|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Grudzień: mega wszystkowątek: kolorówka, pielęgnacja, biżu, ksiązki.WĄTEK NIEAKTUALNY, ZAPRASZAM DO AKTUALNEGO W PODPISIE ![]() Uwaga, wystawiam te rzeczy również w innych miejscach, mogą znikać/ być negocjowane poza wizażem. Oczywiście będę aktualizowała na bieżąco. Jeśli kilka dni nie odpowiadam na Twoją propozycję- coś mi umknęło, napisz proszę raz jeszcze :róża: Wysyłam listem poleconym/ paczką, zabezpieczam folią bąbelkową i liczę na to samo. Możliwe wymiany na terenie Łodzi; jeśli w grę wchodzi wysyłka, na drobnicę się nie wymieniam- wybierz choć kilka rzeczy W miarę możliwości kosmetyki dezynfekuję i czyszczę (np pomadki- alkoholem izoprop). Lakiery mają zawsze dobrą konsystencję, nie były rozcieńczane. na szaro oznaczam wymienione/nieaktualne. na czerwono dokładka Nie mam sprecyzowanej wishlisty, jeśli coś Ci wpadnie w oko- pisz chętnie przyjmę również ubrania basic w rozmiarze XS, S, książki, rozmaitości MAKIJAŻ 1. NYX eyeshadow base white, tylko testowana, ważn. 03.2017 2. L'Biotica, aktywne serum do rzęs na dzień, kilka razy użyte, ważn. 01.2017, 3. Miss Sporty, so matte perfect stay, minimalne zużycie (od dna do połowy czerwonej obwódki u dołu opakowania), kolor 02, ważn. 01.2017 4. CATRICE Velvet matt, 010 Vanillaty Fair, w opakowaniu zastępczym inglot, zużycie jak na zdjęciu, 5. Bourjois Rouge Edition 11 Fraise Remix, raz użyta, ważn. 06.2017, 6. Bourjois Shine Edition 26 Beige democrachic, ważn. 09.2016, 7. Rimmel Moisture Renew 180 Vintage pink, zużycie jak na zdj, ważn. 12.2017, 8. KOBO wkład cień golden rose zużycie jak na zdj, konsystencja ok, 3zł 9. Rimmel Smoke n'Shine 003 purple craze, krednka do oczu, tylko testowana, ważn. 11.2018, 10. Catrice khol kajal 170 blues willis, zużycie jak na zdjęciu, ważn. 02.2018 11. Max Factor, kohl pencil 040 taupe, jak NOWA, tylko testowana, ważn. 11.2018, MAKIJAŻ MINERALNY 12. Lily Lolo, flushed, róż mineralny, próbka, zużycie jak na zdjęciu, 13. Lily Lolo, Surfer Girl, róż mineralny, próbka, zużycie jak na zdjęciu, 14. Amilie, róż mineralny LOLLIPOP, próbka, zużycie jak na zdjęciu, 15. Meow Cosmetics, róż mineralny shattered equinox, despondent daydream, próbka nowa, 16. Meow Cosmetics, róż mineralny Tease, próbka , zużycie jak na zdj, 17. Meow Cosmetics, korektor mineralny pod oczy, full size, odcień 3- naughty siamese, minimalne zużycie, zabezpieczone "dziurki", 18. Meow Cosmetics, cień mineralny summer spirits, mimosa, próbka nowa, 19. Pixie Cosmetics, Amazon Gold, podkład mineralny SHELL BEIGE, minimalny ubytek, próbka, 20. Pixie Cosmetics, Minerals Love Botanicals, podkład mineralny SHELL BEIGE, minimalny ubytek, próbka, PAZNOKCIE 21. Loreal naklejki na paznokcie Enchanted Queen, NOWE, 22. Rimmel LYCRA PRO, 330 red obsessions, zużycie 1/4, 23. OPI A-taupe the Space Needle (bardzo małe zużycie, kod 11171AAV), 24. Nicole by OPI Khloe had a little lam-lam, (butelkowa zieleń, kolekcja Kardashianek, użyty 2 razy), 25. Nicole by OPI Silver Texture (użyty raz. lakier srebrzysty, "pękający"!), 26. Kinetics nano seal, świetna odżywka do łamliwych paznokci, zużycie jak na zdjęciu ważn. 01.2017, 27. COLOUR ALIKE 491 kamlot (użyty 3 razy), 28. COLOUR ALIKE 502 figa z makiem, holograficzny (użyty 3 razy), PIELĘGNACJA 29. FA zestaw żel pod prysznic Magic Oil Pink Jasmine 250ml, antyperspirant floral protect orchid & viola, 150ml NOWY, 30. Isana wosk w plastrach, zostało 5 pasków, chusteczka, ważn. 06.2016, 31. Cosmo Spa, Pure Organics exclusive, masło do ciała waniliowe, bez parafiny i olejów mineralnych, raz użyte, ważn. 11.2017, 32. Bielenda Masło do ciała soczysta malina, NOWE, 33. Seri Natural Line, maska winogronowa do włosów farbowanych, ok. 400ml, ważn. 05.2016, 34. Evree, facial care peeling do twarzy 3 w 1, raz użyty, ważn. 06.2016, 35. Pharmaceris N, C- capilix, serum koncentrat z wit. C, zużycie jak na zdjęciu (ok. 1/4), ważn. 10.2016, PERFUMY 36. AVON PERCEIVE, EDP 30ml, testowy psik
w czerwcu sporo nowości kosmetycznych: pielęgnacja naturalna półprodukty, także makijaż. Edytowane przez katrintheevil Czas edycji: 2016-02-17 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grudzień: mega wszystkowątek: kolorówka, pielęgnacja, biżu, ksiązki.
KSIĄŻKI 1. Danny White "Jennifer, Liam i Josh" nowa 2.Beata Pawlikowska, Blondynka na Sri Lance, stan bdb 3. Lonely Planet Sri Lanka przewodnik wyd. 08.2009, w jęz. angielskim, stan idealny, 4. Lonely Planet, Sinhala, phrasebook, stan bdb, INNE 5. pukka herbaty w torebkach, różne rodzaje (oprócz mięty), po 3 szt każdej, świeże, NOWE 6. Gatta rajstopy rozm. 4, 15den, beżowe, NOWE
w czerwcu sporo nowości kosmetycznych: pielęgnacja naturalna półprodukty, także makijaż. Edytowane przez katrintheevil Czas edycji: 2016-01-21 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
BIŻUTERIA 1. Srebrny pierścionek pr. 925 z cyrkoniami, rozmiar ok. 13 2. Metalowy naszyjnik kołnierzyk z różowo-niebieskim sznurkiem 3.Długi naszyjnik z turkusami 4.Naszyjnik z czarnego sznurka i czerwonych drewnianych koralików 5.Wisiorek metalowa kulka na stalowej żyłce 6. Wisiorek kamyk półszlachetny brązowy na metalowym łańcuszku 7. Kolczyki wiszące masa perłowa pomarańczowa i metal 8. Kolczyki kulki kamień półszlachetny, metal 9. Kolczyki wiszące muszelki 10. Zestaw srebrne kolczyki pr. 925 kwarc różowy + zawieszka serce kwarc różowy 11.Kolczyki kolor złoty czarne oczko 12. Kolczyki czarne serca onyks, bez zapięć 13. Bransoletka pr. 925 14. Srebrny mały pierścionek pr 925 z 4 cyrkoniami, chyba rozmiar 9 15. Owalne kolczyki ze sztucznych kamieni otoczone mniejszymi kamieniami 16. kolczyki biedronki, srebrne, bez zapięć
w czerwcu sporo nowości kosmetycznych: pielęgnacja naturalna półprodukty, także makijaż. Edytowane przez katrintheevil Czas edycji: 2016-02-03 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Za to
Cos u mnie za 3.Długi naszyjnik z turkusami 4.Naszyjnik z czarnego sznurka i czerwonych drewnianych koralików 5.Wisiorek metalowa kulka na stalowej żyłce 6. Wisiorek kamyk półszlachetny brązowy na metalowym łańcuszku 7. Kolczyki wiszące masa perłowa pomarańczowa i metal 8. Kolczyki kulki kamień półszlachetny, metal 10. Zestaw srebrne kolczyki pr. 925 kwarc różowy + zawieszka serce kwarc różowy 11.Kolczyki kolor złoty czarne oczko 12. Kolczyki czarne serca onyks, bez zapięć 13. Bransoletka pr. 925 15. Owalne kolczyki ze sztucznych kamieni otoczone mniejszymi kamieniami to co wymieniłaś u mnie w wątku ?
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej coś za pierścionek z kolorowymi oczkami i Perceive??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej,
obydwie rzeczy mam w negocjacjach. Dam znać jeśli nie dojdzie do wymiany. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
29. FA zestaw żel pod prysznic Magic Oil Pink Jasmine 250ml, antyperspirant floral protect orchid & viola, 150ml NOWY,
30. Isana wosk w plastrach, zostało 5 pasków, chusteczka, ważn. 06.2016, 31. Cosmo Spa, Pure Organics exclusive, masło do ciała waniliowe, bez parafiny i olejów mineralnych, raz użyte, ważn. 11.2017, 32. Bielenda Masło do ciała soczysta malina, NOWE, 34. Evree, facial care peeling do twarzy 3 w 1, raz użyty, ważn. 06.2016, 35. Pharmaceris N, C- capilix, serum koncentrat z wit. C, zużycie jak na zdjęciu (ok. 1/4), ważn. 10.2016, coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Szczególnie mi na Perceive zależy... klawiaturka jest nowiutka, hmm, jeśli byś jednak się zdecydowała
to zapraszam : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hm a nie dobrałabyś czegoś do odlewki maski, odlewki serum i klawiatury za pierścionek i perfumy?
Mogłabym dać więcej niż 10ml olejów, 15ml? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pudru mogę odsypać w taką torebkę strunową, ale maskę i olej nie mam : (
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za perceive?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, niestety nic
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Spodobały mi się dwie rzeczy, ale nie wiem czy coś z tego ugramy
![]() 29. FA zestaw żel pod prysznic Magic Oil Pink Jasmine 250ml, antyperspirant floral protect orchid & viola, 150ml NOWY, 32. Bielenda Masło do ciała soczysta malina, NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie i są, ale wolałabym Ci oddać coś jeszcze, żebyś nie czuła się zawiedziona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za 29, 32 i ewentualnie książki i rajstopy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ireny nie mam. Książki za książki wymieniam tylko w przypadku pozycji, których bardzo szukam. Daj znać, jeśli będą kosmetyki wolne, bo najbardziej mi zależy na nich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Jaką datę ważn. ma masło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej, wypatrzyłam:
29. FA zestaw żel pod prysznic Magic Oil Pink Jasmine 250ml, antyperspirant floral protect orchid & viola, 150ml NOWY, 32. Bielenda Masło do ciała soczysta malina, NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
To teraz już w ogóle nie wiem jak to ugrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Sprawdziłam ceny i nie spodziewałam się aż tak dużej różnicy w cenie mojego balsamu i Twojego masła
![]() Z jakiej dzielnicy Łodzi jesteś? Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2016-01-07 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.