![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Venezia, Kazar, Mel by Melissa buty i torebki, Babyliss szczotka obrotowa.
Witam
![]() Rzeczy które oferuję na wymianę są w stanie idealnym, albo praktycznie nowe lub nie używane. Dbam o swoje rzeczy, odpowiednio je przechowując, np.buty w oryginalnych kartonach a torebki w foliach, chroniąc je przed kurzem i zanieczyszczeniami. Nie palę i nie posiadam zwierząt. Rzeczy oferowane w tym wątku wymienię na konkrety: -perfumy -torebki -buty Możesz zaproponować też cokolwiek innego jestem otwarta na propozycje ![]() Proponując mi wymianę, weź proszę pod uwagę mój rozmiar buta 38 i rozmiar odzieży XS, S ![]() -wysyłka mniejszych rzeczy pocztą w kopercie bąbelkowej, większych - kurierem, wszystko starannie zapakowane -jesli jesteś z Warszawy możemy się spotkać by dobić targu -rzeczy mogą znikać, gdyż oferuję je również w innych serwisach 1. Venezia torba skórzana z odpinanym paskiem (torebka pochodzi z tegorocznej kolekcji wiosna/lato, zakupiłam w czerwcu za 359zł, jest duża wymiary: szerokosc góra 37cm, dół 30cm, wysokosc 30cm, długosc rączek 19cm, bardzo pojemna, zapinana na suwak. Użyłam jej raz. Stan idealny jak nowa.WYMIENIONA 2. Kazar, beżowe trzewiki do pół łydki, rozmiar 38. (Stan bardzo dobry, na zdjęciach pokazałam noski i zagięcia powstałe podczas użytkowania, mają delikatne przybrudzenia, ktoś mi je przydeptał. Kosztowały ok 500zł. Wygodne i cienkie, na wiosne super. 3. Mel by Melissa, sandałki model Dance, rozmiar 38. (Stan idealny, miałam je na sobie dwa razy, aparat mi przekłamuje kolory więc wstawiłam rowniez zdjęcie katalogowe. Posiadam oryginalne pudełko, kosztowały 159zł)WYMIENIONE 4. Venezia, mała skórzana torebka. Stan bardzo dobry, była używana kilka razy. Zapinana na suwak, w środku jedna kieszen, nie regulowana długośc paska. Wymiary: szerokosc 23cm, wysokosc 17cm. Kosztowała ok 130zł. 5. Venezia, mała skórzana torebka. Stan idealny, nigdy nie była używana. Kieszeń zapinana na suwak i na zapięcie widoczne na zdjęciu. Regulowana długosc paska, wymiary: szerokosc 22cm, wysokosc 23cm. Kosztowała ok 199zł, nie pamiętam dokładnie. 6. Babyliss brushing 700, szczotka obrotowa.Zakupiona w listopadzie zeszłego roku za 179zl, stan idealny była uzywana kilka razy. Parametry -moc 700watt -średnica szczotki 38mm -funkcja jonizacji -ceramiczna powłoka -szczotka obraca sie w dwie strony -obrotowy kabel -2 pozycje temperatury plus chłodny nawiew -szczotka z włosia dzika Naprawdę polecam ładnie i szybko modeluje włosy, niestety ja mam dosc mocno kręcone włosy i strasznie długo sie schodzi, bedzie idealna do falowanych i lekko kreconych wlosow, mozna nią spokojnie wyprostować pasma bez konieczności użycia potem prostownicy. 7. Mango mała torebka przez ramię, nowa nie używana 8. New Look, mała torebka stan bardzo dobry, na rożkach tam gdzie jest jasny widać delikatne zafarbowanie od czarnych ubrań, ale myślę że można to spokojnie doczyścić, Edytowane przez o_Khaleesi_o Czas edycji: 2015-10-25 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Venezia, Kazar, Mel by Melissa buty i torebki, Babyliss szczotka obrotowa.
Witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za Babyliss? Chętnie sprezentuję mamie ![]() pozdrawiam
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Venezia, Kazar, Mel by Melissa buty i torebki, Babyliss szczotka obrotowa.
Venezia torba skórzana
No to może coś u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
witam, może coś u mnie w którymś z wątków za czarną i/lub beżową torebkę?
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- A masz możliwość podlinkować tą czarną ze str. producenta (tą jasną sama znalazłam) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za szczotkę obrotową?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś za szczotkę i którąś torebkę?
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Na razie LB mam w negocjacjach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() 1. Venezia torba skórzana z odpinanym paskiem (torebka pochodzi z tegorocznej kolekcji wiosna/lato, zakupiłam w czerwcu za 359zł, jest duża wymiary: szerokosc góra 37cm, dół 30cm, wysokosc 30cm, długosc rączek 19cm, bardzo pojemna, zapinana na suwak. Użyłam jej raz. Stan idealny jak nowa. 2. Kazar, beżowe trzewiki do pół łydki, rozmiar 38. (Stan bardzo dobry, na zdjęciach pokazałam noski i zagięcia powstałe podczas użytkowania, mają delikatne przybrudzenia, ktoś mi je przydeptał. Kosztowały ok 500zł. Wygodne i cienkie, na wiosne super. 3. Mel by Melissa, sandałki model Dance, rozmiar 38. (Stan idealny, miałam je na sobie dwa razy, aparat mi przekłamuje kolory więc wstawiłam rowniez zdjęcie katalogowe. Posiadam oryginalne pudełko, kosztowały 159zł) 4. Venezia, mała skórzana torebka. Stan bardzo dobry, była używana kilka razy. Zapinana na suwak, w środku jedna kieszen, nie regulowana długośc paska. Wymiary: szerokosc 23cm, wysokosc 17cm. Kosztowała ok 130zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
dzieki za fotki; jestem wstepnie chetna na obie, z tym, ze do RBR musialabym cos jeszcze dobrac, a za bardzo nic juz w Twoich watkach nie widze
![]() masz moze cos z mojej listy poza watkiem? moze planujesz dokladki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie znajdziesz za dużą Venezię
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
coś za . Venezia torba skórzana z odpinanym paskiem (torebka pochodzi z tegorocznej kolekcji wiosna/lato, zakupiłam w czerwcu za 359zł, jest duża wymiary: szerokosc góra 37cm, dół 30cm, wysokosc 30cm, długosc rączek 19cm, bardzo pojemna, zapinana na suwak. Użyłam jej raz. Stan idealny jak nowa. ??
![]() |
#14 |
:)
|
coś u mnei za szczotke obrotową ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
1. Venezia torba skórzana z odpinanym paskiem (torebka pochodzi z tegorocznej kolekcji wiosna/lato, zakupiłam w czerwcu za 359zł, jest duża wymiary: szerokosc góra 37cm, dół 30cm, wysokosc 30cm, długosc rączek 19cm, bardzo pojemna, zapinana na suwak. Użyłam jej raz. Stan idealny jak nowa. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Coś Coś mnie w zamian za Mel by Melissa, sandałki model Dance ?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Babyliss, dużą Venezie i małą czarną?
Zapraszam do obu wątków: Kosmetyczny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=832406 Ubraniowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=831718 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Aha, do zrobienia
![]() A czymś za Meliski Cię skuszę? Zerknełam w Twojego wisha kosmetycznego, szukasz różu - mam w dokładkach Bobbie Brown, oraz nowy błyszczyk Borjois - piekna tafla na ustach. Wiem, bo używam takiego samego, ale tego już nie zacznę. Na chwile obecną mam otwartych 27 pomadek/błyszczyków do ust. Pochowały sie po kilka sztuk po torebkach, dopiero razem na kupie przeraziły mnie ilością ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- A czym mogę ją przebić? Jak ja nie lubię czekać ![]() ![]() Wolisz coś innego ode mnie? Róż jest super, jak zresztą cała marka Bobbi, ale może chcesz coś z pielęgnacji do ciała? Mam nowy zestaw Fenjal, żel i lotion po 200ml, krem do ciała Bath body Works... Może przyklepiemy się teraz z torebką, a z wysyłką poczekamy do decyzji Melek? No, chyba że od razu czyms Cię skuszę ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- A, rozumiem. W takim razie życzę udanego finiszu ![]() Daj znać jutro, ![]()
![]() |
#24 |
koci świat
|
hej
![]() Babyliss brushing 700, szczotka obrotowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
koci świat
|
rozumiem i dlatego napisałam że mogę poszukać poza wątkiem ale muszę wiedzieć konkretnie co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za mala jasna torebke?
![]() |
#28 |
koci świat
|
z butów mam np Vansy , Kedsy, Melissy -rozm 38
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
koci świat
|
- Halloween J Del Pozo poj.wyjściowa 100ml tester.
-YR -poj. Wyjściowa 100ml - Masaki -tokyo smile poj.wyjściowa 40ml - Lanvin oxygene poj wyjściowa 75ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za szczotkę?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.