|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Oddam za darmo - odbiór osobisty Wwa XL
Cześć dziewczyny,
Robię porzadki i oddam za darmo ubrania które są na mnie za duże. To jest rozmiar XL, 42, moze i wieksze czasami. Ubrania lezały w workach prożniowych dlatego są strasznie pogniecione. Za to ich jakość to wynagrodzi. Ubrania pochodzą w większosci z usa gdzie kupiłam je w outlecie. Reszta głownie na zalando, w zarze i hm w PL. Oddam osobie która: *odbierze osobiście (na pocztę nie chodze, a maz mi zabrał drukarkę do pracy i nie mam jak wydrukować nawet listu przewozowego. Ani pudelka. Ani jak oczekiwać pol dnia na kuriera). Warszawa ul Janinówka. Targówek. *rzeczy które jej nie przypasują przekaze dalej ![]() Michael Kors jeansy białe 42, stan idealny jeansy białe HM 30. stan idealny kurtka jeansowa biała mexx stan idealny sukienka do ziemi bawelniania rozowa benetton, duza. Moze byc jako ciazowa. Ani razu nie załozylam. Sukienka do ziemi granatowa XL zara. Nosiłam w ciazy. bluza gap czerwona M. Tommy Hilfiger zolta bluza z kapturem M Gap tshirt M American Eagle dwa tishirty z dl rekawem XL (amerykanskie XL) czarne spodnie 40 Reserved zolta zara bluzka taka na lato, plaze. Nie nosilam tunika na plaze sloggy duza. Ani razu Superdry sweterek baardzo mily w dotyku. Kupiłam go na stronie suprdry za ponad 90 euro, ale strasznie obłazi. Ale jaki miły ![]() Spodnie letnie Dorothy Perkins. Raz moze jakies dwa tshirty TH spore tez, stan idealny Calvin Klein spodnie boyfriends stan idealny Calvin Klein jeansy 14, granatowe rurki tez idealny szara sukienka dresowa z allegro no name asos dwie bluzki jedna z kokarda wiazana pod szyja, druga z wycietym serduszkiem (super)trzeba tę czarnę odrolkować, wiecie o co mi chodzi ![]() ![]() Lauren bluzka z dl rekawem fioletowa zara taka plazowa tunika lauren rozowa z dl rekawem taka przewiewna, Moze i coś jeszcze, ale zlozylam w kupkę i nie do konca widzę ![]() Dajcie znak jeśli ktoras zabierze to wszystko ode mnie. staram sie przeslac zdjecia na komp z komorki, ale nie mogę zaznaczać cos mi się stało. Moze piszcie maile to wam poprzesylam jak mi się uda odblokować Edytowane przez anitka83 Czas edycji: 2016-07-18 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam za darmo - odbiór osobisty Wwa XL
Anitko, DiTu weźmie dla mnie 2 koszulki Hilfigera, dresowke z Allegro, bluzkę Laurena fioletowa i 2 Asosa jeśli można i są dostepne
![]() ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2016-07-18 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam za darmo - odbiór osobisty Wwa XL
To ja wszystko
![]() ![]()
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2016-07-19 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.