![]() |
#1 |
Lady of Harley-Davidson
|
w maju i czerwcu wymieniam wszystko z powodu wyprowadzki! Wątek aktualny do 30.06 :)
Helloł!
![]() Zasady jak zawsze, pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek. WISH LISTA: * wszystko Smoky Poppy od The Body Shop ![]() * masła do ciała The Body Shop * żele pod prysznic B&BW, TBS * henna khadi naturalna (bez dodatków = kolor "red") * body natural spraye [dezodoranty] chodzi mi o takie w szklanych butelkach * żele I love... * pędzle z naturalnym włosiem do pudru / różu / bronzera * charmsy srebrne * koraliki do Pandory, Trollbeads i inne * plecak - 30-60 l. * pościele 140x200, 150x200 * poszewki na poduszki, różne rozmiary * Vichy, Idealia, Krem do cery normalnej i mieszanej * buty motocyklowe 38 - 39 (nie stylizowane na motorcycle boots tylko takie prawdziwe do jazdy)
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2016-04-29 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: w maju i czerwcu wymieniam wszystko z powodu wyprowadzki! Wątek aktualny do 30.
Mam na wylocie odlewkę + 3 próbki zapachu Kenneth Cole New York Women
Kiedyś szalałam na jego punkcie, teraz jakoś mi się zmieniło ![]() Flakon odlewkowy ma wyjściowo 22ml - jak widać na foto, jest około połowy, może minimalnie więcej. Do tego 3 oryginalne próbki (na zdjęciu są dwie, ale znalazłam jeszcze jedną w międzyczasie ![]() Łącznie koło 15ml perfum. Kategoria: kwiatowo - owocowo - drzewna Nuty zapachowe: nuta głowy: mandarynka, czarna porzeczka, cytryna, cynamon, biały kardamon nuta serca: biała róża, jaśmin, czerwony mahoń, śliwka nuta bazy: wanilia, piżmo, czarna ambra, drzewo sandałowe, cedr z Virginii, skóra.
![]() |
#3 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: w maju i czerwcu wymieniam wszystko z powodu wyprowadzki! Wątek aktualny do 30.
Termoloki Remington H2040
2xProtection Fast Heat up Rollers w sklepie kosztują ok 170 zł mój zestaw był raptem kilka razy użyty, stan bdb - odłamany kawałeczek na pokrywie (w niczym nie przeszkadza) szybko nagrzewające się termoloki do tworzenia błyszczących fal bez najmniejszej obawy o kondycję włosów. Teflonowa powłoka zabezpiecza włosy przed przegrzewaniem się i przyklejaniem, system jonowy zabezpiecza przed elektryzowaniem. Po 2 minutach nagrzewania wałków system jest gotowy do pracy, wówczas łatwo nawijasz włosy na wałki i pozostawiasz do ostygnięcia. Komplet zawiera 20 sztuk wałków o trzech różnych średnicach. Cechy: 20 teflonowych wałków Ionic: 6 małych, 8 średnich i 6 grubych 20 wygodnych stalowych uchwytów zabezpieczających wałki przed odwinięciem czas nagrzewania: 2 minuty !!! system jonowy-zabezpiecza przed elektryzowaniem się włosów Teflonowa powłoka-zabezpiecza przed łamaniem i przyklejaniem włosów oraz nadaje połysk Wałki nie tracą temperatury w momencie otworzenia pojemnika nagrzewającego system informujący o gotowości zestawu do użycia Remington jest uznaną na świecie marką, słynącą z wysokiej jakości niezawodnych urządzeń do pielęgnacji ciała. Jako „amerykański specjalista” w dziedzinie sprzętu do pielęgnacji ciała, Remington gwarantuje wysoką jakość swoich produktów, konkurencyjne ceny i niezawodne działanie.Produkty Remingtona posiadają zalety charakterystyczne dla wszystkich amerykańskich urządzeń: perfekcyjną jakość nowoczesność i ergonomiczność modeli, konkurencyjne ceny. Zarówno w trakcie projektowania jak i produkcji każdego nowego modelu, trwa jego bezustanne ulepszanie i surowa kontrola jakości. ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2015-05-23 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lady of Harley-Davidson
|
poszło do delfix
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2016-04-29 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lady of Harley-Davidson
|
perfumy 50ml
Fabulous Calzedonia Fragrance Fabulous perfume for Women by Calzedonia was introduced in 2013. Calzedonia Fabulous is classified as Floral Fruity fragrance. Scent notes of Fabulous Calzedonia include top notes of citrus bergamia, mandarine, nectarine, middle notes of freesia, jasmine, peony, tuberose and base notes of vanilla, cedar wood, sandalwood. Raz psiknięte, jak widać jeszcze folia na kartoniku. Ładny zapach, lekki, dla nastolatki albo na lato będzie w sam raz. Naprawdę przyjemny.
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
L'occitane
oba produkty nowe, nieużywane Odbudowujący szampon do włosów suchych i zniszczonych 300 ml Przekształć swoje suche i zniszczone włosy, w silne i lśniące z szamponem odbudowującym Aromakologia. Nasza nowa formuła zawiera specjalny kompleks przeciw łamliwości włosów, skomponowany z 5 różnych olejków oraz aminokwasów roślinnych, które wspomagają odbudowę struktury włosa. Bezkrzemowa formuła wygładza również łuskę włosa i regeneruje nawet najbardziej łamliwe włosy. Dodatkowo wzbogacony o witaminę B5 wygładza, zmiękcza oraz chroni strukturę włosów. W teście konsumenckim przeprowadzonym na 38 kobietach w ciągu 4 tygodni, 92% uczestniczek uznało, że włosy są zregenerowane, a 89%, że ich włosy są pełne witalności. Destylacja olejków eterycznych jest istotnym elementem L'occitane. Zapoczątkowana w 1976 roku przez założyciela firmy, Oliviera Baussan. Zgodnie z tradycją trwa aż do dziś.Seria Aromakologia wprowadza do codziennych zabiegów pielęgnacyjnych olejki eteryczne pozytywnie pobudzające nasze ciało i zmysły. Krem do rąk Masło Shea 150ml "Dla mnie to jest Rolls Royce wśród kremów - prawdziwy luksus, z łatwością się wchłania, jest moim "podręcznym ratunkiem". - Cassie Steer, autorka sekcji Uroda, Marie Claire Zawierający 20% masłs shea, super kremowy krem do rąk wnika w skórę szybko aby chronić, odżywiać i nawilżać dłonie. Miód, ekstrakt migdałowy i olej kokosowy zostały zmieszane z masłem shea tworząc niezwykle skuteczną ochronę. Bogata balsamiczna konsystencja szybko się wchłania pozostawiając miękkie i gładkie dłonie bez tłustych śladów.
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2016-02-02 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lady of Harley-Davidson
|
The Balm, Cabana Boy (Róż i cień do powiek w jednym)
8,5g 2x maźnięty
![]() |
#8 |
Lady of Harley-Davidson
|
Czarno-beżowe czółenka open toe na szpilce
cena sklepowa: 119.00 zł rozmiar: 38 = 24.5cm Eko skóra Obcas: obcas ok. 13 cm; platforma ok. 2 cm Eleganckie, nowe buty. Kupiłam, bo zachwyciłam się nimi w sklepie, a są dla mnie za wysokie, nie umiem w nich chodzić. Z odkrytymi noskami (open toe). 2 x mierzone po domu.
![]() |
#9 |
Lady of Harley-Davidson
|
Sandały Gold Leaf Black
cena sklepowa: 99.00 zł rozmiar: 38 = 24.5cm Obcas: obcas ok. 11 cm; platforma ok. 2 cm Materiał: eko-skóra lakierowana Buty zupełnie nowe, kupiłam z myślą o weselu przyjaciółki, 2 x mierzone po domu - w końcu poszłam w innych.
![]() |
#10 |
Lady of Harley-Davidson
|
płyta CD, nówka bez folii (gatunek: Modern Roots Reggae)
Tytuł: Maxim Jammin Wykonawca: Druga Strona Lustra Co jest grane, Davis? (Inside Llewyn Davis) film DVD, nówka bez folii Reżyser: Coen Ethan, Coen Joel Obsada: Isaac Oscar, Mulligan Carey, Goodman John, Hedlund Garrett, Timberlake Justin ![]() gatunek: Dramat Muzyczny Data premiery: 2014-07-14 Podróż przez świat muzyki folkowej, w którą zabiera nas początkujący tytułowy artysta. Grey's Anatomy Chirurdzy - sezon 4 nówka bez folii, oryginale wydanie, 5 płyt Dodatki: Odcinki rozszerzone; Sceny niewykorzystane; Komentarze; Wpadki; Rozmowa z Patrickiem Dempseyem i Ericiem Danesem; Informacje o nowych postaciach i wiele więcej! "Chirurgów" czekają wielkie zmiany w zaskakującym i niezapomnianym czwartym sezonie jednego z najpopularniejszych seriali telewizyjnych. Miłość, kłamstwa i rodzinne powiązania wychodzą na jaw, a lekarze ze szpitala Seattle Grace przekonują się, że ich wybory mogą mieć nieoczekiwane konsekwencje. Gdy do tego, na horyzoncie pojawiają się bardzo entuzjastyczni stażyście dzięki którym w szpitalu aż kipi od wzruszeń, namiętności i złamanych serc! Przyjmij podwójną dawkę "Chirurgów", dzięki pięciopłytowemu zestawowi z ekskluzywnymi materiałami dodatkowymi, które pozwolą ci poznać świat ulubionych lekarzy. Ten fascynujący serial uzależni cię już od pierwszej minuty Assassin's Creed 2 gra na PC nówka, bez folii
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2016-02-02 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Lady of Harley-Davidson
|
Marka bpc bonprix collection
Materiał 98% bawełna, 2% elastan Długość nogawki Długie nogawki Kolor ciemnoniebieski Spodnie chino Modne spodnie chino, obowiązkowe w tym sezonie! Z zakładkami poniżej talii, z przodu wpuszczane kieszenie, z tyłu kieszenie z lamówkami. Szerokie w udach, zwężane u dołu nogawki modnie wywijane u dołu. Lekko obniżony stan. Można prać w pralce. http://www.bonprix.pl/style/spodnie-...149&return=ref Rozmiar z metki: 40, ale ja raczej sugeruję, że jest to bliżej 42 ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2015-08-11 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś za szampon i perfumy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś za perfumy Calzedonia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Odbudowujący szampon do włosów suchych i zniszczonych 300 ml
Krem do rąk Masło Shea 150ml ?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za szampon?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja nic nie chce, ale zainteresował mnie Twój Nick, jakiego HD masz?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za:
Czarno-beżowe czółenka open toe na szpilce ? ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Odbudowujący szampon do włosów suchych i zniszczonych 300 ml ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Sandały Gold Leaf Black --> coś u mnie?
![]()
![]() |
#23 |
Welcome to Jamrock
|
The Balm, Cabana Boy (Róż i cień do powiek w jednym)
8,5g 2x maźnięty Krem do rąk Masło Shea 150ml coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za szampon, krem do rąk i te buty
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1432387568 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Fabulous Calzedonia i krem do rąk
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za krem do rąk L'occitane?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#28 | ||||
Lady of Harley-Davidson
|
nic, dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- nic, dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- wpadły mi w oczko trampki converse. Nie wiem, czy byłabyś skłonna oddać je za szpilki? ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- - nowa odżywka w sprayu Gliss Kur Million Gloss- nowa -Nowe czarne mydło z różą z Mydlarni u Franciszka -żel pod prysznic 250 ml The Body Shop Moringa- nowy wpadły mi w oko te 3 rzeczy, byłabyś skłonna oddać za perfumy? ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- nic, dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- nic, dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- nic, dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
- suszarka Coifin - torebeczka pikowana serduszko - Sylveco lniana maska do włosów - Receptury babuszki Agafii balsam na brzozowym propolisie - Receptury babuszki Agafii maska jajeczna - Receptury babuszki Agafii maska drożdzowa Jak dobrze widzę, masz na wymienę 2 futerka: z croppa i z new yorkera. Jakie rozmiary? Które jest większe? ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
- Brązowo-złota bluza Adidas rozm M stan dobry (trzeba wprawić zamek i ma 2 niewielkie przetarcia) - Nowe mega legginsy z wysokim stanem od ZALANDO COLLECTION jak byś widziała wymiankę? ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- U Ciebie sppodobała mi się kopertówka River Island, ale czy ona ma pasek czy jest tylko 'do ręki'? Chętnie przygarnę też AVENE Cold Cream - 40 ml, zużycie ok. 40%. ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- DKNY Be Delicious Fresh Blossom edp 35/50 ml Sweet Deluxe bransoletka Ella czarno-złota, nowa wpadły mi w oko obie rzeczy, jak byś widziała wymiankę? ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- nic, dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- hej, wpadł mi w oko tylko Yes to cucumbers - daily calming moisurizer. Krem do twarzy w opakowaniu próżniowym, użyty kilka razy. a Ty co wypatrzyłaś u mnie? ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
są zbliżone rozmiarowo
![]() najbardziej zależy mi na szamponie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Welcome to Jamrock
|
bluzę adidasa mogę oddać za róż i np. coś dorzucic za krem do rąk?
![]() legginsy spooro mnie kosztowały więc ich za róż i krem nie oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.