, jednak zaznaczam że mam spore ograniczenia czasowe. 7. Jeśli po wymianie COKOLWIEK jest nie w porządku daj znać! 8. Rzeczy wymienione oznaczam na szaro, zarezerwowane na granatowo, a dokładki na różowo. Edytowane przez reniferrudolf Czas edycji: 2015-10-23 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe różności: TH, BOSS, Agafia, Inglot
znajdziesz coś u mnie za za perfumy?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za Perfumy Hugo Boss Jour Pour Femme
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za korektor i Inglota?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wymiana za:
Krem witaminowy antystresowy z jonami srebra BABUSZKI AGAFII - nowy, w kartoniku - Korektor Collection Lasting Perfection kolor Fair 1 - kupiony w lutym/marcu w UK, użyty 1 raz.- brak foto
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj. Może wybierzesz coś za korektor i paletkę z cieniami Inglot?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.