![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*WRZESIEŃ Benefit BobbiBrown NARS Obag ciuchy ciążowe Charlotte Tilbury i długa wish*
Jeszcze nie ma wszystkich opisów, ale pisać już można
![]() WYMIENIAM SIĘ TYLKO NA RZECZY Z LISTY, JEST DŁUGA, NA PEWNO COŚ MASZ NIE ODPOWIADAM NA PROPOZYCJE WYMIANY ZA UBRANIA, JEŚLI NIE MASZ NIC Z LISTY ZAPROPONUJ MI KONKRETNĄ RZECZ ZA RZECZ. WYSYŁAM POCZTĄ KURIERSKĄ weź to pod uwagę podczas kalkulowania wartości. CHĘTNIE WYMIENIAM SIĘ W WARSZAWIE (CENTRUM) Z zasady nie przyjmuję odlewek. Pracuję nieregularnie, wyjeżdżam nagle, zdarzają mi się okresy kiedy jestem na wizażu codziennie, ale nagle przez kilka dni mogę nie mieć czasu odpisać, proszę o zrozumienie. W tym czasie nic nie zniknie, bo jestem nieaktywna. SZUKAM : B]Na szybko szukam:[/B] -wyprawki dla mamy i noworodka: - pieluchy dla noworodka - wkładki laktacyjne do stanika - sterylizator do butelek - sudocrem - jednorazowe poporodowe majtki siatkowe rozmiar M - nowe prześcieradła z gumką do dziecięcych łóżek - podkłady pikowane i ceratki pod materac - Lovi zestaw części zamiennych do laktatora - zabawki/maty edukacyjne dla niemowlaków chętnie Fisher Price lub lepsze - elektroniczna niania/ baby monitor - Leżaczek i/lub bujaczek (typu Tiny Love Take Along, BabyBjorn) - nawilżacz ciepły ewaporyzacyjny z jonizacją i higrometrem - Wanienka BEABA CAMELEO chętnie kolor mineral oraz uchwyty wannowe i siedzisko - termofor dla niemowlaka - nosidełko BabyBjorn lub Tula - chusta kółkowa Strochenwiege chętnie niebieska I pewnie setki tysięcy innych rzeczy, o których zapomniałam... oraz akcesoriów dla dziecka 0-6 m-cy - turkusowych szczoteczek międzyzębowych Curaprox - peelingu TBS oraz serii Organique o zapachu mango - dobrego kremu do rąk (np. Gehwol Gerlasan, LRP) do bardzo suchych dłoni - nowych kosmetyków Mustela dla kobiet w ciąży oraz Palmers Tummy Butter 1. Henrikssen the Truth Serum 2. Perfumy: YSL Elle Intense, Flowerbomb EDP, Acqua Allegoria Grosellina, Flora Nymphea, Boss Orange, CLIVE CHRISTIAN X, Demeter 3. Perfumy męskie: Chanel Egoiste Platinum, YSL Le Nuit, Acqua di Parma Mirto di Panarea, Fico di Amalfi i Arancia di Capri; Black Afgano, Millessime Imperiale Creed, Montale 4. Biały puder Givenchy Poudre Premiere 5. Kate Somerville CC Illumikate kolor 02, 03, 04 (light to medium), inne produkty Kate Somerville 6. Kremy pod oczy wysokopółkowe, szczególnie Louis Widmer i Skinceuticals 7. Rozswietlacz pod oczy w pisaku bez różowych tonów Dior Skinflash 002, YSL Touche Eclat 001, Guerlain, Estee Lauder, Givenchy 7. Kremy: Nutritic intense LRP, Bioderma Sebium Serum, Bioderma lub Ducray Melascreen Eclat na przebarwienia 8. Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar tylko nowy lub w stanie bdb+ 9. Szczotka Clarisonic 10 . Biżuteria Mint Dot, Sin by Mannei i Beller, bizu z rózowego zlota 11. Do włosów: Szampony: Fitomed do włosów tłustych, bezzapachowe i bezbarwne np. Node, Aderma, Elution, Nizoral Dermedic - Loreal Potionizer do cienkich, lub tonik Matrix biolage - Odżywka Loreal Professionel Termo, Aussie 3 minutes miracle i odzywka do cienkich, wersja zagraniczna, nie z polskiego Rossmanna. - Lakier Infinium L'oreal nr 2 - Kevin Murphy Session Spray - Bumble&Bumble serie do włosów cienkich i przetłuszczajacych [- B]- Bumble&Bumble produkty do stylizacji (włosy cienkie, seria thickening, suchy szampon blond, seria z olejkiem, protektor UV) i inne 13. Estee Lauder : Perfectionist oraz EL Daywear Sheer Tint. Double Wear odcień Rattan 14. homeopatycznych suplementów oraz sprzetów leczniczych: candida clear, kordyceps, alicit, zapper, lampa bioptron, Ecomer z rekina. Suplementów na watrobę (esseliv, essentiale, hepatil) 15. leków i kropli na zapalenie zatok np.: SINULAN, SINUPRET, NASODREN. różnych leków na przeziębienie typu Fervex, Strepsils, Neosine, Groprinosin, Echinacea etc. 16. Tonik do włosów NERIL 18. Limitowanki bożnonarodzeniowe The Body Shop (ciastko, borówka) i Organique 19. robota kuchennego marki T.h.e.rmomix lub Bimby oraz odkurzacza typu Roomba- oddam to co wątku, poszukam poza. 20. Krem do stóp Gehwol Lipidro Creme i na pięty (Schrunden), lub Nuxe Reve de Miel 21. Kosmetyki I WANT (keep my face healthy) seria przeciwzmarszczkowa złota (hebe) 22. Za niektóre, mniej potrzebne rzeczy lub ubrania, zawsze szukam rzeczy i karm dla psów, oddaję je do fundacji lub schronisk, mam też trzy psy w domu. 23. Płyn do mycia jajka Beauty Blender oraz nowe jajka BB 24. Kompakt EL Double Wear Rattan, Dawn lub Tawny 25. Benefit: Chacha go go, róż Georgia; do brwi: Gimme brow [/B] 26. Suplementy: - Inneov Cellulit, Relastane, Inneov Densilogy - Ducray Anacaps - Suplementy NOBLE HEALTH: Grape Seed Extract oraz kolagen i Colostrum; suplementy SOLGAR 28. Kremy przeciwzmarszczkowe 50+ nowe, dobrych marek (HR, EL, Lancome, Athena 7minutes lift, z tanszych brązowy i czarny Creme Riche Yves Rocher, Eucerin, Vichy) 30. Balsamy do skóry atopowej i dla noworodków najchętniej Xerialine, Lipikar, ISO UREA, Nutriextra, Eucerin, AtopiControl 31. Kosmetyki i świece BOMB - zapachy owocowe, słodkie, korzenne (swieżaki, mięty i cytrusy odpadaja) 32. Pasty do zębów AJONA, Blanx, Elmex i płyny do płukania jamy ustnej nowe 33. Puder Guerlain Meteorites Compact 02 i 03 34. TBS Peelingi głównie mango, shea, ew. papaja, żele pod prysznic (truskawka, kokos, mango) ew. masła z datą ok.2 lata shea, mango (nowe). Sephora żele, mydła do rąk i masła do ciała (czekolada, mango, kokos, truskawka, monoi, jagoda, bez) 35. Nawilżacz powietrza ewaporyzacyjny, z jonizacją, oczyszczaniem i ciepłą parą 37. Swiece Yankee Candle zapachy korzenne, słodkie. np. czereśnia, cynamonowa, strudel jabłkowy, ciasto. 38. Różne akcesoria do komputera Mac (myszka!!!) oraz Iphone 6S 40. lokówki dość grubej, która sama się obraca 43. EKO AMPUŁKA Pat&Rub kwas hialuronowy, ampułki Clarena[/B] 44. Serum Skinceuticals FERULIC mogą być próbki, krem pod oczy Skinceuticals 45. Peeling do twarzy La Roche Posay Gommage Physiologique lub Avene 46. KORRES - seria jaśminowa i guajawa (peelingi, masła, żele) 48. Konturówka Inglot kolor 63 49. Olej kokosowy marki BIO PLANETE nieużywany 50. Na wypadanie włosów wcierki Kerium, Loxon 5, Piloxidil, Neril. 51 . Rozważę chemię domową, np. tabletki i płyny do zmywarek, kostki do prania szczególnie LOVELA i JELP. 52. Krem Skinoren 54. Brązer Bahamamama 55 Paletki Bobbi Brown Nectar & Nudes, Nude on Nude, Shimmerbrick Smokey Nude 56. Eyeliner Bobbi Brown Intense pigment kolor plum 57. Pędzel Hakuro H15 oraz Zoeva Silk Finish 58. Laura Mercier, NARS Light Reflecting powder - puder sypki transparentny 59. MUFE Lift Concealer kolor 03 60 Bobbi Brown corrector (w płynie) kolor med/dark Bisque 61. Too faced Love Flash blush kolor "I will always love you", rozświetlacz Candlelight Glow 62. Tatcha Luminous Dewey Skin Mist 63. Charlotte Tilbury cienie (Vintage Vamp), rozswietlacze 64.- Burberry: róże w kremie (kilka odcieni), cienie paletka "nudes" 65. Becca rozswietlacze kolor "moonstone" i "opal" w kremie i kamieniu 66. Anastasia Beverly Hills: --- cień do brwi (caramel) --- paletki rozświetlaczy Glow Kits KSIĄŻEK: T.Mann "Czarodziejska Gora" J.Joyce "Ulissess" Marek Hłasko - wszystko L. Tyrmand - wszystko Komiksy Kajko i Kokosz - tylko całe serie nówki lub w stanie kolekcjonerskim Książki o Powstaniu Warszawskim min. Norman Davies, Antoni Pawlicki. Chodzi o rzetelne historyczne źródła oraz wspomnienia. Za eseje opiniujące oraz powieści beletrystyczne dziękuję. Sergiusz Piasecki - wszystko G. Flaubert "Pani Bovary" "Dlaczego nie jesteśmy bogaci" Wójtowicz Grzegorz i Anna [/B] Zawsze szukam przedwojennych książek i przedmiotów głównie do domu (przedmioty kuchenne, rzeźby, świeczniki, korki do butelek....) i innych rzeczy związanych ze sztuką art deco, Bauhaus, secesja, architektura modernizmu, architektura przedwojennej Warszawy (albumy, plakaty) oraz z innej beczki: rzeczy z motywem jamnika . _________________________ _________________ NA WYMIANĘ MAM: 1. Róż Benefit Majorette - mam dwa nowy i testowany (moje zapasy, tylko za coś super!) 2. Kultowy już tusz Charlotte Tilbury Legendary Lashes. REZERWACJA [/COLOR][/B] Praktycznie nowy, bez opakowania. Proszę o konkretne propozycje, nie rozmienię tej maskary na drobne, tylko konkret min. wartość 200 PLN. 3. róż NARS: Enchanted (kremowy, brzoskwiniowy, z lekkimi drobinkami), testowany 4. paletka limitowana Bobbi Brown Sequin shimmer brick tylko testowana na swatche nawet nie wszystkie kolory, kupiona za 280 PLN. 5. Paletka Bobbi Brown Surf&Sand, używane tylko cienie matowe (3) reszta najwyżej testowana. Matowych używam nadal więc zużycie może postępować. Oddam za konkret! Smashbox baza antishine do nawet najbardziej blyszczącej i tłustej cery. Mega wydajna więc podzielę się odlewką 6. YSL vernis a levres lakier do ust kolor 28 użyta kilka razy 7. Inglot cień fuksja tylko testowany 8. Cień Sephora kolor chabrowy, kobaltowy mat, nieużywany 9. - Sephora cień fiolet pełnowymiarowy, nowy 10. [B]Pyłek pigment gosh **** 1. Benefit Booing nr 05 tylko testowałam jeden raz, dobry do konturowania 2. Benefit fake up mini nowa 3. Benefit Stay Flawless, nowa mini 4. Benefit Lolli Balm x2 jeden przetestowany raz, drugi nowy (za zimny) 5. Benefit eyeliner czarny mini nowy (dwie sztuki) 6. Benefit eyeliner brązowy mini nowy 7. Benefit maskara They're real mam 3 szt. nowe 8. Benefit maskara Roller Lash mini x2nowa 9. Błyszczyki Philosophy "Vanilla Cake" i "Cinnamon Icing" pyszne, prawie przezroczyste, testowane 10. Próbka podkładu Charlotte Tilbury Magic Foundation dla blondynek (05) 11. Zalotka MAC używana dwa razy, potem się przewracała. Oddam za konkret 12. Mini cień w kremie STILA kitten (NOWY) 13. . Mini kredka MUFE Aqua Eyes niebieska (NOWA) 14. Kredka mini Estee Lauder Blackened Cocoa (ciemny brąz, nowa) 15. Mini tusz MUFE Smokey nowy 16. Testowana kredka podwójna Estee Lauder "blackened black" i "blackened cocoa" 17 . Pędzelek Maestro do eyelinera **** Miniatury nowe: VALENTINO "Valentina Acqua Floreale" 4ml Marc Jacobs DOT (3x flakonik 4 ml) Roberto Cavalli czarny Kenzo l'eau par Kenzo Pen Narciso Rodriguez for her pen Hugo Boss man Amouage Fate (próbka fabryczna) - Próbki perfum (stan się zmienia proszę pytać): Chloe Dior J'adore x2 La vie est belle Black Rebel i inne. **** 2. Rehydrin krem Iwostin nowy 3. pianka Clinique do mycia skóry z tendencją do trądziku 50 ml NOWA 4. Pat & Rub złoty olejek do ciała x2 (mini) kazdy użyty raz na ciało zużycie około 10% 5. Mini balsam Kenzo 6. Dwa mleczka do demakijażu Burt's Bees 7. Gucci One mleczko perfumowane do ciała 8. Baza zmniejszająca pory Sephora 9. Lakiery Zoya, Essie i OPI - nazwy na zdjęciu. Chętnie oddam całość, niektre są używane, inne wcale. Oddam chętnie za rzeczy z wish. <PETRA fiolet - nie ma> Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-10-24 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *WRZESIEŃ Benefit BobbiBrown NARS Obag ciuchy ciążowe Charlotte Tilbury i długa
Dokładki kosmetyczne
Stan próbek się zmienia proszę pytać. Mam min. przeciwtrądzikowe kremy Avene i Bioderma, kremy apteczne do cery naczynkowej oraz sporo próbek aptecznych wysokich filtrów. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-09-22 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *WRZESIEŃ Benefit BobbiBrown NARS Obag ciuchy ciążowe Charlotte Tilbury i długa
Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza DIAGNOSTIC PURE AIR.
Kupiłam wiosną w SuperPharm za 149 PLN niestety okazało się, że potrzebuję nawilżacz innego rodzaju. Używałam go przez 2-3 tygodnie. Stan jest OK, wymaga okresowego odkamienienia. Buty NEW BALANCE 576 Classics made in UK - limitowana edycja, praktycznie nie do zdobycia w Polsce, wartość dochodzi do 800 zł! Wymienię na konkrety z listy o wartości minimum 600 zł. 100% oryginały ze sklepu. Ktoś przywiózł mi nie mój rozmiar ![]() O'bag mini czarna, stan bdb (drobne ryski, ślady od palców czy podkładu widoczne na zdjęciu). Używana przez 3 tygodnie. Z upgradem rączek (skórzane sztywne zamiast gumowych). Massimo Dutti - torebka z naturalnego drewna, kupiona za 399 PLN, nowa łańcuszek jeszcze w opakowaniu. Torba- worek Pepe Jeans. Stan bdb Oryginalna torba treningowa Lacoste kolor: szary, biały stan: w środku idealny, na zewnątrz dobry (ślady zużycia właściwie jedynie na rączkach i od spodu, tam gdzie jest biała skóra lub skóra eko - nie wiem). Bardzo pojemna i funkcjonalna ma 6 kieszeni nie licząc wewnętrznych kieszonek na telefon drobiazgi i długopisy. Torba została wyprana i zdezynfekowana w pralni. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-10-24 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
UBRANIA CIĄŻOWE
ASOS chinosy granatowe (mam dwie pary ASOS i H&M Asos pasują na bardzo zaawansowaną ciążę lub osobę noszącą przed ciążą 36/38, H&M na mniej zaawansowaną ciążę lub dla dziewczyny XS-34). Stan bdb i db ASOS sukienka ciążowa czarna prana jakieś 3-4 razy, na wszystkie fazy ciąży jest OK Dwupak koszulek ciążowych 34/36 stan idealny i bdb Spodnie boyfriend jeans ASOS z przetarciami (36) stan db (czyli noszone) ASOS Ogrodniczki (dla osoby noszącej 36-38 lub na zaawansowaną ciążę 34/36) prane dwa razy Sukienka ASOS PETITE na zdecydowaną XS nienoszona (okazała się za mała) tylko mierzona Sukienka ASOS w paski (dla osoby noszącej 36-38 lub na zaawansowaną ciążę 34/36) prana góra dwa razy Tshirt z Zalando (dla osoby noszącej 36-38 lub na zaawansowaną ciążę 34/36) noszony i prany 1 raz Spodenki MamaLicious 34/36 stan db (czyli noszone) Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-10-24 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
UBRANIA CIĄŻOWE:
GAP MATERNITY KOSZULE LNIANE r XS biała i granatowa obie prane 1 raz prawie nowe NOPPIES rurki r. 27 stan idealny/bdb ASOS koszulka PREGGOSAURUS z niewielką plamką, prana dwa razy r. 34/36 Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-10-24 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
B] NOWE Z METKAMI:[/B]
TOP SHOP culottes czarne r. 36 ZARA culottes miodowe/karmel r. 36 (spodnie z Zary i Top Shop o wartości powyżej 250 PLN każde oddam za konkret) Pull and Bear Boyfriend Jeans r. 32 Pasują na rozmiar 34, chyba że chce się typowe bardzo szerokie, wówczas na 32. Kupiłam kilka par, a potem przytyłam ![]() Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-09-22 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Koszule Jeansowe 2 szt
Alexander Wang x HM top sportowy Nowe z metkami rurki Sisley Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-10-24 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Książka "Francuski szyk" wersja dla mężczyzn, nietrafiony prezent, przeglądana tylko
"Mort" Terry Prachett - nowa Mam do oddania niezwykle poszukiwaną na rynku matę chłodzącą TRIXIE dla psa Mata rozmiar M, powiedziałabym, że dla psów małych i średnich ras (jak jamnik czy Jack Russel). Niestety mój nie zajarzył o co w niej chodzi. Można powiedzieć, że jest odpakowana, ale nie użyta. Mam oryginalne pudełko. Zapłaciłam z wysyłką ponad 100 PLN ![]() Dziennik dla kobiet w ciąży "W oczekiwaniu na dziecko" z poradami. Bardzo fajna rzecz, niestety za późno dostałam i nie było sensu już zaczynać. Fajna rzecz dla ciężarnej. [B] Mam też NOWĄ Alice Munro "Księżyce Jowisza" - ale tę ostatnią oddam tylko za coś extra Florence - Lonely Planet - kieszonkowy przewodnik po Florencji, stan bdb, brak mapy rozkładanej Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza DIAGNOSTIC PURE AIR. Kupiłam wiosną w SuperPharm za 149 PLN niestety okazało się, że potrzebuję nawilżacz innego rodzaju. Używałam go przez 2-3 tygodnie. Stan jest OK, wymaga okresowego odkamienienia. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-09-22 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
- Obag (obydwie mi się podobają) - Torebkę drewnianą Massimo Dutti - próbki/miniatury niektórych perfum ze zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za zalotke MAC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej, interesują mnie:
VALENTINO "Valentina Acqua Floreale" 4ml Marc Jacobs DOT (3x flakonik 4 ml) Roberto Cavalli czarny Kenzo l'eau par Kenzo Pen Narciso Rodriguez for her pen Hugo Boss man Amouage Fate (próbka fabryczna) - Próbki perfum (stan się zmienia proszę pytać): Chloe Dior J'adore x2 La vie est belle Black Rebel i inne. znajdziesz coś za kilka z nich? ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za próbki effaclar oraz boyfriendy?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witam,
czy znajdziesz coś u mnie za te 2 rzeczy: 8. Benefit maskara Roller Lash mini - 1 sztuka 14. Kredka mini Estee Lauder Blackened Cocoa (ciemny brąz, nowa)
MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 Edytowane przez jagabrz Czas edycji: 2016-09-23 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
hej, interesował by mnie obag ten atramentowy z drugiego wątku, jeżeli dalej go masz. Poza wątkiem mam jeszcze Benefit Dallas i coco chanel mademoiselle (2x 20 ml) to ta wersja z wymiennymi wkładami i mam już tylko wkłady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej. mam kilkadziesiąt ubranek dla chłopca i neutral (na zdjęciach głownie neutral, bo przygotowałam je dla dziewczyny co spodziewa się córki) marki Gymboree, miniwear, carters, H&M, mothercare, zara i trochę early day i cubus
Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2016-09-23 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
l
Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2016-09-23 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
i dużo dużo więcej tylko nie mam fotek.
Szukam paletki cieni z górnej półki w odcieniach różu, gdybyś miała to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej,masz jeszcze próbki effaclar duo? widzisz coś w zamian u mnie?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dot miniaturkę sama mam na wydaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Massimo Dutti - torebka z naturalnego drewna, kupiona za 399 PLN, nowa łańcuszek jeszcze w opakowaniu.
Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza DIAGNOSTIC PURE AIR. Kupiłam wiosną w SuperPharm za 149 PLN niestety okazało się, że potrzebuję nawilżacz innego rodzaju. Uywałam go przez 2-3 tygodnie. Stan jest OK, wymaga okresowego odkamienienia. Benefit eyeliner czarny mini nowy (dwie sztuki) róż NARS: Enchanted (kremowy, brzoskwiniowy, z lekkimi drobinkami), testowany 4. paletka limitowana Bobbi Brown Sequin shimmer brick tylko testowana na swatche nawet nie wszystkie kolory, kupiona za 280 PLN. 5. Paletka Bobbi Brown Surf&Sand, używane tylko cienie matowe (3) reszta najwyżej testowana. Matowych używam nadal więc zużycie może postępować. Oddam za konkret! cos u mnie? jeszcze oferuję rzeczy stąd: http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=6912606 jeśli coś ci się spodoba z ciuchów, to się chętnie wymienię za powyżej wybrane przeze mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1441291007 a tej poczwórnej fioletowej ze starego wątku już nie masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś za Aven eCleacne Soin Expert, pianke Clinique do mycia i rozswietlacz pa&rub
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
hej, posiadam książkę "Słynne budowle świata" Album Historii Architektury, jesli bylabys zainteresowania to zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
aż mnie to zabolało, a tak bym je chciała spróbować, nawet po terminie. to spróbuję jeszcze tak:
Kenzo l'eau par Kenzo Pen Narciso Rodriguez for her pen tusz Charlotte Tilbury Legendary Lashes - jesli nieotwierany, bo chciałabym na później a ta paletka chłodna błyszcząca- zgooglowałam ją i wygląda na to, że ona to brązy/beże i brzoskwinia - czy się mylę? są tam róże? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.