![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
RALFIOZA w kwietniu: zapachowo i kolorowo
NIEAKTUALNE
Zapraszam do miłych wymian ![]() Nie pisz "coś u mnie", napisz konkretnie, co Cię interesuje. Aktualnie chciałabym: niedrogeryjne lakiery do włosów, klasyczne, utrwalające Angel Peony, Herrera Vip Roses i nie tylko pielęgnacja Loccitane, BBW - wybrane Maseczki GlamGlov - black &white ![]() Maseczki Origins potrzeby dla dziewczynek: 4,5roku oraz 2 latka - ubrania, zabawki, puzzle, gadżety z bohaterami filmowymi, w szczególności Psi Patrol, Zygzak, Frozen (na wymianę mam też ubranka do dwóch lat) buty 38, obcas max 8cm, bardzo chętnie półbuty Tommiego Hilfigera z fotki poniżej
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2016-11-18 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: RALFIOZA w kwietniu: zapachowo i kolorowo
Pasta do depilacji Cosmoderma Sweetskin ubytek 10% i w środku uświniłam kartonik. Nie potrafię jej obsługiwać.
Reszta jest nowa: Żel do mycia twarzy Elizabeth Grant 60ml Fenjal zestaw żel i lotion do ciała 200ml Vitality, z Niemiec Fenjal olejek do kąpieli w szklanej, masywnej butli, kartonik w stanie zmęczonym Yves Rocher żel po prysznic Kwiat Wiśni Joico szampon do codziennego stosowania 300ml Babuszka Agafia maseczka do twarzy durska tonizująca Delia żel do stóp Aronia Naturals balsam do ciała bez parabenów Birkovit krem z kamilie do włosów, tubka jak od pasty do zębów. Używam ich od wielu lat, mam zapas, więc jeden (max dwa) mogę oddać. Pachnie mocno ziołowo, z Niemiec Wazelina kosmetyczna 50ml The Body Shop krem do rąk shea 30ml The Body Shop masło do ciała Mohito 250ml Perfect Skin błyszczyk podbijający kolor Avon olejek do włosów Planet Spa 50ml Myjka pod prysznic kokosowa AA żel do higieny intymnej seria pomarańczowa, ukojenie - 250 ml nowy The Body Shop masełko do ciała, seria różana, 50 ml nowe Sylveco tonik hibiskusowy 150ml Be Organic mleczko do demakijażu jagody Goji i Acai 200ml KLIK Oillan bioaktywny balsam kojąco-ochronny 200ml KLIK Hagi Cosmetics puder do kąpieli 400gr KLIK
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2016-10-04 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Meteoryty wersje:
Tein Dore 03 stara edycja Rainbow Butterfly Oferuję odsypki Paleta magnetyczna inglot na 10 okrągłych wkładów, bez cieni, bo są już po terminie Palety Sleeka Arabian Nights, Garden of Eden, Orginal - wszystkie kilkakrotnie maziane Pudry brązujące: Sleek-nowy , Mark for Avon po teście Paleta cieni FF kupowane na Strawberry, nowe bez pudełka, odcienie fioletu, w deseń Vintage Romance Sleek Pixi paleta:cztery cienie, dwa bronzery do konturowania, dwa błyszczyki, też ze Strawberry, nowa. Fajny gadżet, pudełko przypomina kosmetyki The Balm Elf paleta wyrównująca koloryt, użyta max 3 razy Syis odżywka do paznokci kolagenowa, nowa Evree odżywka do paznokci, nowa Paula van Dorf róż do twarzy, kilkakrotnie użyty, jest kartonik Bourjois cudny rozświetlający puder, właściwie to złocący bardziej. Takie stare złoto w proszku, niedostępny w sklepach, hit na KWC, zużycie 30% Pomadki Bobbie Brown i Mac Viva - róż i cudny wampiryczny fiolet, po kilku testach obie kostka Essie Aquarelle - lakiery do paznokci po mini teście
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2016-10-12 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ilość ml może się zmniejszać
![]() Marc Jacobs Daisy 20/100ml Versace Bright Cristal 20/30ml wycofuję Marc Jacobs Lola odlewka do 10ml Paco Rabbane Black XS Potion limitka, odlewka do 10ml Elie Saab Couture 38/50ml Givenchy Dalia Noir edt 60/75ml Dior Addict Fraiche 38/50ml Aqua Allegoria Flora Rosa odlewka, może być spora, bo mam setkową flaszkę Gucci By Gucci Femme edp 73/75ml tester z korkiem w testerowym kartoniku Leonard Orchidea, jest kartonik, 60/100ml Kylie Minogue Sweet Darling 15 ml zafoliowane Yves Rocher Vanilie Noir 30ml zafoliowane Juicy Couture, Couture Couture 50/100ml Escada Cherry in the Air 20/100ml poluzowana obrączka Jimmy Choo Flash 35/60ml z kartonikiem Halle Berry Exotic Jasmine 10/30ml
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2016-10-04 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Be Beauty - pędzel do pudru/bronzera, chowany w srebrnej obudowie, nowy
Light up Tweezer - pęseta z podświetlaniem ledowym. Nie używana, ale rozpakowana i sprawdzona, czy działa. Bransoletka YES, nowa, nie noszona, w pudełku Lakiery widoczne na zdjęciu, w większości niewielki ubytek (szukam idealnego kolory, więc sporo ich kupuje na testy) granatowy Astor pomalowany raz, kawa z mlekiem Rimmel na jedną łapkę, Eveline butelkowa zieleń jakby holograficzny też raz pomalowany, zużycie dokładne poszczególnych podam na życzenie, mini Opi pochodzi z zestawu Hawai - jest zielonkawy. DOKŁADKA ROWENTA obrotowa suszarka, dwa kierunki obrotów, dwie końcówki w osobnych plastikowych nakładkach, jest kartonik. Stan idealny, użyta max 15 razy. Chodzi jak złoto ![]() ![]()
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2016-09-17 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej Ralfiozo
![]() Interesują mnie: - odsypki meteorów, - pomadka MAC - mini lakiery Essie Zerknij proszę, czy coś Ci się u mnie podoba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Hej! podoba mi sie u Ciebie DKNY ale tez np addict i daisy. znajdziesz cos?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Dahlię? mogłabym poszukać jeszcze poza wątkiem
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cześć znajdziesz coś u mnie za
Marc Jacobs Lola odlewka do 10ml Gucci Guilty 40/75ml tester z korkiem Aqua Allegoria Flora Rosa odlewka, może być spora, bo mam setkową flaszkę
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za paletkę inglot? i cos z pielęgnacji tez wybrałabym, tylko nie wszystko potrafię rozpoznać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Podobaja mi sie u Ciebie te zapachy:
DKNY be delicious 30ml, dwie nowe w kartoniku, ale nie zafoliowane Lanvin Jeanny 45/100ml Cacharel Anais, Anais 3-5/30ml Elie Saab Couture 45/50ml Givenchy Dalia Noir edt 70/75ml Priscilla Presley Roses and More 28/50ml tester z korkiem Gucci Guilty 40/75ml tester z korkiem Dior Addict Fraiche 45/50ml Yves Rocher Vanilie Noir 30ml zafoliowane Moze za cos z tego spodobaja Ci sie zapachy u mnie?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Witaj!
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś za zapach Korsa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja po AA FLORA ROSA
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post59646591
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za kosmetyki- wybrane z The Body Shop, Babuszki Agafii?
![]() P.s. Czego szukasz za Daisy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej coś za Couture Couture?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie Givenchy Dalia Noir edt 70/75ml, ale pewnie nic u mnie nie znajdziesz za nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Elixir jest słodko-gorzki, kwiatowy i bardzo ciepły, otulający z mocną nutą jaśminu. Mimo, że w składzie nie ma słowa o owocach ja czuje w nim coś między winogronem a śliwką, ciężko mi tą nutę opisać.
Jakkolwiek to nie zabrzmi, dla mnie ten zapach jest zbyt kobiecy i nastrojowy, za to jego niewątpliwą zaletą jest projekcja i trwałość- na mnie trzyma się lepiej niż Flowerbomb. Niezależnie od wymiany polecam przetestować, bo to bardzo ciekawy zapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
czy dobrze widze że masz babuszkę Agafię?
czy ten sun care jest nowy? przydałyby się jednak opisy...
![]() |
#24 |
perfumove love
|
Nieee, niestety, Piwoniowego nie mam. Jakoś nigdy nie zdobył mojego serca
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Rozumiem. A że już wycofany, to i przetestować nie ma jak... No trudno, może uda nam się następnym razem. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
W życiu nie podejrzewałabym siebie o takie ukryte talenty
![]() gdyby interesowało Cie coś z pielęgnacji to też chętnie oddam, bo i tak nie mogę teraz używać żadnych "aktywnych" kremów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
perfumove love
|
I kto to mówi
![]() ![]() ![]() ![]() Oj tam oj tam, same wycofane. No OK, sporo :P ale to tylko dlatego, że teraz wszystko w perfumeriach pachnie tak samo. Albo super słodkie LVEBy, albo kwiatowy kompot. Gdzieś tam w kącie przegrzane od lamp klasyki jeszcze stoją ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2016-04-29 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Kartę chciałam wymienić na inną, najchętniej do sklepu z dzieciowymi artykułami, a jeśli to się nie uda to w DUKU, na pewno znajdę coś fajnego dla siebie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Guilty Yves Rocher żel po prysznic Kwiat Wiśni Joico szampon do codziennego stosowania 300ml Perfecta żel do mycia twarzy Dove spray do włosów blondziastych TBS krem do rąk grejfrutowy, shea 30ml TBS masło do ciała Mohito 250ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Żel do mycia twarzy Elizabeth Grant 60ml
Penaten lotion dla dzieci 250ml z Niemiec Fenjale zestaw żel i lotion do ciała 200ml Vitality, z Niemiec Fenjal olejek do kąpieli w szklanej, masywnej butli, kartonik w stanie zmęczonym Yves Rocher żel po prysznic Kwiat Wiśni Joico szampon do codziennego stosowania 300ml Perfecta żel do mycia twarzy Babuszka Agafia maseczka do twarzy durska tonizująco Dove spray do włosów blondziastych Delia żel do stóp ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.