|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Semilac, Chanel, YSL, Loreal, Manhattan, srebrna celebrytka, książki STYCZEŃ![]() Ponieważ u mnie te rzeczy się marnują, to nie będę bardzo wybredna, wymienię na coś co mi się przyda, na pewno poszukuję: - trwałej różowej szminki do ust z subtelnymi drobinkami (jak wymieniana niżej Chanel), bądź jakiegoś cukierkowego różu bez drobinek - Vinylux weekly top coat - Ariana Grande Ari - puste opakowania po produktach Mac, zbieram ![]() Hybrydy: - Semilac 004, Classic Nude, 7ml, użyłam dwa razy - Semilac 031, klasyczna czerń, 7ml, użyłam trzy razy - Semilac baza oraz Semila Top, resztka, wystarczy na kilka użyć - Semilac 081 Night in Vegas, 6ml, użyty dwa razy, minimalnie zgęstniał Usta: - YSL, Vernis a Levres Rouge Pur Couture 30 Mauve Fusain, tylko maźnięty - Chanel, Rouge Coco 14 Muse, dostałam w prezencie, nie mój kolor, minimalne zużycie - Loreal Infallible Lipgloss Błyszczyk + Balsam Do Ust 508 Endless Bordeaux, wypróbowany - Loreal glam matte 512 fuchsia flare, wypróbowany - Freedom Pro Lipstick 119 Adorn, wypróbowana Twarz: - Bandi, oczyszczająca maska drożdżowa, pierwotnie 75ml, zostało 60% - Rimmel Lasting Finish 25H, 100 Ivory, użyłam dwa razy, jednak nie dla mnie - Maybelline Affinimat, puder 30 Natural Beige, otwarty w sierpniu 2015, tylko sprawdziłam kolor - Manhattan 2in1, 77 natural, wypróbowany, nie mój kolor, oddam bez gąbeczki Pozostałe: - srebrna zawieszka "celebrytka" w kształcie gwiazdki, nowa, z metką - Mohito, kolia, nowa - książki Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-02-10 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Semilac, Chanel, YSL, Loreal, Manhattan, srebrna celebrytka, książki STYCZEŃ
Coś za bazę i semilaki nude i czarny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Semilac, Chanel, YSL, Loreal, Manhattan, srebrna celebrytka, książki STYCZEŃ
Dziewczyny, niestety nic mi się nie przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za
- Semilac Remover 50/125ml - Semilac baza oraz Semila Top, resztka, wystarczy na kilka użyć - Semilac 081 Night in Vegas, 6ml, użyty dwa razy, minimalnie zgęstniał - Semilac 004, Classic Nude, 7ml, użyłam dwa razy
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Czarny też bym przygarnęła :P Napisałaś, że nic nie znalazłaś - a czego byś konkretniej szukała za te dwa lakiery? Na dniach będę aktualizować wątek i dokładać, więc może mam coś, co Cię zainteresuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
znajdziesz coś u mnie za: Mario Puzo, Sześć grobów do Monachium Michaił Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Semilac 031, klasyczna czerń, 7ml, użyłam trzy razy Semilac 081 Night in Vegas, 6ml, użyty dwa razy, minimalnie zgęstniał i celebrytkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hej, może znajdziesz coś u mnie za:
- YSL, Vernis a Levres Rouge Pur Couture 30 Mauve Fusain, tylko maźnięty - Freedom Pro Lipstick 119 Adorn, wypróbowana - Szekspir, Burza ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
srebrna zawieszka "celebrytka" w kształcie gwiazdki, nowa, z metką
cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.