|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wymianka kosmetyczna
WĄTEK NIEAKTUALNY
Wszystkie kosmetyki nowe oprócz tych w kategorii KOSMETYKI MAKIJAŻ/PIELĘGNACJA UŻYWANE (używane będą zdezynfekowane). Na życzenie podam kody ważności oraz podeśle więcej zdjęć. Kolorem różowym oznaczam kosmetyki dołożone od poprzedniego razu Wymieniam się tylko na kosmetyki i akcesoria związane z makijażem i pielgnacją. SZUKAM PRZEDE WSZYSTKIM PERFUM/WODY TOALETOWEJ PUMA FLOWING oraz perfum: - Miss Dior edp - Chloe Love Story - Chloe Chloe - Chanel Chance Eau Fraiche - Viktor&Rolf Flowerbomb ORAZ KOSMETYKÓW NATURALNYCH Z WYŻSZEJ PÓŁKI NP. NATURATIV, PHENOME Chętnie spojrze tez na wasze wątki jesli coś was u mnie zainteresuje, można kusić. Jestem otwarta na wszelkie propozycje ![]() Proszę sugerować się listą ponieważ nie wszystko ze zdjeć jest aktualne AKCESORIA Kosmetyczka Sephora, czarna, materiałowa, zapinana na suwak BRIJU bransoletka z eko skory z serduszkiem PĘDZLE Lookfantastic pędzel do precyzyjnego konturowania [B]KOSMETYKI DO MAKIJAŻU/PAZNOKCI/PERFUMY DOUGLAS lakier ze złotymi drobinkami CAROLINA HERRERA Good Girl miniaturka- REZERWACJA [COLOR="Magenta"]BURBERRY tusz do rzęs cat lashes miniaturka dwie sztuki KOSMETYKI DO PIELĘGNACJI TWARZY NOWE NUXE Nuxellence Eclat 15 ml kremu w tubce KOSMETYKI DO PIELĘGNACJI CIAŁA/WŁOSÓW NOWE ECOSPA olejek greipfruitowy różowy 10ml JOHN FRIEDA szampon do włosów KOSMETYKI MAKIJAŻ/PIELĘGNACJA UŻYWANE BENEFIT benetint (używany trzy razy) pierwotna pojemność 2.5 ml ORIGINS peeling do twarzy gommage, miniaturka 15 ml raz używana MAC róż w kolorze well dressed używany sporadycznie Edytowane przez KaktusKamila Czas edycji: 2017-09-12 o 14:52 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka kosmetyczna
Cos za:
BENEFIT They're Real Mascara 3g BOBBI BROWN mini kremowy róż w kolorze powder pink CAROLINA HERRERA Good Girl miniaturka ORIGINS GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff krem pod oczy, pełnowymiarowy w tubce GLAMGLOW czarna maseczka 50ml GLAMGLOW czarna maseczka 30ml JOHN FRIEDA szampon do włosów BODY BOOM peeling kawowy o zapachu mięty 30g EVREE olejek do demakijażu oczu 50ml ORIGINS peeling do twarzy gommage, miniaturka 15 ml raz używana ?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za te 3 miniaturki: BENEFIT They're Real Mascara 3g GLAMGLOW czarna maseczka 30ml ORIGINS peeling do twarzy gommage, miniaturka 15 ml raz używana
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po dyniowa maskę i mini good girl
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za
BRIJU bransoletka z eko skory z serduszkiem ILLAMASQUA limitowana na wylączność paletka czterech cieni do ebony 1.5g CAROLINA HERRERA Good Girl miniaturka ESTEE LAUDER Perfectly Clean cleanser/toner/make up remover ORIGINS GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff krem pod oczy, pełnowymiarowy w tubc JOHN FRIEDA szampon do włosów
|
|
#9 |
|
Czekam na Ragnarok
|
CAROLINA HERRERA Good Girl miniaturka BRIJU bransoletka z eko skory z serduszkiem |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
CAROLINA HERRERA Good Girl miniaturka
MELLOW Ultra Matte Lipstick w kolorze Madness 3,8g SEPHORA Rouge Cream w kolorze Belly dancing ORIGINS peeling do twarzy gommage, miniaturka 15 ml raz używana coś u mnie?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a glamglow 50 i body boom? znajdziesz coś w zamian?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam trochę pomyśleć nad propozycją, i jednak Flowerbomb Extreme wolałabym wymienić na jeden konkret, bez rozdrabniania na miniatury. Jeżeli nic innego u mnie nie widzisz, to tym razem nic nie wymyślimy,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Coś za:
SMASHBOX Color Correcting Stick MAKE UP FOR EVER Aqua Brow MAKE UP FOR EVER Aqua XL BOBBI BROWN mini kremowy róż w kolorze powder pink ?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na razie tylko olejek do demakijażu Evree widzę, a to za mało
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam podklad Make Up For Ever Ultra HD w kolorze Y235 użyty trzy razyoraz mixer do podkładu Nyx w kolorze Olive użyty również tyle samo więc zużycie bardzo malutkie
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Niestety nic
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
perfumy zwykle wymieniam naperfumy, aleprzemysle to i dam znac
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za nyxa? Odpisz u siebie, bo ja obecnie nie mam watku
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Niczego konkretnego. Daj znać co masz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam dużo różnych rzeczy, trudno mi tak wymieniać wszystko po kolei
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś z pielęgnacji? Albo minis jakiegoś zapachu? Też mi tak cieżko mówić gdy nie wiem co masz. Naprowadź jakoś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Podaj jakie masz potrzeby,a ja poszukam
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę nie mam określonych konkretnych firm czy produktów. Po prostu coś do pielęgnacji twarzy lub jakiś mini flakon zapachu. Mam jeszcze tą gąbkę Yasumi którą kiedyś byłaś zainteresowana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam meteoryty Guerlain kupione w Douglasie w drugiej połowie zeszłego roku. Kolor 2 clair. Używane dosłownie max 5 razy. Puszka w bardzo dobrym stanie, posiada kilka drobniutkich rysek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

znajdziesz coś w zamian?