|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Boho i Glamour z biżuteryjnego kuferka- czerwiec
Witajcie, robię czystki w biżuteryjnym kuferku więc zapraszam.
Chętnie wymienie na coś praktycznego z kosmetyków, ale zerknę na każdą propozycję. Hamak dla kota również na wymianę- bez kota ![]() 1. długi naszyjnik- drewno i szkło 2 krótkie kremowo białe perły-plastik 3.krótkie srebrno czarno białe preły-plastik 4. krótkie szare perły plus szkło 5. krótkie perły zdaje się hodowlane kolor mieniąca benzyna i kilka kryształków 6 długi naszyjnik boho z czarnymi piórkami 7. długi naszyjnik drewno i plastik 8 branzoletka łańcuch perełki kryształki, wpleciona tasiemka trochę przyciemniała od noszenia maksymalne blink blink, masywna cała w kryształkach-angielska na grubszą rękę kolczyki murano-certyfikat 9 hamak dla kota od royal canin Torebki, wszystkie w stanie nowym, idealnym lub bardzo dobrym , szczegóły poniżej, zdjęcia wpoście nr 4: 1 czarna kopertówka, lakier i zamsz- nowa 2 czarna pikowana chanelka, używana jakiś miesiąc- stan bdb, ma pasek który przepiety został do odstatniej torebki 3. czarny kuferek monnari stan dobry, noszony dwa sezony, normalne ślady używania 4. kuferek biały, leży w szafie i się kurzy, ma zabrudzenie od jeansów, noszony kilka razy 5. słodka lakierowa mini- cud miód orzeszki- maleństwo do ręki-noszona ze dwa razy 6. fioletowa chanelka-noszona kilka razy 7 beżowy worek, noszony ze dwa miesiące 8. bordowa aktówka monnari-nowa 9. rockowa ćwiekowa kopertówka- używana ale bez wad, nie miała swojego paska więc przepięłam z kopertówki chanelki srebro na pasku miejscami się wytarło i prześwituje mosiądz. 10.Wymienię na kosmetyki lub inną biżuterię kolczyki z kolekcji Yes Steel- stal i ceramika- nowe z firmowym pudełkiem. Dziewczyny bierzcie je ode mnie bo mam nowe potrzeby torebkowe. Wymięnie najchętniej na perfumy, biżuterię jubilerską, zegarek. Jeśli nic nie znajdę odpowiadam u siebie.
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 Edytowane przez Wiedma Czas edycji: 2015-08-20 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Boho i Glamour z biżuteryjnego kuferka- czerwiec
coś u mnie za hamak dla kota?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
koci świat
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za hamak?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
dzięki ale nic
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się 3 torebki ten kuferek z 3 foto
i ta z przedostatniego i ostatniego foto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hej
![]() jutro mam totalne urwanie głowy, ale w czw odszukam i dam znać ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
znalazłam chusty, zerknij do wątku ciuchowego
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś za bordowa aktówka monnari-nowa?
sporo mogę oddać
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
A czego szukasz za ten kuferek i z jakich materialow? Bo mam sporo inncyh np. sukienek
Edytowane przez cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197 Czas edycji: 2016-03-19 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Mam tez inną sukienkę z jedwabiu nylonu, welny i angory. Niestety nie posiadam raczej szalów i chust ale z sukienek czy swetrów raczej bym coś znalazła.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Rozumiem, to jest rozmiar 40 akurat no ale jeśli nic więcej Ci nie wpadło w oko to nic nie wymyślimy, wcześniej też nosiłam 40-42, dlatego mam trochę takich ciuchów i chcę się pozbyć bo już nie pasują.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za czarny kuferek lub bordowa aktówke
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Nie dostaję na razie odpowiedzi, także w razie czego skład swetra- 5% kaszmir, 5 angora, 25 jakaś wełna (lana wool), 40 wiskoza, 25 poliamid
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- w zasadzie na metce mam napisane 12, nie jestem pewna czy to polskie m czy l ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Tylko muszę poczekać, jeszcze na odpowiedź innej dziewczyny, wstępnie się z nią umówiłam ale nie odpisuje, mi się podoba kuferek najbardziej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.