|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
W sierpniu poszukuję jesiennych rzeczy
nieaktualne
słownik polsko-francuski/francusko-polski 1) obszerny sweter, rozpinany lub bez zapięcia, w rozmiarze M/L (szary) 2) czarne spodnie typu legginsy/jegginsy (czy jak się to zwie) w ostateczności mogą być czarne rurki ![]() ogólnie chodzi mi o wąskie, proste spodnie do czarnych, obcisłych w łydce kozaków i kaloszy ![]() 3) czarne owersajzowe tiszerty dobrej jakości, długi i krótki rękaw fotki poglądowe pościągałam z netu. Poza tym szukam: różnych kosmetyków MAC, niektórych kosmetyków Dior (np. Addict Lip Balm, pomadek, pudrów... właściwie wszystko oprocz cieni ![]() Zapachy: Paris YSL (edt) w każdej ilości; Idylle; Eaudmoiselle w wersji Fraiche i Florale; Gucci Guilty Flora/Flora Garden I pasty Elmex (czerwonej), Meridol klasyczny niebieski; biżuterii modułowej Pandora ![]() mam sporo kolorówki, zapachów, biżuterii (oryginalna Pandora); ciuchów też mam trochę na wydaniu, na pewno jakoś się dogadamy ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2016-12-14 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W sierpniu poszukuję jesiennych rzeczy
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.