![]() |
#1 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Październik.
Na chwilę obecną najbardziej szukam: pigmentu MELON MAC, wosków YC, wód mineralnych w sprayu, Midnight Rain La Prairie, kominków do wosków oraz biżuterii Melano
NIEAKTUALNE A tego szukam: lakierów hybrydowych biżuterii Melano meteorków Guerlain z zimy 2014/2015 wosków i kominków YC wód mineralnych w sprayu perfum: Midnight Rain i Silver Rain we wszelkich odmianach, Szulc Sale MAC Last Dance i Boom Boom Room Maybelline age Rewind w kolorze Neutralizer NARS Galapagos NARS Ondine nowego olejku z opuncji figowej Meow Skinny Dipper Abyssinian (lub Dark) kolorówki Toma Forda Glam Sponge Vita Liberata Dark lub Medium pudrów Laura Mercier pielęgnacji Image Skincare i Paula's Choice książek: podróżniczych z serii "Poznaj Świat" (Halik itd.) wszelakich Blondynek Pawlikowskiej, książek Philippy Gregory, Doroty Sumińskiej, Nurowskiej i "Shoguna". Więcej książek nie szukam, mam czytnik lakierów: wszelkich wysuszaczy - SV, Poshe, , SH, Revlon Quick Dry Top Coat China Glaze (Go Go Pink, Spring in my step, The outer edge, Friends Forever, Right?, Heaven, Pink Voltage) Orly ( Go Dipper, Cotton Candy, Kiss) O.P.I. (Pink Outside The Box) (I Pink I Can, Pink Parka, Punchy Pink, Boom Boom Room) Color Club ( Jackie Oh!, Poetic Hues, Wicker Park, Sweet Getaway, Dancing , Valedictorian, Wish Upon a Rock Star,Color Club Pastel Neon Collection ) Zoya (Melodie, Gemma, Jem, Valerie, Neeka, Yara, Minka, Petra, Kelly, Suri, Dream, Isla, Yuna, Remy) Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2016-01-13 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik.
Ja po maskę. Może chcesz zmywalne bronzery z Vita Liberata?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=826938&page=2
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za roz?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej,
Znajdziesz coś za róż ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Maja po 200 ml z małym ubytkiem.
Jeden to 24 CT silken shimmer. Tinted wash off gel. Medium. Drugi: 24ct. Tinder self tan lotion. Medium. Kupiłam je w lipcu w sephorze, otworzyłam w sierpniu. Ubytki mają małe.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za szminkę?
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=53033831 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Welcome to Jamrock
|
Lakiery Sally Hansen, Miracle Gel, tylko testowane: 110, 120, 210, 160 i Top (tu ubytek ok. 20%). Wymienię raczej jako komplet
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może jednak masz jeszcze jakieś chciejstwa zapachowe za Meteorki? Nie mam Midnight Rain ani Silver Rain.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mam La Prairie Midnight Rain Sheer Mist- tester- ubytek psików testowych z 50 ml
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- 15188/d9 Flaszka pochodzi z wymiany z Itaką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No nic, szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze znajdziesz coś u mnie za całą.sagę pieśni lodu i Ognia.poszukam w razie potrzeby jeszczr poza wątkiem
Mam woski yc z Twojej wish w wątku i poza.jeszcze znajdę
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz coś w moich wątkach za pomadkę Tom Ford z dokładki?
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarzuce zdjęciami co tam mam.ok 16
![]() |
![]() |
#28 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
obfociłam wsio co mam z wosków i samplerów - samplery traktuję jak woski,kroję na 4 czesci i wkładam do woreczka na który naklejam naklejke z zapachem , działają dokładnie tak samo tylko są większe
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.