![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w lutym dużo zapachów, nowej pielęgnacji, kolorówka, suplementy
WATEK NIEAKTUALNY
zasady dosyć standardowe ![]() -jeśli masz mało przekupek, proszę byś wysłała pierwsza -dokładnie opisuję swoje rzeczy i proszę o to samo -wysyłam zawsze polecone i tego oczekuję -nie potrzebuję stresu, dążę do negocjacji tylko w miłej atmosferze. Wliczam w to również fakt że jesli tracimy tydzien-dwa na długie umawianie wymiany i przenosimy się na PW, nie rezygnuj w ostatniej chwili tylko przemysl fakt wymiany dobrze, bo to tez dostarcza stresu -jeśli czasem coś w zaganianiu przeoczę np odpisanie komuś, proszę się przypominać -CZĘSC RZECZY MAM W INNYM MIESZKANIU, WIĘC CZASEM POTRWA DO TYGODNIA AŻ COS PRZYWIOZĘ, ale jeśli tak będzie uprzedzę zawczasu -Chętnie wymiana W WARSZAWIE SZUKAM Z KOSMETYKÓW -WODY TERMALNEJ -SUCHEGO SZAMPONU i zapasu szamponów aptecznych -peptyd brązujący do spróbowania -czarnego mydła PERFUMOWY WISH: -Chanel Chance oraz Chance Fraiche -Fragonard, Eclat -Aqua di gioia Jasmin -Extatic Balmain/Extatic Balmain Intense Gold -Midnight Poison -czarna Mania Armani -Bottega Veneta edp -Estee Lauder Sensuous oraz Amber Mystique -Isparta 26 Parfumerie Generale -34 boulevard Saint Germain Diptyque -Eau Absolue Mona di Orio -Lubin Idole z książek: -"Matka Polka na odleglosc" -"Belfast. 99 scian pokoju" ---------- ZAPACHY BUTELKI -Paloma Picasso edp jakies 70%ze 100ml-mozliwa też odlewka -Samsara edp zostało 70% ze 100ml -mozliwe oodlewki aczkolwiek najchetniej na Bottega Veneta -Crystal Noir edp VERSACE ok 65-70% ze 100ml SŁUŻĘ ZDJECIEM -mgielka zapachowa AVON figowa, zostalo 70% -miniatura w kartoniku Custo Barcelona 5ml -See by Chloe we flakonie 50ml, zostalo maks 1/5 ale uzywam TYLKO ZA WISH WKRÓTCE DOŁĄCZĄ: -Ultraviolet Paco Rabanne -Diamonds Armani -Bvlgari au the blanc WIEKSZE ODLEWKI: - Amouage Lyric Woman - ok. 4,5 ml -Boadicea the Victorious Momentous ok 10ml -ZA WISH -Chloe Love Story ok 6ml,-ZA WISH -Comptoir Sud Pacifique, Fleurs des Caraibes 2ML -Diptique Tam Dao ok 1,5-2ml - Dita von Tease edp - 1,5 ml -Etro, Paisley ok 4ml -Gap, The original 3ml -Givenchy, Amarige 2ml -Guerlain, Aqua Allegoria Pivoine Magnifica ok 4ml -Jacques Fath, Irissime ok 2ml -Jessica Simpson, Fancy Nights ok 2-2,5ml -Kenzo, Amour edp ok 1,5 moze ciut wiecej w atomku 10ml -Lacoste Pour Femme ok 10ml -L'Artisan Bois Farine ok.4ml, moze niecale -L'Artisan Deliria ok 5ml -L'Artisan L'eau du Navigateur edt, ok 6-7ml-ZA WISH - Montale Roses Elixir - ok. 8 ml -Paloma Picasso ok 1, 8ml -Parfumerie Generale Aomassai ok 2-2,5ml -Reminescence, Patchouli, 9ml -Roger&Gallet Bois d'Orange Eau Sublime 6ml na oko -Satellite, Padparadscha, ok 5-6ml -Serge Lutens Noir 2,5ml -Serge Lutens Gris Clair 2ml -The Body Shop, Brazil Nut 2,5ml -Tom Ford, Sahara Noir ok 1,5ml -Ulric de Varens, Varens essentiel Santal Intense, ok 2ml -Vera Wang, Princess Night 2ml bez kilku psikow -Versace Vanitas EDP ok 2-3ml PRÓBKI (F firmowe , R robione) -Agent Provocatueur edp, (F) ok 0,8ml -Arabian Oud, Jood (R) 1ml z hakiem -Arabian Oud , Prestige Rose 1ml -Armani, Aqua di dioia eau fraiche(R) -Armani, Mania (R) 1ml -Bodicea the V. Momentous probka TYLKO ZA WISH -Bodicea the Victorous Delirious 1,5ml -Bond no 9 New Haarlem,(F) -Burberry Brit Rhythm 2 ml bez 2psików (F) -Bvlgari, Blv II (F) -Bvlgari, Mon Jasmin Noir (F) 1ml z hakiem -Byredo, Bal d'Afrique (R) -Carolina Herrera 212 Vip Rose (F) -Chloe edt 1ml -Ch. Dior Pure Poison Elixir niecały 1ml (R) Ch Dior Hypnotic Poison auu sensuelle chyba niecaly 1ml (służę zdjeciem jakby co) -Diptyque Eau lente ok 1ml -Diptyque eau duelle tylko max psik/opray na sprawdzenie zapachu -Diptique, Hesperides (F) -D&G Sicily niecale 1ml (R) -Estee Lauder Sensuous Noir resztka na 1psik-DODAM JAKO GRATIS -Etra Etra (R) -Etro, Shaal Nur czarna probka wiec moe woem ile jest w srodku ale chlupocze wiec 0,5 na pewno -Franc Olivier (F) http://www.fragrantica.com/perfume/F...vier-6872.html -Frederic Malle French Lover męskie max na psik, dwa -Givenchy Ange ou demon -resztka pewnie 0,2-0,3ml -Givenchy Ange ou demon le secret,prawdopodobnie na 1 psik (F) -Guerlain My Insolance, resztka na wyprobowanie w atomku 10ml -Guerlain, Samsara edp mogę zrobić probke -Hermes, Un Jardin Sur Le Nil-resztka miniatury -Hermes, Kelly Caleche edt resztka na sprobowanie -Horseball Orchid Version -Jeanne Arthes, Love Never Dies Gold (R) ok 1,5 -Jesus Del Pozo Ambar for women (R) -Jil Jil Sander for women (R) -Kenzo d'amour (R) -Kenzo Junngle elephant 0,6 moze 0,7ml -Kimora Lee Simmons, Baby Phat Fabulosity (R) niecaly 1ml (moze 0,7 nie wiem..) -Lacoste l'eau de lacoste (F) -Lacoste Pour femme -moge zrobic probke/małą odlewkę - Laura Biagotii Sotto Voce - niecaly 1 ml -L'Artisan Dzing 1,5ml bez psika -L'Artisan Deliria, moge zrobic probke -Lancome, La vie est belle ok 0,5ml -Loewe Aura, (R) 1ml -Madonna, Truth or dare (R) musze sprawdzic czy została mi -Mancera, Aoud Violet UNISEX A MOIM ZDANIEM MESKIE ![]() -Mancera, Roses Greedy 0,5ml moze ciut wiecej (w atomku 5ml, niestety srednio szczelnym) (R) -Micallef, Ananda (R) ok 1ml moze troche mniej -Micallef , Royal Muska ok 0,3ml (R) -Narciso Rodriquez for her, edt (R) -Nina Ricci, L'elixir (F) -Nina Ricci, Les Belles de Ricci Delice d`Epices (R) -Perfumerie Generale Bois Blond 1ml (R) -Reminescence, Patchouli moge zrobic probke -Robert Piquet, Calypso (R) -Salvatore Ferragamo Signorina for women (R) 1ml -SL Tubereuse Criminelle 1ml moze z malym hakiem -Serge Lutens Vitriol d'Oeillet 1.2 ml (F) -Serge Lutens L'eau Froide (F) opakowanie nieprzejrzyste więc "na ucho" wydaje mi się ze tylko resztka -Serge Lutens, Miel de Bois 1ml (R) -Tom Ford, Black Orchid Voile de Fleur ok1,5ml (R) -TM Innocent Rock (F)(nieprzezroczyste opakowanie wiec nie wiadomomo, ale na ucho jest resztka na test -Versace Vanitas EDP (R) 0.70 ml -Versace Pour Femme EDP(R) ok 0,8ml -Versace Versene ok 1ml max w atomizerku 5ml; atomizer mimo zakrecenia od poczatku jakis malo szczelny dlatego bylo wiecej ale "wyparowalo" ![]() -Versace Essence Emotional Versace for women pewnie 1ml -Vicky Tiel, Sirene (R) -Vince Camuto Vince Camuto aktualnie zostało tylko na test okolo 0,5ml PUSTE BUTELKI -pusta bytelka z kartonikiem po Vera Wang Princess 50ml, brak koncowki psikajacej -pusta butelka po Dior Tendre Poison, brak korka -butelka po Aqua di gioia 50ml (wykanczam zapach ![]() -butelka po See Chloe (też wykańczam ![]()
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2016-03-04 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w lutym dużo zapachów, nowej pielęgnacji, kolorówka, suplementy
pielęgnacja - twarz
-krem ochronny Pharmaceris z filtrem 50 dla dzieci i niemowląt nowy, ważny do 2017http://www.pharmaceris.pl/pl/ochrona...eci-spf-50/359 -płyn micelarny LOREAL cera sucha wrażliwa, nowy,oddam raczej za wish bo to mój zapas ![]() -Delikatny krem żel do mycia twarzy all in one cera sucha 200ml, Eveline Cosm, uzyty Parę razy -NOWY KREM Eveline Aqua Collagen 35+ intensywnie liftingujący krem nawilżający na dzień i na noc 50 ml -NOWY KREM NEW HYALURON drugiej generacji nawilżający krem na pierwsze zmarszczki 30+ Eveline Cosmetics -NOWY KREM NEW HYALURO drugiej generacji Liftingujący Krem-Serum Redukujący Zmarszczki 50+ Eveline Cosmetics - pelny samoopalacz Sally Hansen do twarzy w sprayu, niestety nie znam daty wazn (z kodu tez mi sie nie udalo) -BIO CLINIC Oriflame Lifting Power Concentrate zostało pewnie 2/3 trudno stwierdzić, ważne do 2017ciało - pielęgnacja -krem maska do rak i paznokci z wanilia, nowy, Eveline Cosm -luksusowy krem - serum do rąk i paznokci Luxury Paris -INTENSYWNE SERUM WZMACNIAJĄCE PAZNOKCIE Luxury, nowe -Ziaja, Masło Kakaowe, Emulsja do twarzy i ciała, 5% oleum cacao; male zuzycie z 200ml, wazne do 07.2016 -duzy krem Bambino male zuzycie ze 150ml wazny do 12. 2016 -Arganowa mgielka samoopalacjaca 2 w 1, nowa Eveline Cosm. wazne do 04.2017 -balsam brązujący Dove do ciemnej karnacji, małe zuzycie -balsam odżywczy z drobinkami (shimmering lotion) Dove, nowy - zestaw dezodorant oraz zel pod prysznic Fa -(owoce acai) KOLORÓWKA twarz -fluid ochronno korygujacy Pharmaceris ivory, aktualnie (luty) został napoczęty, ale kolor jest dla mnie za jasny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...a-ochrona.html -creme puff, Max Factor kolor natural, zuzycie pewnie max 30% -b. Jasny revlon do mieszanej /tłustej 110 ivory. Zuzycie jakos nie moge sprawdzic ale nieduze, zodtalo pewnie 70% W SASZETKACH różne -pare saszetek Vichy 25 Ideal Teint do normalnej i mieszanej -Red Blocker -lekki krem odzywczy NIVEA wazny do stycznia 2016, kilka saszetek https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...typu-cery.html -Eucerin, HyperSENSITIVE Kremowa emulsja do oczyszczania twarzy kilka saszetek, ważne chyba do stycznia 2016 oczy -cien do powiek Prestige matt cobalt blu, kolor zgaszony niebieski; nowy -eyeliner wibo electric blue -eyeliner NYC high definition w pisaku, ciemny brąz, uzyty ze 3 razy -kredka ArtDeco kolor zgaszony niebieski Usta -nowy: lip butter Revlon colorburst Juicy papaya WŁOSY - szampon grapefruitowy GARNIER Ultra Doux wlosy normalne i tłuste; duza butelka; zostało więcej niz pół narazie (Uwaga MUSZE GO PRZYWIEZC Z INNEGO MIESZKANIA) -nowy Szampon codzienny do włosów przetłuszczających się Wax Pilomax -nowy szampon Dove do wlosow suchych i puszących się -Odżywka WAX Express Pilomax; do włosów zniszczonych normalnych i grubych nowa; keratyna, skrzyp polny, pantenol -odżywka w sprayu bez spłukiwania na bazie włókien lnu 125 ml wyjsciowo, (zostalo: ok 60-70%) Klorane -Maska do włosów Suchych i Zniszczonych IL SALONE MILANO Supreme 250 ml nowa -szampon Bambino, nowy -pianka ISANA z raz użyta -moge zrobic małą odlewkę: szamponu Agafii na brzozowym propolisie maski Agafii jajecznej Maski Agafii drozdzowej -opakoanie papilotów (takie ktorrych nie trzba niczym zaczepiac, takie samonosne ![]() -hair styler Braun, jest to stary ale w pełni sprawny sprzet. Szczotka okrągla podgrzewana jak lokowka (nie jest to suszarkolokowka) -lokówka stara ale w pełni sprawna INNE: zdrowie/ dom -Vagisil, żel intymny Hydro-Gel, 30 ml; nowy -mini massager na baterie, nowy-MUSZE GO PRZYWIEZC Z INNEGO MIESZKANIA -masc na opryszczke wazna do grudnia 2015, polowa Hasco-Vir -HTP-5 -naturalny antydepresant firma Puritan's Pride; więcej niż polowa ze 120 kapsulek ; ważne do 03.16 - inhalator Aeroscopic produkcji francuskiej, użyty kilka razy, składany. Instrukcja w języku polskim. Komora inhalacyjna mająca na celu zwiększenie skuteczności leków stosowanych w postaci aerozoli dozowanych + maska pediatryczna dla małych dzieci. Wymiary całości po rozłożeniu 22 cm, bez ustnika 17 cm. -chlorku magnezu, mogę odsypać słoiczek ;super wydajny i wysoko przyswajalnego magnezu Mam duże opakowanie z długą datą waznosci
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2016-03-01 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Samsara edp zostało 70% ze 100ml -TYLKO ZA BOTTEGA VENETA EDP (są to perfumy mojej mamy i szuka Bottegi)
-Crystal Noir edp VERSACE ok 70% ze 100ml- mozliwa odlewka -Delikatny krem żel do mycia twarzy all in one cera sucha 200ml , Eveline Cosm, uzyty Parę razy -NOWY KREM Eveline Aqua Collagen 35+ intensywnie liftingujący krem nawilżający na dzień i na noc 50 ml -NOWY KREM NEW HYALURON drugiej generacji nawilżający krem na pierwsze zmarszczki 30+ płyn micelarny LOREAL cera sucha wrażliwa, nowy ,oddam raczej za wish bo to mój zapas krem maska do rak i paznokci z wanilia, nowy, Eveline Cosm -luksusowy krem - serum do rąk i paznokci Luxury Paris -krem do rąk be beauty , pewnie troche wiecej niz polowa szampon grapefruitowy GARNIER Ultra Doux wlosy normalne i tłuste; duza butelka; zostało więcej niz pół narazie (Uwaga MUSZE GO PRZYWIEZC Z INNEGO MIESZKANIA) -Odżywka WAX Express Pilomax; do włosów zniszczonych normalnych i grubych nowa; keratyna, skrzyp polny, pantenol -Maska do włosów Suchych i Zniszczonych IL SALONE MILANO Supreme 250 ml nowa -szampon Bambino, nowy -pianka ISANA z raz użyta ?
![]() |
#4 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Czyli pasowałaby Ci taka wymianka, że: dla mnie: Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
![]() -płyn micelarny LOREAL cera sucha wrażliwa, nowy -balsam odżywczy z drobinkami (shimmering lotion) Dove, nowy - zestaw dezodorant oraz zel pod prysznic Fa -(owoce acai) -wosk Yankee Candle żurawinowy (w wersji pokruszonej, mam go w słoiczku) -Kenzo d'amour (R) -Kenzo Junngle elephant 0,6 moze 0,7ml -Salvatore Ferragamo Signorina for women (R) 1ml -Tom Ford, Black Orchid Voile de Fleur ok1,5ml (R) -TM Innocent Rock (F)(nieprzezroczyste opakowanie wiec nie wiadomomo, ale na ucho jest resztka na test |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za krem z filtrem, podpaski i magnez?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej,
Nie mam nic z twojej listy, ale może coś Ci się spodoba u mnie za Chloe EDP i kilka kosmetyków ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Wymienisz się za cokolwiek z tej listy:
-b. Jasny revlon do mieszanej /tłustej 110 ivory. Zuzycie jakos nie moge sprawdzic ale nieduze, zodtalo pewnie 70% -NOWY KREM NEW HYALURON drugiej generacji nawilżający krem na pierwsze zmarszczki 30+ Eveline Cosmetics -krem maska do rak i paznokci z wanilia, nowy, Eveline Cosm -luksusowy krem - serum do rąk i paznokci Luxury Paris -krem do rąk be beauty , pewnie troche wiecej niz polowa -INTENSYWNE SERUM WZMACNIAJĄCE PAZNOKCIE Luxury, nowe -Ziaja, Masło Kakaowe, Emulsja do twarzy i ciała, 5% oleum cacao; male zuzycie z 200ml, wazne do 07.2016 -duzy krem Bambino male zuzycie ze 150ml wazny do 12. 2016 -NOWY KREM NEW HYALURO drugiej generacji Liftingujący Krem-Serum Redukujący Zmarszczki 50+ Eveline Cosmetics
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() znajdziesz cos u mnie w zamian za: -Chloe Love Story ok 6ml,-ZA WISH -Chloe edp 8ml ODDAM TYLKO ZA WISH -Givenchy, Amarige 2ml -Guerlain, Aqua Allegoria Pivoine Magnifica ok 4ml -Paloma Picasso ok 1, 8ml -The Body Shop, Brazil Nut 2,5ml -Tom Ford, Sahara Noir ok 1,5ml -Arabian Oud, Jood (R) 1ml z hakiem -Arabian Oud , Prestige Rose 1ml -Armani, Aqua di dioia eau fraiche(R) -Armani, Mania (R) 1ml -Bvlgari, Blv II (F) -Bvlgari, Mon Jasmin Noir (F) 1ml z hakiem -Guerlain My Insolance, resztka na wyprobowanie w atomku 10ml -Guerlain, Samsara edp mogę zrobić probke -Tom Ford, Black Orchid Voile de Fleur ok1,5ml (R) -Versace Vanitas EDP (R) 0.70 ml -Versace Pour Femme EDP(R) ok 0,8ml -Versace Versene ok 1ml max w atomizerku 5ml
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Właściwie to tylko Chloe by mnie interesowało najbardziej
![]() Masz może jakieś zdjęcie flakonu i gdzie były kupowane perfumy ? Widzę też, że masz jeszcze próbkę 1 ml. Torebka, nie jest ze skóry naturalnej, ale jest bardzo przyjemna w dotyku i w bdb stanie, ponieważ mało użytkowałam. Nietrafiony prezent. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
W teorii nie byłoby żadnego problemu, ale mam problem z atomkami, bo nie mam żadnego. Spróbuję coś zdobyć z "odzysku" i wtedy jak najbardziej odpsikam na testy
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Zdjęć nie musisz robić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za próbki :
Carolina Herrera 212 Vip Rose Chloe edt 1ml Ch. Dior Pure Poison Elixir niecały 1ml Kenzo d'amour Kenzo Junngle elephant Lacoste Pour femme -moge zrobic probke Lancome, La vie est belle ok 0,5ml Nina Ricci, L'elixir (F) Salvatore Ferragamo Signorina for women (R) 1ml Versace Vanitas EDP (R) 0.70 ml Bvlgari, Mon Jasmin Noir (F) 1ml z hakiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bright side of life
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
podoba mi siē twoje Versace pour femme J.Simpson Fancy night czy male wymianki tez wchodza w gre? Ja mam wiele rōznych zapachow ,podeslalabym ci na pw linka na moja fragrantice to bys popatrzyla czy cie cos zainteresuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz u mnie coś za fluid Pharmaceris i ewentualnie jeszcze parę rzeczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Co powiesz na wymianę Love of pink na fluid Pharmaceris, Revlon Colorstay i Lip Butter Revlon?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Przesyłam zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Jasne, rozumiem. To bardzo dziwne, bo dostałam je nie więcej niż rok temu. O.o |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Hej, przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale miałam strasznie zakręcony tydzień.
Niestety nie znalazłam żadnego sampla, ale mam propozycję. Czy za Roses Elixir nie mogłabyś oddać mi Diptyque Hesperides? Ja, tak jak piszę, oddałabym Ci Roses Elixir i Ditę, o której też wspomniałaś u mnie w wątku ![]() Daj znać, bo myślę, że będziemy mogły finalizować, jeśli nadal jesteś zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej model to
BLENDER PHILIPS HR1341 Daily Collection
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za puste?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Które? )
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mogę oddać
uriage woda termalna nowa czarne mydło testowane http://zlotomaroka.pl/?23,czarne-mydlo-beldi-200-g Duafe organiczne masło shea
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
niestety ale szampon suchy mam juz w rezerwacji a zelu juz nie mam - usuniete z listy sa
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.