|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Virtualny lipcowy wątek kosmetyczny
nieaktualne
Mam parę drobiazgów i chętnie oddam w dobre ręce. Kosmetyki oryginalne, prawidłowo przechowywane i nie po terminie. Milani Plumrose, ubytek 10% L'oreal pomadka w płynie 500 Molto Mauve, użyta 3 razy Rimmell Kate nr 10, pięka czerwień, ubytek ok 20% MAC błyszczyk Viva Glam VI, ubytek nieznany KissKiss 961, ubytek 10% Millani Naturally Chic, ubytek 10% Revlon szminka w płynie 050, ubytek 3% NYX granat 103, użyty dwa razy Essie Matte About You, raz użyty MaX Factor, użyty 3 razy OPI Just Spotted the lizzard, ubytek nieznany, mam od koleżanki NYX 156, użyty 4 razy Essie Sexy Divide, użyty dwa razy Lovely, użyty raz Inglot, podkład mineralny drugi najjaśniejszy, ubytek 10% Avon pateka cieni ubytek 5%-15% Pędzle lokówka ceramiczna, z pudełkiem, użyta 3 razy Nie ma na fotce: Krem Hydra LuX Adrien Arpel, ubytek ok 20% z 120g Estee Lauder mini korektor Double Wear 02 1,9ml, ubytek 10% Essence Lah Princes, tusz tylko przetestowany Szukam: cieni sleeka kosmtyków naturalnych olejów cudów na porost włosów i paznokci Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2021-10-13 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Virtualny lipcowy wątek kosmetyczny
NYX granat 103, użyty dwa razy
MaX Factor, użyty 3 razy OPI Just Spotted the lizzard, NYX 156, użyty 4 razy Essie Sexy Divide, użyty dwa razy Lovely, użyty raz cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za
błyszczyk viva glam mac i flat top? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, Ja po puder Inglot, zerkniesz do mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a jakie wkłady masz? Mogę zdjęcie i numery?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Właściwie nie widzę przeciwskazań
![]() Co to znaczy, że ubytek nieznany a macu? skąd go masz? Był używany czy nie? Jakiej marki jest flat top? ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- To za błyszczyk podziękuję (nie wiadomo, którym właścicielem jesteś i co tam w środku siedzi ![]() Pędzel chętnie bym wzięła ale to trochę za mało. Effeclar duo mi nie służy niestety.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wymienię ale musiałabyś coś dorzucić
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nie
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ok to czekam
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, ale siostra (bo dla niej byłyby cienie) ma już takie kolory
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym zobaczyć jakie to spodenki i jakiej firmy BCAA?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
rozswietlacz pojdzie na wymianke, moze znajdziesz cos zamiast tego?
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
widzisz jakos nasz wymianke? mi lakierki baaardzo sie podobaja
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za trzeci i czwarty pędzel?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Kurcze jednak podziękuję, zorientowałam się trochę w suplach i BCAA na razie nie będzie mi potrzebne, a spodenek szukam takich luźnych, ala ortalionowych, bo podobne już mam tylko Nike i nie bardzo mi pasują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.