|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
VICHY DERMABLEND 3D opal szybko w maju
Witam, wymienię Vichy Dermablend 3 D , kolor OPAL , razu użyty, jak nowy. Okazał się za jasny.
Vichy Dermablend 3D Correction podkład korygująco-wygładzający SPF 25. Kolor 15 OPAL. Podkład oryginalny, data ważności 10/2018 . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: VICHY DERMABLEND 3D opal szybko w maju
Może coś u mnie
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Mi pasuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Chyba się spóźniłam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=865091
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że jednak nasza wymianka nie aktualna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Cześć, czy ogłoszenie aktualne (vichy dermablend)? ja mam z kolei za ciemny podkład, tzn nude 25, ale nie z tej nowej lini 3 d tylko poprzedni, nowy i nieotwierany. chciałabym mieć jaśniejszy, tzn 15. Jak co wyślę zdjęcia. Mój jest ważny do 07.2018, spf 35, korygujący 16 godzin trwałości
Edytowane przez pasiaasia Czas edycji: 2016-06-01 o 13:13 Powód: uzupełnienie informacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.