![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Wymianka sierpniowo-wrześniowa u Zaćpanej.
Ze względu na problemy osobiste mogę odpisywać z dość dużym opóźnieniem; wysyłka będzie regulowana pod koniec września, na początku października.
Szukam: - czarnych asymetrycznych szpilek o długości wkładki 24,5cm - wosków zapachowych - mogą być nawet małe kawałki na wypróbowanie. i wszystkiego co mi wpadnie w oko ![]() - wysyłam zawsze poleconym - do dogadania czy ekonomicznym czy priorytetem, - staram się odpisywać regularnie - jednak ze względu na malucha różnie mi to wychodzi; - Woda toaletowa Be.. romantic, Avon, 30 ml - ubytek jak widać - szminka L'oreal Paris Matte Color Riche 640 (erotique) â maźnięta dwa razy pędzelkiem, dla sprawdzenia koloru - ultratrwałe pomadki w płynie La Luxe Super Long Lasting Lipstick - kolor 117 deep purple, 120 pink i 116 sweet candy, otwarte tylko, żeby sprawdzić kolory â nie maziane - Vilcacora krem do cery suchej NOWY - suplement diety Magne B6 Sen 30 tabletek NOWE - mleczko do opalania Flax Mythos z naturalnych składników (siemienia lnianego, aloesu, oliwy z oliwek) SPF 25, NOWE - Avon, Scentini Nights Purple Pulse EDT, ubytek jakieś 10% z 30ml - L'Oreal, Infallible 24h-Matte, podkład, długotrwały, matujący, 13, rose beige NOWY - Flax żel chłodzący po opalaniu Aloes NOWY Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-09-06 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka sierpniowo-wrześniowa u Zaćpanej.
- mleczko do ciała malina od Yves Rocher 50ml, zużyte jakieś 20-30%, za drobiazg lub dorzucę do wymianki
- kalosze dla juniora, rozmiar 21, ubrane parę razy, stan bardzo dobry; przed wysyłką oczywiście wyczyszczę, - buciki dla malucha rozmiar 22, kupione w Deichmannie, używane tylko przez mojego malucha przez pół sezonu na zmianę z innymi; stan bardzo dobry – oczywiście wyczyszczę. - komplet czapka + szalik dla malucha, z miękkiego polarkowego materiału, z metki na obwód głowy 48-50cm, NOWE Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-08-21 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- żel pod prysznic Neutral NOWY
- balsam do ciała Neutral NOWY - mydło w płynie Neutral NOWE - szampon do włosów Neutral NOWY - kulka Neutral - raz użyta, zdezynfekowana - suchy szampon Batiste Tropical NOWY - L`Oreal, Volume Million Lashes Mascara NOWA nie ma. - Nivea, Volume Sensation, Lakier zwiększający objętość włosów NOWY - AA Oil Essence Multi Balsam Do Ciała Do Skóry Suchej Argan & Tsubaki Oil 250ml Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-10-07 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
-Klapp Cosmetics Immun Sun – Face Protection Cream SPF30 NOWY
-sukienka Lipsy London – rozmiar 36, piękna <3, ubrana raz -sukienka H&M, w pięknym pudrowym kolorze, bardzo delikatny, miły w dotyku materiał, w talii ozdobna kokarda z marszczeniami, układa się przepięknie, rozmiar 32, oddaję z ciężkim sercem, ale po ciąży się już nie wcisnę Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2015-08-21 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- balsam do ciała Neutral NOWY - mydło w płynie Neutral NOWE - szampon do włosów Neutral NOWY - L`Oreal, Volume Million Lashes Mascara NOWA - Nivea, Volume Sensation, Lakier zwiększający objętość włosów NOWY coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za Volume Million Lashes?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hmmm, kurczę zastanawiam się nad tym tuszem Loreal... kupiłam go tylko serie So black co couture(fioletowe opakowanie) i nie spisuje sie u mnie wgl. Masz może jakieś porównanie tych tuszy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za wszystko z 3 postu?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie wynajdziesz za wszystkie pomadki La Luxe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
szampon do włosów Neutral NOWY - suchy szampon Batiste Tropical NOWY - L`Oreal, Volume Million Lashes Mascara NOWA - Nivea, Volume Sensation, Lakier zwiększający objętość włosów NOWY - AA Oil Essence Multi Balsam Do Ciała Do Skóry Suchej Argan & Tsubaki Oil 250ml ![]() zapraszam do obu wątków! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
- żel pod prysznic Neutral NOWY - mydło w płynie Neutral NOWE - szampon do włosów Neutral NOWY - suchy szampon Batiste Tropical NOWY - Nivea, Volume Sensation, Lakier zwiększający objętość włosów NOWY ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej,
ja bardzo chętnie oddam torbę za kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
:)
|
- balsam do ciała Neutral NOWY - L`Oreal, Volume Million Lashes Mascara NOWA coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
:)
|
Novwybacz kochana ale ja perfumy wymieniam Tylko i wyłącznie na perfumy.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za tusz, szminkę i dwie pomadki?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
Bralet USA 40 C
Flaga USA boski bralet styl Rihanny Denim Co rozmiar 40 zapinany na haftki delikatne ślady używania Jesli byś go chciała, chętnie wymienię za - L`Oreal, Volume Million Lashes Mascara NOWA Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2015-08-23 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Wymiana za:
Woda toaletowa Be.. romantic, Avon, 30 ml - ubytek jak widać - Avon, Scentini Nights Purple Pulse EDT, ubytek jakieś 10% z 30ml żel pod prysznic Neutral NOWY - balsam do ciała Neutral NOWY - mydło w płynie Neutral NOWE - szampon do włosów Neutral NOWY - L`Oreal, Volume Million Lashes Mascara NOWA - Nivea, Volume Sensation, Lakier zwiększający objętość włosów NOWY ![]() - AA Oil Essence Multi Balsam Do Ciała Do Skóry Suchej Argan & Tsubaki Oil 250ml
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Szpilki mają 24,5 cm. Generalnie są super i bym je zostawiła, ale nie moj rozmiar.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic;/ daj znac jak zrobisz dokladke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
- balsam do ciała Neutral NOWY - mydło w płynie Neutral NOWE - szampon do włosów Neutral NOWY - suchy szampon Batiste Tropical NOWY - L`Oreal, Volume Million Lashes Mascara NOWA - AA Oil Essence Multi Balsam Do Ciała Do Skóry Suchej Argan & Tsubaki Oil 250ml te rzeczy mnie zainteresowały, ale zależy za co chciałabyś się wymienić.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.