![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pimkie, Zara, Benetton, TopShop, męskie też, XS-L + biżu, buty, chusty/styczeń
Zapraszam do uporządkowanego wątku
![]() dokładka w poście #74 Szukam: - białych/ecru porządnych koszul, rozm. S, małe M; - granatowych sukienek (również koszulowych, S-małe M); - małych białych ręczników; - mocno nawilżającego balsamu do ciała; - wieszaków do przedpokoju do wbicia w ścianę (nie stojące); - - zawsze chętnie przyjmę: herbatę rooibos, zioła; zeszyty z papieru w kolorze ecru (nie białe); książki. Więcej chciejstw w kosmetycznym. Poza tym proszę proponować ![]() Chętnie wymieniam ubrania na kosmetyki, kosmetyki na książki i odwrotnie. 1,2. Benetton - śliczny top, z mieniącej się tkaniny w kolorze głębokiej czerwieni (to nie jest różowy, jak sugeruje zdjęcie!), rozm. wg metki S, ale moim zdaniem XS; sprana metka, poza tym nie widać śladów używania 3. rockndrollowy bawełniany, krótki top Forever (do pępka), rozm. XS/S, raz założony i wyprany 4, 5. białe jeansowe spodnie G-Star Raw, rozm. 27/32, piękne! stan: bardzo dobry, na tylnej kieszeni niewielkie żółte plamki 6, 7. bluzeczka noname, rozm. S, styl lata 70., ze złotym brokatem 8. tunika Mango - rozm. M, ale to raczej taki oversize dobry na S i M, stan idealny 9. spódnica ołówkowa z cieniutkiego sztruksu, różowa w panterkę, śliczna! rozm. S, nie widać śladów używania 10. rock'n'rollowa sukienka PIMKIE, na żywo duuuużo ciekawsza rozmiar: XS, długość całkowita: 95 cm założona raz
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2016-03-30 o 19:49 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pimkie, Zara, Benetton, TopShop, męskie też, XS-L + biżu, buty, chusty/styczeń
8. sukienka mini H&M, rozm. M, dzianinowa, kolor: gorąca pomarańcza, założona ze dwa razy
9. sweterek Benetton - rozm. XS/S, kolor: śliwkowy, gruby, niestety wycięłam metki ze składem, miejscami trochę zmechacony, stan dobry + 10. sweterek Kookai - rozm. 1 (XS/S), kolor: mleczny róż, trochę zmechacony, stan dobry 11. bluzeczka Bik Bok, mgiełka - rozm. XS, ale będzie też dobra na S, mały oversize, nie widać śladów używania 12. śliczny top z kwiatowym wzorem - rozm. XS/S 13. spodnie ze wzorem gazet, rozm 2 (s/M), stan bdb 14. legginsy TopShop we wzór węża, rozm. 38, stan bdb 15. bluzeczka Saint Tropez, rozm. M, mieniąca się, lekko prześwitująca, stan bdb 16. fioletowy sweterek Zara, rozm. S, stan bardzo dobry 17. beżowy sweterek Camaieu, rozm. S/małe M., stan bardzo dobry
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2016-01-25 o 14:20 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pimkie, Zara, Benetton, TopShop, męskie też, XS-L + biżu, buty, chusty/styczeń
MĘSKIE
1, 2. męska koszula Paula Smitha, właśnie taką rozmiar kołnierzyka: 15,5 / 39 stan: dobry 3, 4. męski lekki sweter ZARA, czarny w białe pasy - rozm. L, moim zdaniem raczej M, stan bardzo dobry, nie widać śladów używania 5, 6. męska koszula Emporio Armani - rozm. M, bardzo przyjemny materiał, 100% bawełny, na szwach i przy kołnierzyku widać niewielkie przetarcia, ogólny stan dobry, oddam za drobiazg lub dorzucę do wymiany 7, 8. unisex - kolorowa koszula kupiona w Indiach - rozm. M, stan bardzo dobry, nie widać śladów używania, prawie nie była noszona DAMSKIE cd. 9. spódnica Vero Moda - rozm. 36, z podszewką, stan bardzo dobry 10. spódnica Tatuum - rozm. 34, ale będzie też dobra na 36, podszewka, falbanki, stan dobry + (delikatne zmechacenia, niemal niewidoczne)
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2016-03-03 o 17:23 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. koreańskie urocze niebieskie szpilki na niskim obcasie, długość wkładki: 24,5, rozm. 38 lub nawet 37,5, noszę 38,5 i są na mnie za małe, tylko przymierzone
3. buty włoskiej firmy Pret A Porter - czarne, skórzane, rozm. 38, mało noszone 4. buty włoskiej firmy Borgo Pinti - czarne, skórzane, rozm. 39, mało noszone 5. retro stylowa torba Pierre Cardin - trochę przykurzona, trochę wytarte "złoto" na zamknięciu 6. torebka Zara z łańcuszkami - ma wady: przetarcia wewnątrz i z tyłu, przód nadal bardzo fajny, dorzucę do większej wymiany lub oddam za drobiazg ![]() 7. torebka Jane Shilton - urocza, kolor: głęboka czekolada, skóra naturalna, wymiary: góra - 25 cm dół - 27 cm wysokość - 17,5 cm pasek - 54,5 cm w środku mała kieszonka na suwak + kieszonka na komórkę, z tyłu na zewnątrz również kieszonka na suwak ukucia w kolorze srebrnym bardzo porządnie wykonana 9. żakiet/kurtka Massimo Dutti - rozm. XS/S, ma wady: przetarty od wewnątrz pasek, kilka zaciągniętych nitek i przetarcia przy kołnierzu, ale nadal wygląda szałowo - 100% wełna 10. świetna koszula jane norman - rozm. XS/S, lekko prześwitująca, gdzieniegdzie lekko błyszcząca nitka, z wymiany, niestety na mnie okazała się za mała ![]()
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2016-02-18 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. niespotykane kolczyki, duuuuże! z cieniutkiego drewna, okrągłe: średnica: 7,5 cm, zwisające: długość 9,5 cm
2, 3. chusty, różowa - kupiona w Indonezji, nigdy nie była używana 4,5 . jedwabna mucha w kolorowe groszki firmy Hemley, taką, tylko kolorowa stan: nigdy nie była używana, pudełeczko jest trochę pogniecione 6, 7. śliczna zawieszka - ma jakąś próbę, więc chyba srebrna ![]() 8, 9. holenderskie szelki - jak widać, trochę poprzecierane paski, na osobę, która nosi XS/S, dorzucę do wymiany na życzenie
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2016-01-19 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
różne drobiazgi:
1, 2. smoczki z logo FC Barcelona stan: nigdy nie były używane, opakowanie jest naderwane i nieco wytarte Mega Kwaśne Cukierki Brain Blasterz http://www.bonbonbuddies.com/pl/prod...rain-blasterz/ data przydatności: 31.03.2016 3, 4. kalendarz Polskiego Radia 2016, ciemnoszary, elegancki ciuchy cd 5, 6. ekstra bluzeczka Mango - rozm. XS/S, świetnie podkreśla figurę i biust 7. czarna sweterkowa sukienka Kookai - rozm. 1 (S), delikatnie zmechacona, stan: db+ 8. kremowa koszula Miss Selfridge z ciekawymi marszczeniami po bokach - rozm. 10 (M), stan: bdb mogę też odlać dowolną ilość oliwy (jeśli ktoś mi podpowie, do czego mogę odlać) - kupiona w Grecji, bezpośrednio od producenta, nie pamiętam nazwy tłoczni, świeża, z 2015 roku
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2016-03-19 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za bluzeczkę h&M?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Koszula Zara jest w negocjacjach z inną wizażanką, jutro powinnam wiedzieć czy coś wyjdzie z tej wymiany. Jeśli nie to chętnie dobiorę coś z kosmetycznego i wymienię się z Tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() coś u mnie za chustę, naszyjniki i pasek? Przyda mi się do sesji foto ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1452086007 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1452086007 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1452086007 pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- i ew. 2. Mariusz Max Kolonko, Odkrywanie Ameryki - Jimmy Choo Jimmy Choo EDP - 40 ml bez kilku psików, jest kartonik - Arabian Oud, Kalemat - Arabian Oud, Rosewood - Wonderwood (tylko sampla) - mydło z Aleppo, 22% oleju laurynowego - mogę oddać do połowy kostki wosk Kringle Candle - Storm Front, zostało 7/8
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej, przejrzałam wątek kosmetyczny i mogłabym do bluzki dobrać róż bourjois. Pasowałaby Ci taka wymiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej podoba mi sie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1452085251 mozna wym?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wełniany sweter wolałabym za coś jednego konkretnego oddać, bo to był spory wydatek na raz ![]() a za samą białą koszulę coś byś oddała?
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nuxe 60 zl komplet do spania kolo 50 a okulary kosztowaly 79 zl, daj znac co bys chciala za bluzke
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
2/3 rzeczy, które tu wymieniłam - wymieniłam na rzeczy dla mojej młodszej siostry
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- podkład mineralny Golden Fair Annabelle Minerals bardzo chętnie wezmę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dobrze, to daj znać
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
przygarnęłabym jeszcze
6. Rozmowy na nowy wiek, tom 1 (m.in. Davies, Edelman, Holland, Janion, Krall, Twardowski) jak będziesz miała dokładki to daj znać, może uda się wymienić za ten sweter wełniany szary ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
koci świat
|
podkładu już nie ma za to mam jeszcze 2 naszyjniki Steva Maddena i z Twojego chciejstwa ma olejki do mycia twarzy jeden jakiś azjatycki a drugi z BU chyba - używane- jakbyś była zainteresowana wkleję foty
![]() mi się podobają półbuty z żyletami ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- jutro zrobię foto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
koci świat
|
Niestety sprawdziłam i jeden z olejków pomimo że nie stracił na wyglàdzie, konsystencji i cudownym zapachu jest po dacie 11.15 😈
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Zapach , konsystencja i kolor bez zmian -:Joik a ten drugi to Astalift ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Olejki nie są peļne jutro ci foty walnę bo dysponuję tylko aparatem w telefonie i teraz wychodzà byle jakie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
koci świat
|
Byle jakie ale coś tam widać ☺wg mnie w każdym jest tak 1/4
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
koci świat
|
Ten co mam w wątku jest dość duży tamte są małe i do kompletu są kolczyki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
siostra przejrzała wątek, ale nie jej kolory, kupiłam jej w wakacje na urodziny zrobienie analizy kolorystycznej i teraz wybiera rzeczy do szafy tylko w swoich kolorach
![]() ale nadal podobają mi się te rzeczy poniżej: Mariusz Max Kolonko, Odkrywanie Ameryki Rozmowy na nowy wiek, tom 1 odlewki: - Arabian Oud, Kalemat - Arabian Oud, Rosewood - Wonderwood mydło z Aleppo, 22% oleju laurynowego - mogę oddać do połowy kostki wosk Kringle Candle - Storm Front, zostało 7/8 a za same perfumy "Arabian Oud, Kalemat" oddam ten szary wełniany sweter z pocałowaniem ręki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
no to może jeszcze tak?
Mariusz Max Kolonko, Odkrywanie Ameryki Rozmowy na nowy wiek, tom 1 odlewki: - Arabian Oud, Kalemat - Arabian Oud, Rosewood - Wonderwood - Oud Elite, Gold Wood - Oud Elite, Oud Mood - Lolita Lempicka, Coral Flower - 2,5 ml bez jednego psika wosk Kringle Candle - Storm Front, zostało 7/8 mam tez pędzel flat top (używany wcześniej przeze mnie zanim kupiłam z Annabelle Minerlas, nie wiem czy będziesz zainteresowana), mogę też odsypać torebkę ziół mix skrzyp + pokrzywa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() czyli za: koszulę o kroju kimono wełniany szary sweter pędzel flat top (no name) torebkę ziół mix skrzyp + pokrzywa oddasz: chusta naszyjnik pasek Mariusz Max Kolonko, Odkrywanie Ameryki Rozmowy na nowy wiek, tom 1 odlewki: - Arabian Oud, Kalemat - Arabian Oud, Rosewood - Wonderwood - Oud Elite, Gold Wood - Oud Elite, Oud Mood wosk Kringle Candle - Storm Front, zostało 7/8 prawidłowo czy coś pokręciłam? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Pędzel i tak u mnie leży, jeśli Ci się nie spodoba to najwyżej wystawisz do wymiany
![]() A jak wosk idzie do kogoś innego to może dorzucisz jakąś próbeczkę perfum jeszcze, może być malutka, żeby tylko zapach wypróbować. Najwyżej dam siostrze. Jak ok, to wbijaj na priv, ustalimy kiedy możemy się spotkać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=826938&page=7
Ja po Kimidoll
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie kolczyki i może coś więcej z biżuterii wpadło Ci w oko chętnie oddałabym za torebkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1452298801 , przygarnęłabym też kilka próbek zapachowych..
Hermesa wolę zamienić na inny zapach.. ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
za Hermesa nic nie widzę, biżuterię mogłabym oddać za torebkę.. ale w domu będę za jakieś 2 tygodnie, jeśli jesteś w stanie poczekać z wymianą, nie wiem czy moja siostra znajdzie tę biżuterię, a sama też nie pamiętam gdzie ją schowałam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.